rimaraf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 benim bütün arkadaslarım burning legionda oynuyor. bende oyunu alıp orda oynamak istiyorum ancak yeni alınan acc ler ile burning legion gibi eski serverlarda char acılamıyormus dogru mu acaba bilgi verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 açılıoyr gayet karakter BL de korkmana gerek yok.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rimaraf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ilgine tesekkür wow eu sitesinde acc acma sayfasında bu serverları kırmızı ok ile isaretleyip server full yazınca aklımda soru isaretleri olustu wow harika bi oyun arkadaslarla oynayınca daha da harika olucak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: rimaraf, 24 Temmuz 2005 12:37 tarihinde demiş ki: wow harika bi oyun arkadaslarla oynayınca daha da harika olucak:) :)[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 açılıyor emme tavsiye edilmez. çoğu akşam bolcana sıra beklemek zorunda kalabiliyorsun, contested zone lara çıkamıyorsun heryer ally/horde :)[signature][hline]ankthepot - undying mage of alaturqua / bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evet bende Al'Akir serverında oynuyorum ama Alliance bir char açmak için Burning Legion 'a girdim. Sabaha karşı 3 gibi serverda bir sorun olmuyor rahat giriyorsun :D Onun dışında gündü denemeye teşebbüs bile etmedim :D Al'Akir iyi gene (Patide pek yok oyuncu gerçi :))[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar