Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @prawler Yok bende bazı hollanda vatandaşlarının herşeye inanıp türklere veya müslümanlarına çıkışmasından bahsediyorum. Mesela okulda sarı pipinin teki çıkıp; "sen teröristsin senin okulda ne işin var" diye bir cümle kurmuştu. Benim sinir kolumdan yukarı doğru tırmandı, tam azımı açıcakken hollanda'lı kız arkadaşım aramıza girdi ve dönüp çocua bi tane geçirdi :D Yani cahil kısmı toplumun gözü kapalı yorumlar yapior ınsanın canını sıkıyor. Dünya'nın heryerınde böyle yapılması gereken sallamamak.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hollanda nın ineği var çok verimli :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya o kesim her yerde var ama önemli olan o cahil kalan kesimin bilgi çıtasını yüksek tutmak, bizdeki çıta da yerin dibinde olduğu için işimiz çok zor.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Uyusturcuya verilen paranin %99'u teror orgutlerine gider, bu artik bir sIr degil, iyi bilinen bir gercek. Yani o bombalarin sponsoru uyusturucu kullananlar. El-kaide'dem PKK'ya hepsi bu isin icindeler. Bilinen bi olay.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: CusTodeM, 22 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P istesende vize vermiyorlar. denedim ordan biliyorum...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Uyuşturucu ticaretinden elde edilen rakam yılda 250 milyar dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.. Bunun az bir kısmı terör örgütlerini besler, Terör örgütlerinin bir kısmının uyuşturucu ticareti ile ayakta durduğu kesin bir gerçek ama payı azdır bu rakamdan.. Genelde uyuşturucu ile savaşın psikolojik bölümüdür bu. Hani vücudunuzu düşünmüyosanız insanları düşünün demek için..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 24 Temmuz 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Radikal'in web sitesinde denilmiş ki Canlı bomba olduğundan şüphelendiklerini öldürme emri alan Britanya polisi, metroda öldürdüğü zanlının terör saldırılarıyla ilgisi olmadığını açıkladı. Kurban, Brezilyalı olabilir http://www.radikal.com.tr/veriler/2005/07/24/haber_159534.php kısaca vurulan adam bombacı değilmiş. masummuş.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Temmuz 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: MartinLGore, 24 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Uyuşturucu ticaretinden elde edilen rakam yılda 250 milyar dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.. Bunun az bir kısmı terör örgütlerini besler, Terör örgütlerinin bir kısmının uyuşturucu ticareti ile ayakta durduğu kesin bir gerçek ama payı azdır bu rakamdan.. Genelde uyuşturucu ile savaşın psikolojik bölümüdür bu. Hani vücudunuzu düşünmüyosanız insanları düşünün demek için.. Terore giden para az mi cok mu, onu hangi kaynaklarla ispat edebiliriz orasini bilemiyorum ama, uyusturucu parasinin terore gittigi kesin bilinen bir gercek. Burada esas konu oran degil. Uyusturucuya verilen her kurus bir yerlerde masum bir insanin olumune sebep olan bir bombaya gidiyor olabilir. gerisi vicdan meselesi. "Bana ne" denebilir veya "Bir dakka bu is yanlis" denebilir. Kisisel bir tercih. Sahsen ben kisa sureli bir heyecan icin bir yerlerde masum bir insanin parcalara ayrilmasina sebep olmak istemem. Kisissel bir tercih, vicdan meselesi. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 24 Temmuz 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Uyuşturucu parası teröre gidiyor (nkz. El-kaide,afganistan, uyuşturucu çiftlikleri üçgeni) Bunu dışında silah üreticilerinden el altından yardım aldıkları da doğrudur..(Ya kusura bakmayın bu konuda Türk ve silah ticareti yapan bir adamın adını vericem ama aklıma gelmiyor bir türlü... [Halil Bezmen diyicem ama değil, Bunun dışında aklıma gelen diğer isim Mathias Rust (80lerin sonunda bu arkadaş Moskovaya uçak indirmişti. Hiç alakası yok!)] Bu gereksiz aradan sonra devam.) "Bu para nerede saklanıyor o zaman" diyenlere İsviçre değil Andorra'ya bakmalarını tavsiye ediyorum... Eğer El-Kaide terörü ABD yi vurduğu zaman ABD istihbarat birimlerinin sitelerini incelediyseniz gözünüze çarpmıştır. Para kaynakları, bankalar (Andorra,ABD ve pek çok adada hesapları vardı adamların) vb yazılmıştı. Tabi banka hesaplarının bir kısmını kilitleyebildiler... evet...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya çok geniş bakıp içinde kayboluyorsunuz yada dar alanda kalıp sıkışıyosunuz[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: sheref, 24 Temmuz 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ya çok geniş bakıp içinde kayboluyorsunuz yada dar alanda kalıp sıkışıyosunuz [signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Öne çıkan mesajlar