tunch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 biraz önce mailime "finansbank müşteri hizmetleri" adıyla bir mail geldi. mail içeriğinde hesabıma 330 milyon para yattığı , hesap detaylarının görmem içinde "tıklayınız" ile alakalı bir link paste edilmiş. linke tıklandığında ise internet şubesi şifre işlemlerinin yapıldığı ekran geliyor. buraya kadar herşey düzgün gözüksede , işin ilginç tarafı benim finansbank müşterisi olmamam :) böle "narin" hacker arkadaşlarımıza saygılarımız iletelim :) bu gibi şeyleri bizim nesil anlasada , internetle yeni tanışmış olan büyüklerimiz "sazan" gibi atlayabilirler. bilgilendirmekte fayda var[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 saol bilgilendirdiğin için tunch...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eğlenelim öğrenelim.. hacking değil phishing..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bilmemek değil ogrenmemek ayıp :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 aga eyvallah kurnaz adam cok bu alemde vallah[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 mail yoluyla gelen hiçbişeye güvenmem. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Teşekkürler. Birde bir şey var aklıma gelmişken söyliyeyim. Her ne kadar geçen yıl olsada Msn Messenger'in altında Tıklayın ve Para kazanın vardı bi tıkladım olay şu. Tebrikler 1000. Tıklayan Kişi Oldunuz ve 1000$ödülünüz var . Tabi o sıralar dial up bağlanıyorum.Baktım modemden bi takım sesler geldi sonra bi an anladım fişi çektim fakat kurtuldum sandım.sonraki gün ptt'den telefon geldi 400 milyon faturanız var Yurt Dışı Bağlantı. Aman bunada dikkat dial up'lar için. 3 ay internetimden olmuştum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: HymnOfSnuk, 24 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: mail yoluyla gelen hiçbişeye güvenmem. :9 Bende[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hehhehe Bizde password için az yapmamıştık bu numaraları O zaman ICQ no lar falan değerliydi tabi.. Phishing/Fake Mail vs.. Kimse size önemli bilgileri mail ile yollamaz.ICQ,Steganos,Symantec,Norton size mail atmaz. Örnek ICQ için ben elemanın bağlanmış olduğu bölgenin (DC diyelim) bağlı olduğu serverlarda güncelleme yapılacağını.. 15-16saatleri arası bağlanamayacağını vs söylüyordum.. Kimse size bu tarz mail yollamaz. Gelirse basıverin spam tuşuna veya spam.org a haber verin. Yemeyin. özellikle bankacılık, kredi kartı şifresi vs riskli iş![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar