-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Dire Straits-Brothers In Arms[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: canjovi, 25 June 2003 08:56 tarihinde demiş ki: hayir, onu demek istemedim de benim bildigim o oyle degil led zeppelin - stairway to heaven diye biliyorum guns and roses cover yaptigini bile hic duyamadim (ki gnr severim) , ayrica okadar sevmeme ramen merak ediyorum axl roses nasil yorumlamistir ledzeppelin bu sarkisini[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Bu durumda ben yanlış annamışım eheh[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Şebnem Ferah - Bu aşk fazla sana[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Led Zeppelin - Babe Death - Voice of Soul[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 babe mi babe i'm gonna leave you mu direk uzun hali diye biliorum ben bir de stairway to heaven. depresyona sokar ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ne acaiptir manowarın çoğu şarkısı huzur hissi uyandırıyor... Ama Heart of steel ve Courage ın üstüne tanımam... Manowar - Courage Manowar - Heart of Steel[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 pink floyd - shine on you crazy diamond ashes you leave - et vidi solem evanere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 doğanın bağrından gece böcükleri-ötüş :)))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: horacegoesskiing, 25 June 2003 16:35 tarihinde demiş ki: said: seni mutlu edecekse bende erkan uğur dinliyom :))))[hline]Get Down On Your Knees.... erkan oğur dinliyo olsan daha bi mutlu olcaktım da o da olur :P Bu arada Yanninin nerdeyse bütün müzikleri ve özellikle In my Time albümü Dmitri Shostakovich bi de [hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 25 June 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] efenim hata bana ve tüm insanlığa mahsustur :)[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Nightwish'in birçok şarkısı[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Metallica-Master of puppets diyen çıkarsa boğacam.. güzel şarkı ama huzur vermez yane :) :D[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Phill collins - another day in paradise ( hala duymamıs olan vrsa mutlaka dinlesin ) Cranberries - Dying in the sun Eagly Eye Cherry - Save Tonight[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: White_Rakkad, 26 June 2003 12:22 tarihinde demiş ki: Metallica-Master of puppets diyen çıkarsa boğacam.. güzel şarkı ama huzur vermez yane :) :D[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] yok bana baya verio yani dinlerken böle bi hoş oluom :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Eagles-Hotel California inanılmaz bir şekilde rahatlatan bir parça Blind Guardian-The Bard's Song bu da o sakinliği ve duruluğu ile bir huzur seriyor içime bi de Nightwish-Sleeping Sun belki tarja ablamızın o mükemmel sesindendir[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 biraz önce dinlerken farkkettim ki evanescence-hello da çok güzel huzur veriyor yine bayan vokalin etkisinde ama bunda pşiyano nunda etkisi çok büyük[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Boyle bir listeyle heralde nirvanaya fln varilir, Clint mansell - lux aeterna John williams - Duel of the fates Enya - Now we are free Basil Poledouris - Theology Civilization O fortuna nin tum yorumlari Rhapsody - Deadly omen Opeth - To bid you farewell Opeth - Still day beneath the sun Nightwish - Swanheart Kamelot - Siege Kamelot - Glory Kamelot - Wander Joe satriani - Tears in the rain Iced earth - Ghost of freedom Empyrium - The ensemble of silence Dream theater - Through her eyes Dream theater - Through my words Anathema - Release A perfect circle - Orestes ...Vay bea koca bi playlist oldu[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: KHaRoN, 26 June 2003 14:53 tarihinde demiş ki: Boyle bir listeyle heralde nirvanaya fln varilir, Clint mansell - lux aeterna John williams - Duel of the fates Enya - Now we are free Basil Poledouris - Theology Civilization O fortuna nin tum yorumlari Rhapsody - Deadly omen Opeth - To bid you farewell Opeth - Still day beneath the sun Nightwish - Swanheart Kamelot - Siege Kamelot - Glory Kamelot - Wander Joe satriani - Tears in the rain Iced earth - Ghost of freedom Empyrium - The ensemble of silence Dream theater - Through her eyes Dream theater - Through my words Anathema - Release A perfect circle - Orestes ...Vay bea koca bi playlist oldu Naaptın sen.... en sonuna bi de batsın bu dünya koy tamamdır. Huzur rahat kalmaz insanda...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Harbi biraz melankoliyle huzuru karistirmisim, ama iclerinde huzurlu parcalar yok degil ;) Nasil dinledigine bakar birazda "aglamakliyim icelim bea" modunda dinlenirse zararli olabilecek parcalarda mevcut ama yinede normal bi halde dinlendiginde insani o kdr carpmaz...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Sly-One, 25 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki: babe mi babe i'm gonna leave you mu direk uzun hali diye biliorum ben bir de stairway to heaven. depresyona sokar ehhe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar evet o tabiki de Dream Threater ın mükemmel şarkısı Take away my pain.[hline][i]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 valla en güzeli empyrium- the sad song of the wind dir[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 final fantasy 7 nin müzikleri çok huzur vericiydi özellikle öldüğünde çok tatlı ve hüzünlü bir müzik çalıyordu save yapıp geberip dururdum müziği bir kere daha dinlemek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 heroes 4 ün müzikleride cok güzel.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bard's Song u sölemiyin o şarkı deildir.. Ötesidir.Aşmıştır.. ::)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Sonracığıma imperialism II nin müzikleri adamı transa sokuyor saatlerce kafanızı alamıyorsunuz ekrandan :) [hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 God Speed You Black Emperor! - Athennas to Heaven Appleseed Cast - 16 Days[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar