Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ex-Smashing Pumpkins vokalisti olan cok sevdiğim bu şahış solo bi albüm cıkarmış. da ares te bulamadım parçaları acaba bulup dinleyen varsa yorumlarını alabilirmiyim :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şu keltoş amca mı? severdim ben keratayı, ben de isterim, mp3 bulan varsa rapidshare'e alalım onu :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eskiden saçları uzundu ama baya ama sonradan hep keltoş takılmaya başladı :) yalnız komediye gelin areste varmış mp3 leri, ben nasıl becerdim bilmiyorum ama 4 seferdir billy değil billly yazıyormusum :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 23 Temmuz 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar