Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 fizibilite raporunu yapıyorum dediğim kişiyi arıyorum, adam telefonu açmıyor. Adamla daha öncede para yüzünden, işlerini yapmamıştım. Başkasına yaptırdı, beğenmeyince geri geldi. Ben kimsenın hakkını yemem, emeğe sayğım vardır vs vs . Herif bildiğin dolandırıcı. Akşam arıyorum, XXXX le görüşecektim, yanlış numara diyor. Açmıyor sonrada telefonu. Nasıl olsa işi olacak, bu sefer gösteririm. Sonrada gidiyor karısını kapatıyor. Diğerinide kız arkadaşıyla görünce yanında söyleyeceğim, 5 aydır oyaladığın para nerde diyeceğim. Olmadı sınırlenırsem kıracam bir tarafını.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok de geç ben yıllardır öyle yapıyorum. Başımdan geçen bir olay.Server açıcaz dedi arkadaş işte (uo serveri) geldi arkadaşla bana gm olmak istermisin.Olur vs. dedik ama host parası 20 milyon dedi.Anladık o zman.Dedim arkadaşa "s..tir et bu açmaz bir şey" harbi öyle adam 16 kişi toplamış aynı vaadle yarısından para almış. Sonuç ? Tahmin edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar