geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ya bugün gazete alırken gazete bayinde gördüm. Allah aşkına şu resmi siteye falan biri koysun da geberelim gülmekten. Ama ben şuraya yazıyorum o tip yakında moda olucak ve piyasada bisürü taklitçi o imajla dolaşıcak.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 saçları ne renkti?[signature][hline]
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ya mohikan tarzı bişi yaptırmış. Görülmeli yalnız o resim süper kroca. akşama gazete bayilerine bakıcam varsa alıp upload ederim resmi.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 özcan deniz alem adam ya.. ilk çıktıgı zamana bakıyoru bide şimdiye daglar kdr fark war..ehuehue..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bunlar mı? google a yazdım direk bu cıktı[signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yok bunlar deil[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Değil ya. Acaip bişey görürseniz bilinki o.. Şok olucak hiç görmeyenler ben bi 3saniye bakıp oha lan dedim. Bu tip adamlar sokakta o imajla dolaşırsa ben de elime a katana crafted by Bursa Bıçakcıları Derneği alıp dolaşırım.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 22 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 resim isteriz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Valla gazete bayisine bakıcam yarım saat sonra varsa en geç 3 güne kadar görüceksiniz. Zaten tv'ye çıkmış olur o güne kadar :)[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o asker kıyafetlı resımlerı de gayet hos!!!! özcaaaaannnnn!!!!!!!!![signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aman yarabbi o ne pozdur, veresim geldi..*[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Temmuz 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben gördüm saçını Ziege'nin saçı gibi yapmış Umit Davalada yapmıştıya .. Tam etrafları kabak değil etrafındada saç var ortasında ama esaas saç düz Ziege gibi işte ziegeden farklı etrafında saç olması ayrıca top sakal yapmış böle bıyıktan gelen sakallar varya ondan yapmış bide sarıydı galiba sarılığından emin değilimde ..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa, Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hangi gazetede gördün??gazetenin web sayfasına koymuşlardır belki...[signature][hline]where's my mind??
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu halinden de kötü olabilir mi?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 saçlar super yalnız son resim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hehehehehe bu ne yaw akşam akşam yarıldım yaw..:lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @cenin : zencilerde var ya oyle bi model, adı neydi bilen var mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: _gZm_, 22 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: o asker kıyafetlı resımlerı de gayet hos!!!! özcaaaaannnnn!!!!!!!!! [signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bonus pauahah tipe bak ya[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P)
wook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu galiba yeni imajı :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bu ne bea??az önce iğrenç dediğimiz fotoda bile daha yakışıklıydı...[signature][hline]where's my mind??
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 metrosexsüel olmuş ice bu adam yaaaa[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: wook, 22 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki: bu galiba yeni imajı :) İşte budur bende böyle yapacam imajımı.:D[signature][hline][ quote ]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [ /quote ]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 spr..:lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 punklara yazık ya[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Öne çıkan mesajlar