demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sizce 2 dagger/1 dagger 1 sword/2 sword hangi seçim daha iyi, hangisini kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 *PvP de iki el dagger main hand : Barman Shanker off hand : Heartseeker PvM de iki el sword main hand : Dal'Rend's Sacred Charge off hand : Dal'Rend's Tribal Guardian[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: White Rose http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Merhaba, Benim tercihim swordlerden yana. Ancak bu Sürekli sword kullandığım anlamına gelmiyor. Bazı yerler oluyorki sword ile 2-3 Sinister Strike vuramadan ölüyorsun. Veya çok karambol ortamı oluyor falan. Sword ile oynamanın tek yolu var oda stunlock yapabilmek. Hoplaya zıplaya SS vurayım adam keseyim dersen sword pek iş yap(a)mıyor. Sword ile oynayanların %50-60 lık kısmı Critical Chance a önem veriyor, Geriye kalan kısmı ise Combat talentlerine yükleniyor Ap ve Staminaya önem veriyor, Dagger ile oynamanın mantığı ise Fast kill. Cloth giyen bir düşmana 1.4k Ambush, 1.2k Backstab vurabiliyorum 650 AP ile. Yani iki Backstab vurduğun caster ölüyor hemen hemen. Dagger kullananların %90 ı AP sini yüksek tutuyor. 700 Üstü AP dan sonra kallavi DMG ler vurabiliyorsun çünkü. Dagger kullanan kişi crit şansını talentlerden aldığından ( Ambush %45 Backstab %30) %20-22 gibi bir crit şans yetiyor. Gerisi Ap ve Stamina. Nerelerde hangi silahı kullanıyorum ben ? WSG de random grplar ile Dagger kullanıyorum, Çünkü rogue olarak random grplarda ancak 2-3 kere rakibe vurma şansınız oluyor. Ancak guildim ile gidersem sword tercih ediyorum WSG de çünkü hem healleyen birileri oluyor hemde ben stunlcok yaparken kimse gelip blind attığım adama veya gouge vurduğum adama vurmuyor. PvE için sorduysan ; Hızlı lvl atlamak için sword daha iyi. High End instancelarda farketmiyor hangi silahla oynadığın, Ben sword ile oynuyorum %~40 Crit şans ile, Backstab gibi bir anda 1.3k vurmak yerine 600-700 Arası critliyorum Agro almıyorum sabit güzel dmg veriyorum. Bu kadar yazı yazmaya gerek yok aslında " hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan" da denilebilir. Sonuçta o kadar farketmiyor Ekleme; Sword olarak Dual Assasination Blade kullanıyorum, Vis kag çıkana kadar. Dagger olarakda Barman Shanker Bonescraper tercih ediyorum. End game için ise , Vis'Kag the Bloodletter+Core hound thoot( illa off hand de sword olacaksa brutilaty blade) Dagger olarak ise Pertitation ( ragnaros u kesemiyorsak Gutgore Reaper) +Core hound thoot [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 24 Temmuz 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar