Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özcan Deniz'in Yeni İmajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Topici nereler sürmüşsünüz . Yok ben bu karıya hastayım, yok pipili kızım, yok ben geyim ben fegim.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 22 Temmuz 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
Yakışma ile Alakası yok.Ozaman Yurdum tikkylerinede Yakışmıyo millet bakıyormu onlara?

ben sadece bir olasılık söledim ztn.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
konun esner paticikte
lakin lastik gibidir
ne kadar çekersen çek
eski haline döner.

Praw Hulk Hogan falan yoktu lütfen
yaşı ufaklar, A takımını ve leziz müziğini (nııı nı nım nım, nım nım nımmm) saptırmayın.

bes teğmeni tutardım hep, zeki & çapkın & bohem.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Mesaj tarihi:
Ha bir de şair kişilikli, sahilde martılara ekmek atarken atkısı rüzgarla dans eden kişi de geldi aramıza.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
Golge-i_Khan, 22 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
konun esner paticikte
lakin lastik gibidir
ne kadar çekersen çek
eski haline döner.

Praw Hulk Hogan falan yoktu lütfen
yaşı ufaklar, A takımını ve leziz müziğini (nııı nı nım nım, nım nım nımmm) saptırmayın.

bes teğmeni tutardım hep, zeki & çapkın & bohem.

haki katten ilk okul 1 dim galiba ozamanlar bütün hafta beklerdim A Takımını o nııı nı nım nım nım nım müzik başlayınca offff çok seviyodum ha şimdi olsa 2 dakka bakılmaz ama ozamanlar süperdi
bir de Murduck vardı bunu her bölümde akılhastanesinden kaçırıyorlardı filan :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 22 Temmuz 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_Mikael_, 22 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
İçine şeytan girmiş insanları gösterirdi.

Röeh diyorum.
Savaş Ay'la A Takımı'ndan bahsetmiyoruz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
Boşuna kürek çekiyoruz anasını satayım ... Balta yokmu kesmek lazım..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Yarın ilk işim Beyaz Çorap Kundura yarın kol bogazlı atlet ustune yarısına kdr acılmöıs gomlek almak olacak.altın künye ve zinciri unutmadan.Ardından Elime Elektromu alıp Metallica - Nothing Else Matters şarkısını çalcam Bu tiplere inat!!!!!!!!!!:D;):D[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
  • Yeni Oluştur...