-Unintended- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaslar ben sahsim adina avrupa serverlarini tercih etmiyorum.Söyle aciklayabilirim; Hicbir sekilde parti aradiginiz zaman parti bulamiyorsunuz. Oyuncu sayisi cok kıt. Oyuncuların ve guildlerin cogu noob klasmaninda. Shiverpeak Arena'da 45 dk pvp beklemek. Avrupa serverlarinin eksikliklerini saymakla bitmez.Ben sahsim adina bir kac arkadasimla Amerika serverlarinda oyunuyorum.Sürekli pvp ve sürekli parti bulma olanigi, sehirlerin dolulugu, lag olmayisi gibi + lari var benim icin.Teklifim acik; Amerikan serverina gelin.pvp icin antreman yapmak olsun, tomblarda kasmak olsun cok cok cok daha kolay olacak.Sonucta acc. amerika olarak degistirdiginizde hicbirsey kaybetmiyorsunuz.Levelinizda itemlarinizda oldugu gibi kaliyor.Bence bu oyunda kendinizi gelistirmek, takım oyununu gelistirmek istiyorsaniz gelin.Kaybedecek birseyiniz yok zaten. Priest Of Titania Mo/W 20
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla merikaya geçicekseniz söyleyin dönmedne alıyim burdan[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Amerikan server ına geçiş için yeni oyun almak gerekmiyor sadece login ekranındaki change server kısmına gelip Amerika yı seçiyorsunuz tekrar Avrupa ya dönülebilir sonra lakin toplam 5 hak var.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bişi soracam benim oyun amerikadan gelicek buyuk iihtimal wow daki gibi eu us diye ayrılmıor dimi ?[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
-Unintended- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arkadaslar olay gayet basit...sanırım burda avrupada oynayan arkadaslar pek bilmiyor...ben biraz daha acayim sizlere :) Öncelikle Oyun TEK bir sunucu tarafindan oynatiliyor.Yani Amerika/Avrupa arasi gecis yaptiginizda bütün esyalariniz karakterleriniz herseyiniz oldugu gibi duruyor.Hatta friend List'inizdeki arkadaslarinizla bile konusabiliyorsunuz fark etmiyor.Tek fark Oyuncu/takım bollugu amerikada...5 hakkınız var.begenmesseniz degistirirsiniz.Amerikada Tomblara gittinizmi ilk 3 district full cekiyor...15. district te 45 adam oluyor.Dikkat ederseniz Tomblarda genelde 5vs5 maclarda en az 3 amerikan takimi oluyor... avrupada oyuncular cok zayıf...biz burda avrupa takimi gördükmü silip süpürüyoruz...sebebide gayet acik...oyuncu olmadigi icin kurulabilecek takim sayisi kisitli.Atlayin gelin 1 hafta sonra tesekkur edeceksiniz.Yada beni friend listinize ekleyin daha detayli bilgi vereyim Priest Of Titania
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Artı tüm server ların bir araya gelebileceği ortak bölgede mevcut.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
-Unintended- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tamam ben gectim avrupaya....:)
Psc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu 5 hak olayına takıldı aklım. Şimdi 5. hakkında hangi server daysan bir daha değiştiremiyormusun? Bide bu 5 kere server değitirme olayı her char için ayrıca geçerli değil mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet aynen öyle oluyor ayrıca 5 hak acc için karakter için değil.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Öne çıkan mesajlar