Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özcan Deniz'in Yeni İmajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
afro o modelin adı... bence özcan deniz su an cok yol kat etmis duurmda yani eski hallerine bakınca iyice ayak uydurmus "piyasa" ya...ama yasamak icin bu yolu sectiyse degismeliydi zaten..ve bence bu imajı gayette hos olmus. ha taklitleri olur mu olur tabikide ama ben daha cok barıs mancoya benzettim gaztedeki yandan fotografını...
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 22 Temmuz 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
ya bu adam eski bi dizi vardı a takımında ondaki zenci herife benzemiş

harbi çok benzemiş hatta bir tek altın kolyeleri eksik[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
adam tek kelimeyle bi tarz :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 22 Temmuz 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
bu ne be ?
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:

bunu tercih etsem ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
hiç guzel olmamış yeni imajı,ama bi film çekiyolarmış onun için yaptırmış.televolede gordum:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P)

alala nie çıkmıo resimlerim

[Bu mesaj Malkavian tarafından 22 Temmuz 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

acaba bu kim ?!?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
@mayhem

olm nir yapıyon gece gece böle )[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
-bazukanecdet-, 22 Temmuz 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
sana bu abartilmiz makyaji pek yakistiramadim mayhem. aslinda temiz yuzlu bir arkadasimiza benziyorsun ama boyle cok serseri bir hava olmus, yakismamis.

chiptech'e de arti bir diyorum. guzel olsa boyle olaylara girmezdi bu abla bence.

onemli olan insanin ic guzelligidir.

mevlana ne demis, oldugun gibi gel.

[Bu mesaj -bazukanecdet- tarafından 22 Temmuz 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]

süpersin.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
o kızın aptal makyajını silsen 1234342 kat daha tatlı olur.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Yeni Oluştur...