Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ahaha kesinlikle katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 rockistanbul forumlarında da yazılmıştı güzel şeyler bulursam ve üşenmessem koyarım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Anathema ya bağışıklığım var,işlemiyo artık[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Şimdi Katatonia Anathema'dan 100 kat daha iyi diycem, sora tartısma cıkacak :P[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Sonuncu yazan iyice saçmalamış edebiyat yapcam diye :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 anathema nın aksak muziği çok çekici olabilir ama herzaman her yerde dinlenebilecek gibi deil yani...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mirage katılıyorum adam yara kabuguyla nası duygularını aktarmıs vay bee falan gıbı dusunmeyın dırek sacmalamıs.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Anathema gerçekten çok ayrı bir yerde olan bir grup .Bugüne kadar yaptıkları,yaşattıkları tartışılamaz bence. Melankoli-depresyon ikilisinin muhteşem bir şekilde harmanlandığı, bünyeye zarar onlarca şarkıları var. Ha tabi 50 defa konserine gidince ne büyüsü kalıyo olayın ne de bişey, burdan "köşeyi dönelim,paranın a.koyalım" zihniyetinde olup adamları dkka başı ülkemize getiren organizatörlere de saygı ve sevgimi yollamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gitmeyiver zorla mı goturduler sanki ayrıca 1 kere izliyim sonra gerek yok zihniyetine de acaip biçimde kılım.. film sanki.. bir şarkıyı 2 kere dinleyip siliyorsundur sen hatta[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Anathema adamı öldürür , fazla dozda alınmaması lazım hehe. Are You There yetiyor bana.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Jester, 23 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Şimdi Katatonia Anathema'dan 100 kat daha iyi diycem, sora tartısma cıkacak :P katatonia nın ustunluğu brave murder day de bariz belli oluyor gerçi son zamanda yaptıklarından baya farklı ama[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Are You There gercekten de ucuruyor adami[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @Akerfeldt: Without God derim susarım :) Hem İsveçli grup baştan 1-0 başlıyor eheh[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Vinc.. sen benim ne olduğuma beni tanımadan karar veremezsin öncelikle. Ben Anathema gelmesin demedim.Benim anlatmak istediğim şu adamlar kısa süre içinde üstüste çok konser verdiler hatta yine geleceklermiş galiba 2-3 aya neyse hal böyle olunca olayın hiçbir güzelliği kalmıyor bence. Konser tabii ki film değildir ama 2 sene içinde bir grup 5-6 defa da izlenmez,en azından benim için bu böyle. Haa peki 50 defa getirilen anathema,rotting getirilmezse ne olacak? Babalar gibi yeni gruplar gelecek bknz.Marduk,Behemoth,Gorefest. Neyse gitmek isteyen gider.Haa bir de asıl bu olay o grubun fanı olunca kötü bence. Adamları 10 defa izliyince ister istemez gözünde küçülüyor, en önemlisi başlardaki o heyecandan büyüden eser kalmıyor. Yıllarca hayran hayran odanın duvarında posterine baktığın adam artık senin için "Vincent yaa kanka bizim" oluyor, neyse işte anlayan anladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Melankoli=Opeth=Anathema İt feels like im flying.. Above you... Hey gidi hey geçen sene ablam gitti konserine ben gidemedim fotograflarını çekmiş Vincent ın geldi koklattı bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar