CaptainAmerica Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşlar bu iki Animeyi 2-3 gündür heryerde arıyorum bir türlü bulamadım One piece daha önce stardada çıkıyodu hala çıkıyomu bilmiyorum shaman king de fox kids te çıkıyodu bu iki animenin episodlarını nerde bulabilirim?... yada Elinde full serisi olan varmı?[signature][hline]Kadın gölge gibidir;kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin arkasından koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Valla googleden arat dicem ama :)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainAmerica Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Kaç kere denedim hep naruto felan çıkıyo deli oldum :D[signature][hline]Kadın gölge gibidir;kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin arkasından koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya bende bulamadım one piece yi torrent te bile bulamadım :P gerçekten bulunması zor bişi ama çincesini görmüştüm bir sitede altyazısız işe yaramaz :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 her ikiside boxtorrents te mevcut.. nasil arayip bulamiyorsunuz yaw ? shamanking serisi bitti yanliz one piece 200+ episode devam edior, ve sadece 122 episodu fansub li.. animecinin bookmarkli sitesi anidb ve boxtorrents olmali :) [Bu mesaj Ytse tarafından 02 Ocak 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Amidamaru Celestial strike !!![signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://www.kaizoku-fansubs.com/ sitesinde torrent olarak one piece bulabilirsin. inglizce alt yazılı şekilde. ama indirmek kasar şimdi 124 episode ben varsa hazırını alayım dersen bende var ama ne yazıkki monitörüm arızalandı elim kolum bağlı şu anda. neyse monitör geldikten sonra isteyen arakadşlarla tekrar görüşelim. pm den mesaj atın en azından. elimde şu an 111. episode'a kadar 5 dvd var. geri kalan 2.4 gb hdd de duruyor. bu kadar bilgi yeter herhalde. neyse monitörümü bir alayım sonra ayrıntılar konuşuruz.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ewt arkadaşlar şu an itibariyle monitörümü aldım. bu kadar çabuk yapılacağını beklemiyordum. one piece isteyen arkadaşlar ben öncelikle takas yanlısıyım.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Dragonball z,gt ve shaman king ingilizce izlenmelidir.Goku seslendiren adamin sesine hastayim adini hatirlamiyorum.Hayatimda 2 ses hasta olmusumdur biri bu adam biride legacy of kain de kain i seslendiren adamin sesi..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 one piece biri aciklayabilirmi izleme firsatim olmadi.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 One Piece sünebilen çetin, şirin ve karizma bir korsanın dizisi... Müthiş tiplemeler var... Bence senaryo da çok güzel, konu da... Öyle dondirik dundurik digimon, beyblade gibi değil... Ben çok beyenerek seyrediyorum... Hemen bul seyret... Tv'de versinler yineee! Niye yasakladılar hiç anlamadım![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 one piece deki sanji karakterinin sürekli olarak sigara içmesinden dolayı çocukları sigara içmeye teşvik ediyor diye bitirdiler. benim duyduğum bildiğim buydu ama altında başka bir şey varsa bilemem.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 3 gündür one piece izledim(130 bölüm).peş peşe izleyince bazı bölümleri abartı uzatma gibi geldi ama.savaş sahnelerini bence baya güsel yapmışlar, mangasına sadık kalınarak yapılmış bir seri olarak daha fazla ilgiyi hakeden bir yapım olarak düşünüyorum. türkiyede ilk 50 bölümü yayınlanmasına rağmen devamını,merak eden pek yok galiba?[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kender olmaz mı :P Ben var ım ^^ . Şu anda indiriyorum ve mangalarını türkçeleştiriyorum da koyabilecek bir yer bulamadım :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bulunmazmı koyulacak yer? ahanda sana site yalnız upload yaptığın yerin adresini vermen gerekecek. search olayı yok bu sitede en azından ben bilmiyorum http://rapidshare.de/en/webhosting.html[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 siteyi açmıyor ya :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben denedim verdiğim linkten açılıyor. upload da yaptım. bir daha dene istersen.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] [Bu mesaj Odune tarafından 28 Şubat 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bende açmıyor :D şanssızım :( abi msne gel sana göndersem sen upload etsen oma mı :P msn: [email protected][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 28 Şubat 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 "kender" said: biraz önce one piece 190. bölümü izledim. anime mangaya birebir sadık kalınarak yapıldığı için çok hoşuma gitti. hele izlediğim bölümlerdeki hayalgücü- karekterler. şimdiye kadar okuduğum bütün mangaları aşmış durumda.. kesinlikle izleyin muhteşem dövüş sahneleri-hikaye vb birçok şeyi bu seride bulabilirsiz... [signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: kender, 20 Temmuz 2005 01:04 tarihinde demiş ki: "kender" said: biraz önce one piece 190. bölümü izledim. anime mangaya birebir sadık kalınarak yapıldığı için çok hoşuma gitti. hele izlediğim bölümlerdeki hayalgücü- karekterler. şimdiye kadar okuduğum bütün mangaları aşmış durumda.. kesinlikle izleyin muhteşem dövüş sahneleri-hikaye vb birçok şeyi bu seride bulabilirsiz... Ya bir insan bu kadar mı özendirilir.Elimde YALNIZCA 140 küsür kadarı var elim gitmiyo bitmez diye.Kender 190. bitti diyo bi de seriyi yağlayıp ballıyo.Hadi bakem o sabrı bulursam başlıcam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Shaman King en sevdigim anime degil, ama ennn sevdigim anime karakterini icerdigi icin hep ozel bi yeri olucak bende. REEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 One Piece en sevdiğim anime bile olabilir ( smnin yeri apayrı ama ) . Mangalarını kender ve anime hastası yani daha dorusu flame rider ekibi sağolsun sitelerinde buldum baştan okuyorum hatta bastım onları kağıda dergi dergi yapıcam.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 one pieece gecen ytaz kacırmadan izlediğim bi anime harika .Bi de star sırayla yayınlasa bazen[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar