nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 intel'in yeni çıkardığı 955x yongaseti tüm soket 775 işlemcileri desteklemekte bu yonganı getirdikleri; çift çekirdekli işlemci desteği, daha hızlı DDR2 denetleyicisi, daha fazla PCI-Express hattı, RAID 5 ve Active Management* (intel'in yeni bombası) 955 tabanlı anakartların tek eksiği çalışabilmesi için yüksek 12V akım verebilen ağır güç kaynaklarına gereksinim duyması yapılan testlerde nForce4 hala biraz önde görünüyor ama iki yonga'nın arasında çok az bir fark var sonuç olarak 955x yongası biraz daha iş bilgisayarları için yapılmış gibi duruyor ama getirdiği ek özellikler ev kullanıcıları içinde cazip olabilir Active Management* = "anakart'ın firmware'inin işletim sisteminden bağımsız olarak sistemi yönetebilmesi için tasarlanmış"[signature][hline]karnım aççç!çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 nForce 4 derim ben.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bence de nForce4 ama inteldeki amcaların bu active management olayı ilgi çekiyor bizim gibi oyun oynıycak adama nForce4 lazım :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 RAID knttrolcüs güney köprsüünde olur, bununla ilgisini anlamadım. Heralde 955lerle beraber kullanılan güney köprüsünde olacak. Active MAnagement nedir ne değildir detaylı biincelemeden yorum yapılmaz şimdi. Bekleyip görecez.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar