dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 elim hala acıyor yazarken :P olay soyle oluyor: benim 6 yasında cok yaramaz bir erkek kardesim var ve ablasi olarak ona bakmak benim işim oldu(annem babam calişiyorlar) kendisi atari(oyle yazılıyor galiba) oynuyordu, ve birden bir bolumu gecemedi diye kasetleri fırlatmaya basladı, ben once gittim sakinleştirmeye caliştim olmadı, sonra "kasetlerini aliyorum bende duracaklar, aklin basına gelince gelir özür diler alirsin" dedim, demez olaydım, odama gittim kasetler ile ve geldi once benim odamın kapisini çarptı, sonra mutfagın, tam salonunkini carpıyordu ben vurmasın diye tutmak istedim, elim kapinin camına girdi, dirsegime kadar,cok korktum diyebilirim:) kardesime bişey olmadı korktu sadece agladı sustu, elim kapiya girdigi sırada ufak ufak 6-7 yer kesilmiş, onların kanını durdurduktan sonra camları temizlemek bana kaldi:P temizlerden de ayagımı kestim tam oldu :) neyse uf acıyor hala,kimseye tavsiye etmedigim bir deneyim oldu ama heyecan vericiydi o camların dagıldıgını saniyesaniye gormek, yine de evde denemeyin :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun, dikkat et kesiklerin içinde cam parçası kalmasın[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çooook korkutcu, bileğine falan gelseydi ben o kardeşine sorardım o zaman :) bi daha başına gelmesin böle şeyler :) geçmiş olsun balık[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın. Daha 3 gün evvel benim bi arkadaş ailesi ile ettiği kavga sonucun da, cama yumruk attı ve bileğinden yaklaşık dirseğine kadar kesildi. Öyle böyle bi kesik değil baya bi derin kesik, neredeyse damara geliyormuş. Gidiciydi yani.... Tekrar geçmiş olsun.[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 22 Temmuz 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tesekkur ederim, benimki o kadar derin değil, sadece acıyor :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun baba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hehe lisede bir arkadaşım sınıflar arası futbol maçında haksız yenildiklerini düşünerek çift camı yumruğuyla delmişti, sonuç: hastaneye zor yetiştirdik ve aradan 4-5 yıl geçti hala serçe parmağını oynatamıyor. netice: cama yumruk atmamak lazım.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun aman dikkatli olalım :P başımıza bir şey gelmesin sonra ağlarız biz :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 geçmiş olsun, tavsiye ve tasvip etmiyoruz cama yumruk atmayı gerçi senin ki pek yumruk deiglmiş, dikkat et bir dahakine iğrenç olmak adına duvara kafa atmayı tavsiye edebilirim, atma şiddetine göre kendinizi anında yerde buluyorsunuz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bi doktora git bence nolur nolmaz[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Oh geçmiş olsun. Benimde kırmışlığım var ama eğlenceli, tabi adabıyla yapmak lazım yoksa kötü sonuçları olabiliyor.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 doktorluk değil ama ilaçlik:P ne surmemi tavisiye edersiniz?[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benım annem eski hemşirelerden yan komsuya gecti gidip sorim bakalım cam kesigi için ne surulmesi gerekıo diye :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 saolasın :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne ilacı ya bırak iyileşir 2 aya kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ne yaparsanız yapın fırın camına yumruk atmayın elinizdeki butun camları temizlemek haftalınıalır izleri hala elimde...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 elini annengile göster hikayeyi biraz değiştir aciyi en az iki kati gibi hissettir birs gözü korksun ve geçmiş olsun[signature][hline]i cant do every single thing like god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ucuz atlatılmış gibi geldi geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gidip pansuman yaptırırsan iyi olurmuş.hem bir kac gune de gecer agrı sızı da kalmaz küçüğe de biraz duygu somurusu yap degerını anlasın. geçmiş olsun :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 6 yasinda velede sahip cikamiyosan daha basina cok is gelir. ben kardesime her turlu siddeti uyguluyorum, odasina kacip kapiyi kilitlerse kapiyi kirip aciyorum falan. yilanin basini ufakken ezeceksin.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 minik kardeş canavardır. geçmiş olsun.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben pek şiddet uygulayamıyorum, ama kucuk kardesime ders oldugu falan yok, simdi de arkadasına gitmek için yıkıyor ortaliği :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 anne baba şımartırsa sen istersen kıçını yırt çocuğu yola getiremezsin (ha sizin ailede böyle bir durum var mı bilmem ama genelde böyledir yani)[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 minik kardeş gibisi yoktur.. geçmiş olsun..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok geçmiş olsun. bişey sürme. sadece yıka ve öylece açıkta kalsın hava alsın...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar