Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bu şarkı kimin adı ne pls :( Çok güzel girişi.. Sonu çok kötü :< bi yerde dinlemiştim ama Giriş gerçekten harika ötesi... Çok sevdim. Siyah metalcimi olsam ne :-P[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Tamamen dinleyebilsem yorum yapabilirdim ama birşey anlayamadım şarkıdan Biraz Nightwish,Epica falan kokuyor senfonik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bence de nightwishtir bu... ama bilmiyorum adini[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Scream Vokal var.. Sonlara doğru hatta şarkının bi yerinde Shadows, Shadows are people fln diyo..[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Lake of Tears - Raistlin and the Rose[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 keşke indirseymişim, bulur muşum anında ya abartı degil ama güzel parçadır, foruma üye olduğum ilk sıralarda dinlerdim bunu ben, çok da severdim, çıkmış aklımdan...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 EYW Hellhound ;> *! hemen download'a asılır * :edik: Shadows, shadows and fever diyormuş ;> [signature][hline]Köylüler Rullaz... [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Temmuz 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Radikal Noize Şarkılarını Nerden bulabilirim?[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Erutan, 24 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Scream Vokal var.. Sonlara doğru hatta şarkının bi yerinde Shadows, Shadows are people fln diyo.. said: Erutan, 24 Temmuz 2005 10:16 tarihinde demiş ki: EYW Hellhound ;> *! hemen download'a asılır * :edik: Shadows, shadows and fever diyormuş ;> nıhahah, alemsin ya[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar