Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cama yumruk atmak :/

dory

Öne çıkan mesajlar

elim hala acıyor yazarken :P olay soyle oluyor:

benim 6 yasında cok yaramaz bir erkek kardesim var ve ablasi olarak ona bakmak benim işim oldu(annem babam calişiyorlar) kendisi atari(oyle yazılıyor galiba) oynuyordu, ve birden bir bolumu gecemedi diye kasetleri fırlatmaya basladı, ben once gittim sakinleştirmeye caliştim olmadı, sonra "kasetlerini aliyorum bende duracaklar, aklin basına gelince gelir özür diler alirsin" dedim, demez olaydım, odama gittim kasetler ile ve geldi once benim odamın kapisini çarptı, sonra mutfagın, tam salonunkini carpıyordu ben vurmasın diye tutmak istedim, elim kapinin camına girdi, dirsegime kadar,cok korktum diyebilirim:)
kardesime bişey olmadı korktu sadece agladı sustu, elim kapiya girdigi sırada ufak ufak 6-7 yer kesilmiş, onların kanını durdurduktan sonra camları temizlemek bana kaldi:P temizlerden de ayagımı kestim tam oldu :) neyse uf acıyor hala,kimseye tavsiye etmedigim bir deneyim oldu ama heyecan vericiydi o camların dagıldıgını saniyesaniye gormek, yine de evde denemeyin :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede?
T. H. Huxley

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın. Daha 3 gün evvel benim bi arkadaş ailesi ile ettiği kavga sonucun da, cama yumruk attı ve bileğinden yaklaşık dirseğine kadar kesildi.
Öyle böyle bi kesik değil baya bi derin kesik, neredeyse damara geliyormuş. Gidiciydi yani.... Tekrar geçmiş olsun.[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 22 Temmuz 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe lisede bir arkadaşım sınıflar arası futbol maçında haksız yenildiklerini düşünerek çift camı yumruğuyla delmişti, sonuç: hastaneye zor yetiştirdik ve aradan 4-5 yıl geçti hala serçe parmağını oynatamıyor.

netice: cama yumruk atmamak lazım.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, tavsiye ve tasvip etmiyoruz cama yumruk atmayı

gerçi senin ki pek yumruk deiglmiş, dikkat et bir dahakine

iğrenç olmak adına duvara kafa atmayı tavsiye edebilirim, atma şiddetine göre kendinizi anında yerde buluyorsunuz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...