allf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Power of Turks guldımıze oynayacak kafa dengı ve lvl 75 ustu arkadaslar arıyoruz. charekterlerın mesleklerınde ayırım yapmıyoruz. eger gulde katılma gıbı dusuncenız warsa oyunda yetkısı olan .:MuRaT:. (master)(prı) allf (spear knht) z_ali_m (asasın) ApexMx (pri) TÜRK BEY (cru) bukısılre pm atarsa sewınırım.[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 edit: vazgectim oyunu silmistim [Bu mesaj tAKA tarafından 01 Şubat 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu guild Chaostamı Lokidemi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 caosta[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uo_terminator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence charlarda meslek ayrımı yapın bence 3cru 3 knigt 1-2 mage 2 aco kesın 2 tane cunku 1 kısı bazen heal vermekte zorlanabiliyor 1-asa 1-rouge bunun gibi karma olsun[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün CS ForEvER [Bu mesaj uo_terminator tarafından 06 Şubat 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 orda gormus oldugun guıldın tamamı degıl guılde sozu gecen sahıslardır bastan sona kadar olacak olan da guıldımız su an 18 ksı hepsının adını yazmak ıstemedım davet yetkısı olamayanları yanı[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 allf slms hiç EasTle falan allience olmayı denedinizmi istersen oyunda eski arklarla ayarlayabilirim lvl 67 hunter + lvl 75 crus(silindi),lvl 55 rouge tanırsan ben Spirit_turkey msn de [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben oyunu orenene kadar kac 65 l1k car s1ld1m ama sonunda oren d1k say1l1r cogu sey1 tab1 neden muttef1k olmayalim[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oo alf helal len işi büyütmüşsünüz ben shindei muahha neyse turk guild duruyormu halen :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ooo hacım shındeı naber sen nerelerdesın ya ggoremıyom oyunda wow kacanlardanmıssın yoksa la napalım guıld dagalınca bızde kendımız kuralım dedık ken dı cabamısla bıseler yapıyoruz[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Andu_ ıste bırıcık askımız chat ekranının bır numaralı kırletıcılerınden basımızın belası hızına yetısılemeyen uyemıs adını yazmadım dıye kızmıs ta al yazdım :)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Lind3r0th, 08 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: oo alf helal len işi büyütmüşsünüz ben shindei muahha neyse turk guild duruyormu halen :P Shindei o turk guildı yıkılalı yıllar oldu be =). Ekim gibi East birleşmesi oldu sonrada işte Turkstar olayı. East bayaa bir oyuncu kaybetsede Memoriam'ın kalesini savunuyorlar genelde. Turkstar da bazı olaylar nedeniyle kapanıp bize yani Anatolia Empire a geldi. 2 Haftadır emp kırıyoruzda savunamadık daha =). Wiz olsa =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ah ah sormayın be bı knht nasıl emp kırsın asasın kırdı aynı anda daldık o kırdı bn dısarı atıldım ahh ahh[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben bu guilde alınmıştım ağustos ayında sonra bi ara girdiğimde charı guildden atılmış bulmuştum :) girmeyin bu adilerin guildine ahahah :-) (şaka len şaka...)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 senın kım oldunu cıkartamadım ama hıckımseye sebebsız sutlanma yapılmadı hernekadarda saka desende belkı cıddıye alanlar olabılır :)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ben oyuna dün basladimda (30/21 im), cok fakirim yaa. Ilk defa oynuyorum, bi eleman bana lvl atlamam icin yardimci oldu. Simdi o da yok, hic exp kazanamiyorum. Bi ara usta oyunculardan biri ile bulussakta bizim gibi ciraklara yardimci olsalar.[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eski günler, eski Türk oyuncular /sob nostalji yaşadım ühühü[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 walla bıse dıyemıcegım su sıralar double exp war unaım ısıne yarar.yenı baslayan ların ısı cıdden zor[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hehe... cevap bir hayli gec geldi allf'cim, ama geldi ya ;-) ... Su an iyiyim... lvl 71 bir Sage'im var (Freecaster/Woe Sage). Sage konusunda bircok yabanci (ingilizce/almanca) Guide okudum. En iyisi oldugunu düsündügüm Freecaster ve Auto caster'lari oynuyorum. Autocaster'a daha bugün basladim, lvl 40 su an. Woe'da oynama firsatim olmadi daha. Anadolunun Melekleri isimli guilddayim su an. Yeni bir guildiz. Eger mümkünse sizlerle bir Woe'ya katilmak isteriz. Bizim ilk Woe tecrübemiz olacak... P.S. Ucuza Phen Clip satan yokmu yahuu... Ihtiyacim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sagemı allah allah saten sage acımız war nezaman gelsen alırız neyse bu arada woe cıdden sabır ve salam esya ısıdır umarım bır seyler basarırsınız gonul ıster suaya kale resımlerımızı koymayı ama nasıl ataclanıyor bılmıyorum . basarılar herzaman beklerım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 lvldan kaybediorum:([signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ya nasıl oluyosunuz 1 ayda lvl 60-70 ya günde 20 saat mi kasıyosunuz kardesim lvl 53 üm bongum munak falan 0.2 veriyo 500 kescem 1 lvl yapmayın ya insan yaratık kesmekten sıkılıyo nası atlıyonuz öle??? [signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! [Bu mesaj babayigit tarafından 11 Temmuz 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mage, archer ve swordmanler gre general keserek kolayca atlıyolar ben 1 günde job level 37 den 40 a getirdim [double exp varmiydi bilmiyorum] ama 40-50 arası sıkılıyor insan zaten job level 40 ta yaptıysan kolayca 70 lere getirirsin.[signature][hline]Pawliger - Dunemaul Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Job level 40 ta yaptım ama hiçte kolayca 70lere getiremiyorum :lol:.lvl 55 im su an Rogue um.Ne kesmemi önerirsiniz?[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Toy Factory 2 'deki mystcaseler (aman dikkat bolca da cruiser var orda, rahat vuruyorlar flee yüksek de olsa) idare edebilir. Veya Orc Dungeon 2. katta Zenorc kesmeyi deneyebilirsin, mystcaselerden azcık daha düşük exp veriyorlar ama daha bol bulunuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar