Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk paralı işim

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

@ Sereg
Bu yazıyı senin için uzunca hazırladım
1.si eğer yaşımdan utansaydım kişisel bilgilerimi gizler veya senin gibi yazmazdım...

2. Ben ve farko yani okuzumtruck senin ilk paralı işim diye yaptığın sitenin çok benzerini senden 2 yaş küçük olmama rağmen tam 3 yıl önce yapmıştık. Ama ben senin umudunu kırmamak için güzel demiştim

3. Bizden iyi mi bildiğin için ve yaşımızı küçümsediğin için ;
said:
Seregwethrin, 20 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
said:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4783413 bytes) in /var/www/html/phpMyAdmin-2.6.2-pl1/libraries/read_dump.lib.php on line 23

Phpmyadmin'den veritabanı yüklemek istiyorum ama bu çıkıyor :(. Ne dosya olarak nede copy/paste olarak veritabanımı yükleyemiyorum. Sürekli bekliyor sanki 10mb'lik dosya yüklüyom gibi en sonun o hatayı alıyorum . Sizce sorun nerede arkadaşlar? Makinaya reset de attım zonealarm'ıda kapadım ama...

said:
OkuzumTruck, 22 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
ewt php.nin den deiştir limitini upın

örneğini göz ardı ediyorsun.

3. Yaptığın site bence güzel bir site değil. Renkleri olsun flash animasyonları olsun oldukça amatör. Site yapmak html ve flashla olmaz. Asp , php gibi dilleri kullanarak olur. Ve dizayn da renkler de fontlarla uyum içinde olur ki bu da yok.

4. Son olarak ta sen kimsin ki yaşımla dalga geçercesine konuşuyorsun. Daha önce nerde benim web siteme rastladın ki benden daha iyi yapabileceğini iddia ediyorsun...

zaten şu alttaki de paticik kültürüne ne kadar ayak uydurabildiğinin ve kişiliğinin kanıtı..

said:
Seregwethrin, 20 Temmuz 2005 03:46 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 19 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
logout-login

ÖYle yaptım zaten :)

said:
Greeny, 20 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
bunun için topic açtın yani
kutlarım fazla yakmıyordur umarım

Ne için topic açtığıma siz değil moderatorler karışır. Beğenmediyseniz backspace tuşuna basarak foruma geri dönersiniz!!

Bence artık konuşma bırak gözlerin konuşsun. Ne demek istediğimi anlamadıysan anlatayım. Yani bence sen önce bol bol alan yetkilisi gibi kişilerim nasıl post attığına bak sonra post at böyle post kalabalığı yapıyorsun...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dev, 22 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
@ Sereg
Bu yazıyı senin için uzunca hazırladım
1.si eğer yaşımdan utansaydım kişisel bilgilerimi gizler veya senin gibi yazmazdım...

2. Ben ve farko yani okuzumtruck senin ilk paralı işim diye yaptığın sitenin çok benzerini senden 2 yaş küçük olmama rağmen tam 3 yıl önce yapmıştık. Ama ben senin umudunu kırmamak için güzel demiştim

3. Bizden iyi mi bildiğin için ve yaşımızı küçümsediğin için ;
said:
Seregwethrin, 20 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
said:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4783413 bytes) in /var/www/html/phpMyAdmin-2.6.2-pl1/libraries/read_dump.lib.php on line 23

Phpmyadmin'den veritabanı yüklemek istiyorum ama bu çıkıyor :(. Ne dosya olarak nede copy/paste olarak veritabanımı yükleyemiyorum. Sürekli bekliyor sanki 10mb'lik dosya yüklüyom gibi en sonun o hatayı alıyorum . Sizce sorun nerede arkadaşlar? Makinaya reset de attım zonealarm'ıda kapadım ama...

said:
OkuzumTruck, 22 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
ewt php.nin den deiştir limitini upın

örneğini göz ardı ediyorsun.

3. Yaptığın site bence güzel bir site değil. Renkleri olsun flash animasyonları olsun oldukça amatör. Site yapmak html ve flashla olmaz. Asp , php gibi dilleri kullanarak olur. Ve dizayn da renkler de fontlarla uyum içinde olur ki bu da yok.

4. Son olarak ta sen kimsin ki yaşımla dalga geçercesine konuşuyorsun. Daha önce nerde benim web siteme rastladın ki benden daha iyi yapabileceğini iddia ediyorsun...

zaten şu alttaki de paticik kültürüne ne kadar ayak uydurabildiğinin ve kişiliğinin kanıtı..

said:
Seregwethrin, 20 Temmuz 2005 03:46 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 19 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
logout-login

ÖYle yaptım zaten :)

said:
Greeny, 20 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
bunun için topic açtın yani
kutlarım fazla yakmıyordur umarım

Ne için topic açtığıma siz değil moderatorler karışır. Beğenmediyseniz backspace tuşuna basarak foruma geri dönersiniz!!

Bence artık konuşma bırak gözlerin konuşsun. Ne demek istediğimi anlamadıysan anlatayım. Yani bence sen önce bol bol alan yetkilisi gibi kişilerim nasıl post attığına bak sonra post at böyle post kalabalığı yapıyorsun...

Yaşımdan asla utanmadım hiçbir zaman utanmam. Genellikle bilgilerimi internet ordamınsa insanlara vermeyi sevmem. Burası bir aşk meşk sitemi ki doğum tarihim istensin? Doğum tarihimi verince elime ne geçecek? Sorulduğunda genellikle lise öğrencisiyim derim ki lise3'e geçtim ve doğum tarihim vs çok gerekli olmadıkça söylemem. Lise öğrencisiyim demek benim için yeterlidir. Samimi olduğum herkese de yaşımı söylemekte kaçınmam ve yaşımı büyük olarak göstermekyide sevmem yani ya hiç yazmam ya doğru yazarım.

Bunun yanında dediğim gibi flash haricinde php html ve program olarak photoshop'ta istenilecek hemen hemen herşeyi yaparım. Flash'ım biraz kötü swish kullanıyorum evet macromedia flash çok daha profesyonel swish sadece hazır animasyonlu bir program ama ilk başladığım flash programı ve flash pek kullanmadım şu ana kadar.

O siteyi benden 3 yıl önce yapabilirsin, bu senin geçen 3 yılda ilerleyebildiğini göstermez.

Fazla tartışmakta istemiyorum burası bir forum, kişisel alan değil. Başka bir mesajınızada cevap vermeyecem zaten konu içerisinde.

Bunun yanında asp bilmem, php&mysql bildiğim en iyi dildir elime su dökebilen de çok azdır. Şu anda msn'imde benden iyi bilen bir kişi var (tahminimce, tabiki kimseyle yarış yapmadım), oda benden bir yaş büyük ve tebrik etmem gerekiyor kodları iyi ezberlemiş benim aklımda o kadar çabuk kalmaz ama kod arşivim vardır istediğimi mutlaka bulurum yada yaparım. Php4 ile birşey yapılabilecekse asla kaçırmam. Çünkü php'de html ile birlikte başladım (ikisini birlikte öğrendim yani kodlama olarak program olarak değil ve php tabi zor oldu baya). Şu anda forum yazamamak için beni bağlayan tek şey sıcak ve zaman. Lise bitince phpbb gibi bir forum yazmak da planlarım içerisinde tabiki. vBulletin kadar ayrıntılı olarak tek başıma yapabilecğeimi düşünmüyorum ama phpbb gibi birşey apabilirim. Class, template falan filan zaten yapıyorum. Tek eksik zaman işte. Yani sanırım bilmeden konuşuyorsunuz, yada araştırmadan.

O mesajlarıma gelince bence o kadar lamerce birşeydir ki kişinin mesajlarını forumdan aratıp bulmak onlarda kötü birşey aramak :). Evet o phpmyadmin hatası ile daha önce hiç karşılaşmadım. Çünkü daha önce hiç 600kb'lik bir veritabanı yüklerken hata almamıştım. Ben bir host admini değilim, evet apache, php ayarlarını bir ölçüde bilirim ama çıkan hataların ne olduğunu veya nerden olduğunu bilebilecek kadar değil. Sorunuda öğrendim zaten arkadaşlar sağolsun mesaj atmışlar benle alakalı bir sorun değil.

Diğer mesaja gelince tek lamer sen değilsin sanırım forumda ondan öyle mesaj atmışım. Ve hayatım bo
Sosyal ağlarda paylaş

Yazı kuotlayamayacağım kadar uzun oldundan ;
Seregwithin demiş ki ;
...hiçbir zaman hede hödö kültürüne ayak uydurmaya çalışmadım...

eğer paticik kültürüne uymayacaksan seni şöyle alalım ;
Şöyle...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dev, 23 Temmuz 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
Yazı kuotlayamayacağım kadar uzun oldundan ;
Seregwithin demiş ki ;
...hiçbir zaman hede hödö kültürüne ayak uydurmaya çalışmadım...

eğer paticik kültürüne uymayacaksan seni şöyle alalım ;
Şöyle...

İyi okursan kültür olarak hiçbir kültüre ayak uydurmaya çalışmam neysem oyumdur. Bulunduğum ortam bana bir kültür verebiliyorsa verir. Ama ben o kültürü almak için çaba harcamam. Herşey kendisi gelişir.

Ayrıca lamerliğin bukadarı diyorum logout ol diye linkde vermişsin. Sanki linki okumadan tıklayacam.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun espiri vardır ehe o adama lamer diyemezsin büyük lamer sensin çirkefleşiyorsun ve yörünge sışına doğru yakınlaşıyorsun.

Madem eleştirilere karşı çıkıyordun neden buraya yazdın ? Sen kendini çok aşmış sanıyorsun ama bu yaptığın ancak amatörlerin iyisi sen buna iyi diyemezsin.Kendinide kral diye nitelendiremezsin daha çok ama çok ama çok çok uzun yolların var..Eleştiri kabul etmiceksen konu açna bir daha insanlarında sinirini bozma burda bıdı bıdı yapıp çok bilmiş genç..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jabba, 23 Temmuz 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
Onun espiri vardır ehe o adama lamer diyemezsin büyük lamer sensin çirkefleşiyorsun ve yörünge sışına doğru yakınlaşıyorsun.

Madem eleştirilere karşı çıkıyordun neden buraya yazdın ? Sen kendini çok aşmış sanıyorsun ama bu yaptığın ancak amatörlerin iyisi sen buna iyi diyemezsin.Kendinide kral diye nitelendiremezsin daha çok ama çok ama çok çok uzun yolların var..Eleştiri kabul etmiceksen konu açna bir daha insanlarında sinirini bozma burda bıdı bıdı yapıp çok bilmiş genç..

Kendimi asla kral diye nitelendirmem. Her zaman benden daha iyi bilenlerin olduğunu düşünürüm. Ama her zaman da en iyi olmak için uğraşırım. Ama arkadaş gelin görün ki beni küçümsemeye çalışıyor. Beni çok mu tanıyor?

Ayrıca burada denebilecek en hafif söz lamerdir. Lamer sözünden yörünge dışına çıkacaksam paticiğin yarısının yörünge dışına çıkması gerekir(bence).[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...