Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gıy gıy gıy işlemci ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Dün ve bugün uo serverına bağlanınca işlemcimden gıy gıy gıy diye ses alıyorum açıp baktım kasayı önüne düşen bişey yok yani yüzeysel olarak ses cıkarmasına gereen bışey yok ama cozemedim içini.Nedir b gerçekten cok rahtsız ediyor nasıl cozebılırız ?[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Sosyal ağlarda paylaş

yav ben onu yapsam ayarlayamam dozajını sonra yanar işlemci zaten 2 hafta falan daha kullanıcam pc'yi sorna iş açmıyım başıma.Ayrıca şey eskimesi alalı haziranda tam 1 yıl oldu bilmiom öle eskir mi 1 yılda . benım 5 senelik pc vardı takır takır calışıyodu ses de yoktu bunun gibi rahatsız edici ..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Sosyal ağlarda paylaş

onu yapcam forgiver saol .. bide ben bi ara süper zeka insan olarak kurutma makinesinin ( saç kurutma ) alıp eski bilgisayarımnı temizlemiştim meğerse sıcaktaymış sıcakta olunca hdd yandı tabi :-P şimdi supurgeyle yapıcam yakmıcam bu sefer ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.

asıldık ey halkım, unutma bizi...

Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

ahah aynısı bendede oluyo uo ekranını alta atınca geçiyo fln uste çıkarınca vik vik vik bi ses geliyo nedendir acaba ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben acıp baktım işlemciden geliyo ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

bişey diycem ama dikkatinizi cekiyorum Sadece UO oynarken oluyor.Yani Football Manager'ada giriyorum ki oda işlemciye yüklenir onda ses olmuyor.DivX izliyorum gene ses olmuyor.Ama herhangi bir Uo serverina girsem oluyor ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

valo aynısıbendede var ilginçtir sanmıyorum işlemci fanındanoldugunu daha 1 ay oldu takalı tozlu vs deil.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

nası tarıcam neyi tarıcam abi anlamadım :P[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...