nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Western Digital 7200rpm hızında çalışan 16mb önbellekli saniyede 150mb veri transferi yapabilen yeni SATA sabit diskini duyurdu (masaüstü bilgisayarlar için). 280$ olan hdd'yi WD'nin sitesinden sipariş edebilirmişsiniz[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yav 400gb nedemek ya ? ya ne anlamı var gerçekten çok merak ediyorum . bende 80 gb var 30 bi yerde 50 bi yerde 2 drive var 30 yedeklerim 50 normal .. 30'luk olan doldu gibi hiç format atmıorum oraya ama 50 'lik olanda bi 30-40 gb boş alan var. yani hadi 80 az geldi 120 gb yeter istedğin kdar oyun yukle gene yetiyor yav.. AMa bide şöle düşünelim Eğer DVD'leri saklayacaksa ve arşiv genişse 400 gb olabilir ki gene bence cok gereksiz ama ne bileym yani gereksiz :)[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa, Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bende 120gb alırken dedim 'acaba çok mu hayvanlık ettim' ama etmemişim, artık yetmez oldu 120gb[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 onu doldurduktan sonra bi bozulsa sıçtın omrun çürür.yani arşiv konusunda hard diske guvenmemek lasım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben de 300 GB lık hdd var, ama 30 Gb lık alan kaldı ki yetmiyecek kesin bana. Bi 200 lük veya 300 lük daha gerek olucak herhalde. Arşivciysen gerçekten çok işine yarıyor insanın büyük boyutlu hdd ler, ama bilgilerini yedeklemezsen kötü oluyor tabii :) Onun içinde ayrı olarak bi 100 veya 150 lik bulundurmak lazım...[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Temmuz 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 cdlere yedekleme olayını belli zaman aralıklarında yapmak çok önemli kaç kere hddyi kapıp arkadaşta sabaha kadar yedekledim peheeey (windows hiç bi şekilde açılıp kurtarılamayınca çok zahmetli oluyo. bundan dolayı kategorilere ayırdığım şeyler bi cd boyutuna geldiği anda cdye yazarım)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sata degilde ide'si ciksin bi kac ayda gecsin ucuzlasin direk alinasi harddisk.. ooo ne $enlendiririm ben onu varya :)[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ben hdd ye yedekleme yapıyorum, daha kolay oluyor. 3 tane 40 lık yedek hdd var çekmece de, hepsi full eğer pc deki hdd çökerse (ki bi kere çöktü o bilgileri aktarana kadar anan ağlıyor) yedek hdd den herşeyi direk ana hdd ye aktarıyorum.[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 baglantim 4mb olursa ilk yapacagim olay o zaten hatta sole bir atraksiyon dusunuyorum 400gb +200*2 gb raid yapmayi...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yetmiyor ki bi yerden sonra. 400 biraz abartı gibi görünebilir ama eninde sonunda dolar yani. 80 alırken tepe tepe kullanırım diyodum, zihniyet değişiminin ardından 10mblık yerler bile değer kazandı, 120gb alıcam bi ara ki o da biticek eninde sonunda. divx e, müzik arşivine dokunan eller kırılsın.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 80 yetmiyor bana.400 un fiyati biraz daha kabul edilebilir olsaydi alirdim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bende şimdi 20gb var biranda bunu alırsam şoka girerim herhalde (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Saniyede 150mb transferi afedersin ama yavaş yapsın. SATA veriyolu 150mb/s hıza izin veriyor, ama bu harddisclerin bu hıza çıktıkları anlamına gelmez.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar