Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Kısaca sorunumu anlatayım alet üzerinde fireware update gerçekleştiriken nasıl olduysa update yarıda hata ile karşılaştı ve cihaz çalışmaz hale geldi. İşin kötüsü hiç bir şekilde modemin yönetim menusune ulaşamaz oldum + wi fi iptal oldu sadece 4 port swich aktif başka hiçbişey çalışmıyor. Şimdi sorumu sorayım: 3rd party bir program varmı bildiğiniz yeniden fireware u yukleye bileceğim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 once modemi reset tusundan resetle (toplu igneyle olabilir ..kucuk ,mmlik olan bir delik) firmware yaparkende ups tarzi bir koruman olmasi gerekmekte en azindan risk almamak icin ,3rd part yazilim ise varsa ilk kez duymus olacagim ,bende bilgilenmis olurum ..firmware yaparken arka planda hicbir sey calismiyo olsun hatta internet baglantini kopart msn falan herseyin kapansin sadece explorer calissin birde svchost ..vb ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 söylemesi ayıptır :) reset meset hak getire reset tuşuda iş görmüyo. söyle anlatayım hiç bir optik vs media bulunmayan bir pc ye nasıl işletim sistemi kurarsın ?. modem iptal yok hiç bişey nerden yuklicem o firewire. modeme hiç bi şekilde ulaşamıyorum hiç bir interface yok. Anlatamadım heralde derdimi. [Bu mesaj Ragnar tarafından 24 Temmuz 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tftp neden aklıma gelmediki kablo gunlerinden :) neyse hallettim. [Bu mesaj Ragnar tarafından 24 Temmuz 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Nası hallettin ki? Herkesin başına gelebilir sonuçta bilgimiz olsun, aynı modemden bende de var, inanılmaz sorunlu, bir ara reset atıp temizden yeni firmware yüklemeyi dünüyorum.0[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar