HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hehe Özcan Deniz'den Eru'nun saşlarına gelmişiz , Eru bize ne senin saşından be. :P neyse Özcan Diniz'in saşları kötü.[signature][hline]peace!
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Topici nereler sürmüşsünüz . Yok ben bu karıya hastayım, yok pipili kızım, yok ben geyim ben fegim.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Erutan, 22 Temmuz 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Yakışma ile Alakası yok.Ozaman Yurdum tikkylerinede Yakışmıyo millet bakıyormu onlara? ben sadece bir olasılık söledim ztn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hiç sevmediğim bi adam.[signature][hline]let's rock !
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 konun esner paticikte lakin lastik gibidir ne kadar çekersen çek eski haline döner. Praw Hulk Hogan falan yoktu lütfen yaşı ufaklar, A takımını ve leziz müziğini (nııı nı nım nım, nım nım nımmm) saptırmayın. bes teğmeni tutardım hep, zeki & çapkın & bohem.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ha bir de şair kişilikli, sahilde martılara ekmek atarken atkısı rüzgarla dans eden kişi de geldi aramıza.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Golge-i_Khan, 22 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: konun esner paticikte lakin lastik gibidir ne kadar çekersen çek eski haline döner. Praw Hulk Hogan falan yoktu lütfen yaşı ufaklar, A takımını ve leziz müziğini (nııı nı nım nım, nım nım nımmm) saptırmayın. bes teğmeni tutardım hep, zeki & çapkın & bohem. haki katten ilk okul 1 dim galiba ozamanlar bütün hafta beklerdim A Takımını o nııı nı nım nım nım nım müzik başlayınca offff çok seviyodum ha şimdi olsa 2 dakka bakılmaz ama ozamanlar süperdi bir de Murduck vardı bunu her bölümde akılhastanesinden kaçırıyorlardı filan :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 22 Temmuz 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 A takımından korkardım ben küçükken..İçine şeytan girmiş insanları gösterirdi.
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 inşallah espridir.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: _Mikael_, 22 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: İçine şeytan girmiş insanları gösterirdi. Röeh diyorum. Savaş Ay'la A Takımı'ndan bahsetmiyoruz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Boşuna kürek çekiyoruz anasını satayım ... Balta yokmu kesmek lazım..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Özcan Deniz'in menajeri yani öz kardeşi Özcan Deniz'in konserlerinde Fotoğraf çekmek isteyen gazetecilere tamam 10 dk süren doldu çekme artık diye uyarı yapıyormuş.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 özcan almanyadan geldiği haline özüne geri dönsün onu öyle seviyorum ben[signature][hline]shinsetsu desu..
muratty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yarın ilk işim Beyaz Çorap Kundura yarın kol bogazlı atlet ustune yarısına kdr acılmöıs gomlek almak olacak.altın künye ve zinciri unutmadan.Ardından Elime Elektromu alıp Metallica - Nothing Else Matters şarkısını çalcam Bu tiplere inat!!!!!!!!!!:D;):D[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık... Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 desteklıyorum senı....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
huun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adam istedigini almis iste . patide bile 100 kusur hit almis adamla ilgili topic . amac bu degil mi zaten ?
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 - [Bu mesaj tAKA tarafından 24 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar