Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 www.carom3d.com'a girip 11mb'lık dosyayı indiriosunuz sora şakır şakır ister classic snooker,ister 8ball,ister 9ball vs vs aklınıza gelebilicek bilimum bilardo oyununu oynuosunuz..süper zevkli..pike falan hersey serbest ;) her türlü acidan istediginiz sekilde de vurabiliosunuz..Bilardo sevenler kesinlikle kacirmasin.hatta ilerde Paticik Bilardo turnuvasi bile düzenliyebiliriz ;) ilk duydugumda netten bilardo olmaz demistim ama oynadikca cok zevkli geliyo cidden..Bilardo sevenlere siddetle tavsiye edilir.. Ayrica classic snooker'da rakip aranıyor heh :P[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 lag olayı nası?[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 valla 56k ile baglaniorum,hatta anet gibi herseyde lagi tavana vuran bi iss ile baglanmama ragmen 3 aydir sadece 1 defa 5-6 sn'lik bi laga girdim.. kıssadan hisse LAG YOK ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hmm dur dl edeyim o zman[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cek cek baska ceken varsa girince haber verin kapısalım ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 dur bi kere tek başıma oynayayım sana söylerim.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bathory kusura bakma ama bu oyun iğrennç be.toplar hiç fizik kurallarına göre hareket etmiyo.naapayım ben böyle bilardoyu? boşver sen virtual pool 3 falan al. daha güzel[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 nası fizik kurallarına aykırı ya her turlu vurusa imkan verio topun neresine vurursan oraya gidio ne gibi bi hata gordun? nası bi aykırılık yani?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 topun azccık aaçı alarak gitmersi gerekirken 90 derece sola gidiyo mesela[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 iide onu ayarlıyabiliosun ki istersen topa istediin yerinden vurup,istersen de vuracagin topa neresinden vurmak istiosan ordan vurup ayarlıyabiliosun..[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bunu oynadıktan sonra anladım ki ben el-göz koordinasyonu olmayan bir androidim...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar