NsN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evet vazgeçmek istemedim ve p4 3.0 ht ve asus p4p800 aldım yine ama önemli bi sorunum var galiba bahsedeyim kısaca yeniden windows xp kurdum fkat bilgisayarı açtığımda özelliklerde 1500 ghz yazıordu setuptan nekadar kurcaladıysamda ( biostan) 3000 ghz olmadı vede windowsu kurduktan sora dvd okuycu vede writerı görmüyor ama biosta gözüküyorlar.. diğer bir sorunsa biosa girip saveleyıp cıktıktan sora bilgisayar yeniden başlamıor f1 bios , f2 default ayarlar ve devam seçenekleri yer alıor f2 ye bastığımda biosta yaptığım ayarlar kaydedilmeden windows acılıyor vede 3.0 lık işlemci 1500 ghz göürünüor vede sürücüler yok lütfen yardım[signature][hline]Natıon :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ayrıca aygıt yöneticisinde f ve g sürücüleri gözüküyor ( yazıcı ve okuyucu) fakat yanlarında ünlem işaretleri var[signature][hline]Natıon :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İlginçmiş. BIOS dan FSByi 200mhz yap.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 o ayar zaten 200 de sürücüler geri geldi ama bi türlü 1.50 ghz değişmiyor 3.00 olması gerikirken nasıl düzelteceğimi bilen varsa yardımcı olabilirmi ?[signature][hline]Natıon :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tek sorunum sadece işlemci hızı neden artmıor 1,50 ghz da kaldı ne yaptıysam değişmiyor biostan saveşeyerek cıktığımda makına yeniden baslamıor monitörün ısısığı turuncu renkte takılı kalıyor yardım edebilcek yokmu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Sistemini tam yazarsan belki bi çözüm buluruz. İşlemcini tam adımodeli, ve RAMlerin nedir ne değildir? Eğer 200*15 = 3000mhz ise 200de save edince çalışması lazım. Şu anda tahminimce 100*15=1500 olabilir. Ramlerin mi yavaş acaba ama yine de olamması lazım. Sen tam sistemini yaz. BIOSdan farklı hızları dene 133, 166 gibi, ne sonuç verecek? Bir de p4p800ün farklı modelleri var. Senin ki hangisi? i856pe yongasetli olanı mı? cpu-zi indirip işlemcinin tam olarak ne olduğunu ve hızını hatta RAM ve Anakartın hakkında bilgi alabilirsin. Bunları bi yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cok sğol sana detaylı bir şekilde yaıcağım işlemci spesifaction : p4 cpu 3. 0 ghz name : intel pentium 4 code name : presscott technology: 0.09q ( q değide nü yazıo aslında orda ) voltage : 1. 408- 1,424 package : mPGA-478 core speed : 1496,4 Mhz multiplier : X 15,0 fsb : 99,7-99,8 Mhz bus speed : 399 Mhz L1 data : 16 Kbytes L1trace : 12 cache L1 data cache L1 trace cache size : 16 KBytes size : 12 kqups associavitvy : 8-way associavitvy: 8- way linesize : 64 Bytes contextmode : adaptive L2 cache locatıon : on chip size : 1024 Kbites associativaty : 8 - way line size : 64 Bites Ratıo : Full Frequency: 1496,3 Mhz bus with : 256 bites prefecht logic : yes Anakart (3 . sayfa) ( p4p800 olmadığınıda şimdi görmüş oldum) Model : p4p8x Rev : 1.xx chipset : intel i865p/PE/G/i848p SouthBreidge : intel 82801Eb ( ICH5) sensor : bios Brand : Amercian bilmem ne Version : 080009 Date : 05/12/2004 Graphic İnterface Versiıon : Agp versiıon 3 .0 Transfer rate : 8x Max supported : 8x Aparture size : 64 MBites sideband : Enabled Memory ( 4 . sayfa) Tipe : DDR-SDR RAM size : 512 Mbites performonace mode : enabled channel : Dual Tmings Frequency : 133,0 Mhz FSB:DRAM : 3 : 4 cash#Litancy : 2.0 clocks RAS# CAS : 3 clocks RAS#precharge : 3 clocks Sycle time : 6 clocks dier alttakiler silik bisey yazmıor bi sayfa daha var lazım olcaksa onuda yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Sorunum galiba bios save yapmıor sana basıma ne geldiğini soleyeyımde biosa giriyorum zaten fps 200 de ben onu 400 de yapıorum daha biçok ayarla oynuyorum fakat save and exit dedikten sora bilgisayar acılmıor ( windows yani ) monitörün ışığı turuncuda beklıor... ama sorun difault yapsamda acılmıor save and exit ten sora hi bir sekılde acılmıoyr taki power tusundan kapıtıp yeniden açtıktan sora f1 vede f2 seçenklerınden birini seçinceye kadar f1 seçerde biıosa girersem ayarları kaydetmeden cık dersem acılıor ama yine kaydette cık dersem acılmıor ( bu arada bıosta yaptığım değişikiler görünüyor ) f2 ye basarda acarsam acılıor fakat 2 türlüde işlemci 1,50 ghz de deli etti beni Acaba anakartmı arızalı ? Daha dun aldım offfff offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sen 200 görünüyor diyorsunda verdiğin bilgilerde o değer hala 100 .. fsb : 99,7-99,8 Mhz anakartını bi gönder sen istersen.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evet galiba anakart arızalı çünkü o değeri değiştirmiş olmama rağmen değişmiyor bu vede bubn gibi biçok ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar