tellos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ooofff offff kız bizim buralardan deil galiba insigt cim walla ben de hazırım heheh[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 baya güzel bi doğumgünü hediyesi :) ...hepi pörtlek[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: tellos, 23 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: ooofff offff kız bizim buralardan deil galiba insigt cim walla ben de hazırım heheh Olm ne abaza bişisin yaws :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: insight, 23 Temmuz 2005 22:31 tarihinde demiş ki: said: tellos, 23 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: ooofff offff kız bizim buralardan deil galiba insigt cim walla ben de hazırım heheh Olm ne abaza bişisin yaws :D way be abazada olduk ha sen oyle yazı yaz sonrda abaza de[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar