Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Human League - Don't You Want Me Baby bakın bu grup da bi genç ile iki adet daha da genç liseli çıtırdan oluşuyordu :) kızlar okula gitmiyo filan diye olay olmuş zamanında lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ema apla babam bi daa ki programın ne zaman die soruyo ;) bide senin en az 30-40 yasında ve onun doneminden biri oldugunu dusunuyo ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aman be submarinim, ikigözüm, lise arkadaşım, sen de pek alakasız şeyler istiyosun ısrarla. senin dediklerinin kalbimizdeki yeri ayrı, ama şimdi burda olur mu iki gözüm? Men At Work çalıyorum. sizi 80lerden kusturmak pahasına. Down Under arkasından da mecburen Who Can It Be Now gelecek. bu iki parça neden arka arkaya gelecek? çünkü bu bir ema fm geleneğiydi. ondan. sonra belki daha yeni şeyler çalarız azıcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Bathory, 30 June 2003 22:16 tarihinde demiş ki: ema apla babam bi daa ki programın ne zaman die soruyo ;) bide senin en az 30-40 yasında ve onun doneminden biri oldugunu dusunuyo ;)[hline]Ferencz Bathory ne 30 40 yaşı 79 yaşında sen bilmiyonmu ?[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 biliorum iste cok genc zannedio iltifat ettik orda genc gosteriosun manasında ;) caktirma ;)) *!Kıvırmaya calisir..*[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submarin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 :rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 *!numara çeker* şimdi bi eski hit daha çalıyorum, ama aynı zamanda günceli yakalıyorum göbeğinden :P Dio - Holy Diver *!bir yandan da 30 yaşında olmadığını nasıl ispatlayabileceğine kafa yormaktadır* submarincim sen bilmezsin belki, dio dün burda konser verdi de... *!esprisini açıklayarak eziklik yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ay bunu da canım çekti, bi antika parça daha :) Aerosmith & Run DMC - Walk This Way roxxor! *!80s programı için dizdi mp3leri, şimdi yeni parçaları getirmeye üşeniyo* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Submarin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 geçen günde bruce dickinson li iron maiden konserinde yasca ufak metalci kardeslerimizi staj önü dalgalanmalar sirasinda ezilmelerden ve divinglerinde yere yapismaktan kurtariyordum ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 seni mi kırıcam, al sana diyordum ki ayrılması gerekmiş. submarin 127 kardeşim için çalıyorum: Slayer - South Of Heaven :rock: [edit: bi kerecik smiley yapiim dedim, onu da alışkanlıktan beceremedik be :P] [Bu mesaj Emaleth tarafından 30 June 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hah, döktünüz mü kurtlarınız? şimdi dinlenin bakiim gelmiş geçmiş en iyi metal baladlarından biriyle... aaa, tesadüfe bakın ki adı da balad :P Testament - The Ballad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ühüh abla ya radyoyu yine kapattı baal abim :( netten sc oynuycakmış da lag yapıyomuş şunlara bi terlik fırlat !![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 damardan giriyorum ben artık... Burzum - Dunkelheit adam salak malak ama bu parça nefis be kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ay çok da aar geldi şimdi, değiştirsem mi? hehe, karanlık havayı dağıtmak için, gelmiş geçmiş en gay ("neşeli" anlamında :P) metal gruplarından (lol glam diyelim bare) Poison - Every Rose Has Its Thorn dinleyelim, hatta belki yarıda bile keselim hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sıkıldım mp3 sürükleyip bırakmaktan, tekrar shuffle'a geçiyorum... bakın ilk attığı parça bu: Bangles - Manic Monday iyi denk geldi vallahi, berbat bi pazartesi geçirdim ben de işte üzerinize afiyet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 The Police - Every Breath You Take sözleri çok psikopat olmakla beraber, pek tatlı parçadır... aferim şafıl, cici şafıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cok kılım bu herife bulduum yerde azını burnunu kırıcam.. ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Irene Cara - What A Feeling Flash Dance diye meşhuuuuur bi film vardı, aha onun müziği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 jennifer lopez hanım flashdance filminde bu şarkı eşliğinde icra edilen dans sahnesinin aynısını kopye edip klip yapmış. dolma bacakları ve kaz poposuna yakışıyor mu jennifer beals hanımın kuğu endamını taklit etmek? hiç olmuyor, balta gibi oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Police - King Of Pain çıktı şafıldan, bunu da dinleyin, ben bi veda parçası çalıp gideyim olur mu? yoruldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ayh tam da bitirme parçamı ayarlamıştım, shuffle mode'dan çıkarmamışım. bunu da dinleyelim ama, güzeldir bu :) Alphaville - Sound Like A Melody lamutix sana olsun bare di mi? hade gittim ben, öpüjükleeeerr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ben girdim Muzo B - Shen (Soulsearching mix.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 RØyksopp - Eple di di dit diiuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Kosheen - Hide u (bilmemne remix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Craig David ft Sting Rise and fall var mı ?[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar