Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman dikkat

tunch

Öne çıkan mesajlar

biraz önce mailime "finansbank müşteri hizmetleri" adıyla bir mail geldi. mail içeriğinde hesabıma 330 milyon para yattığı , hesap detaylarının görmem içinde "tıklayınız" ile alakalı bir link paste edilmiş.

linke tıklandığında ise internet şubesi şifre işlemlerinin yapıldığı ekran geliyor.

buraya kadar herşey düzgün gözüksede , işin ilginç tarafı benim finansbank müşterisi olmamam :) böle "narin" hacker arkadaşlarımıza saygılarımız iletelim :)

bu gibi şeyleri bizim nesil anlasada , internetle yeni tanışmış olan büyüklerimiz "sazan" gibi atlayabilirler. bilgilendirmekte fayda var[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler. Birde bir şey var aklıma gelmişken söyliyeyim. Her ne kadar geçen yıl olsada Msn Messenger'in altında Tıklayın ve Para kazanın vardı bi tıkladım olay şu.

Tebrikler 1000. Tıklayan Kişi Oldunuz ve 1000$ödülünüz var .

Tabi o sıralar dial up bağlanıyorum.Baktım modemden bi takım sesler geldi sonra bi an anladım fişi çektim fakat kurtuldum sandım.sonraki gün ptt'den telefon geldi 400 milyon faturanız var Yurt Dışı Bağlantı. Aman bunada dikkat dial up'lar için. 3 ay internetimden olmuştum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

hehhehe Bizde password için az yapmamıştık bu numaraları O zaman ICQ no lar falan değerliydi tabi..

Phishing/Fake Mail vs..
Kimse size önemli bilgileri mail ile yollamaz.ICQ,Steganos,Symantec,Norton size mail atmaz. Örnek ICQ için ben elemanın bağlanmış olduğu bölgenin (DC diyelim) bağlı olduğu serverlarda güncelleme yapılacağını.. 15-16saatleri arası bağlanamayacağını vs söylüyordum..
Kimse size bu tarz mail yollamaz. Gelirse basıverin spam tuşuna veya spam.org a haber verin. Yemeyin. özellikle bankacılık, kredi kartı şifresi vs riskli iş![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...