Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özcan Deniz'in Yeni İmajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bugün gazete alırken gazete bayinde gördüm. Allah aşkına şu resmi siteye falan biri koysun da geberelim gülmekten. Ama ben şuraya yazıyorum o tip yakında moda olucak ve piyasada bisürü taklitçi o imajla dolaşıcak.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Ya mohikan tarzı bişi yaptırmış. Görülmeli yalnız o resim süper kroca. akşama gazete bayilerine bakıcam varsa alıp upload ederim resmi.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
özcan deniz alem adam ya.. ilk çıktıgı zamana bakıyoru bide şimdiye daglar kdr fark war..ehuehue..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Değil ya. Acaip bişey görürseniz bilinki o.. Şok olucak hiç görmeyenler ben bi 3saniye bakıp oha lan dedim. Bu tip adamlar sokakta o imajla dolaşırsa ben de elime a katana crafted by Bursa Bıçakcıları Derneği alıp dolaşırım.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!

[Bu mesaj geffen tarafından 22 Temmuz 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resim isteriz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Valla gazete bayisine bakıcam yarım saat sonra varsa en geç 3 güne kadar görüceksiniz. Zaten tv'ye çıkmış olur o güne kadar :)[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
ben gördüm saçını Ziege'nin saçı gibi yapmış Umit Davalada yapmıştıya .. Tam etrafları kabak değil etrafındada saç var ortasında ama esaas saç düz Ziege gibi işte ziegeden farklı etrafında saç olması ayrıca top sakal yapmış böle bıyıktan gelen sakallar varya ondan yapmış bide sarıydı galiba sarılığından emin değilimde ..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Mesaj tarihi:
saçlar super yalnız son resim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
hehehehehe bu ne yaw akşam akşam yarıldım yaw..:lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
_gZm_, 22 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
o asker kıyafetlı resımlerı de gayet hos!!!!

özcaaaaannnnn!!!!!!!!!
[signature][hline]valandil ownz j0o!
-G.I.Joe head stomp-
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:

bu galiba yeni imajı :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
wook, 22 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki:

bu galiba yeni imajı :)

İşte budur bende böyle yapacam imajımı.:D[signature][hline][ quote ]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [ /quote ]
  • Yeni Oluştur...