Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BiraZZZ Kopak FıkRlar BizdeN!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
****Telefonun çalan zil sesini duyuyordu adam.Telefon neden açılmıyordu deli olacaltı.Gittikçe sinirleniyordu.Açıldı.Ve hizmetçinin sesi titrek titrek duyuldu: --"alo buyrun beyefendi!" --"Kızım bana hanımı ver çabuk!" --"Şu anda hanım yatak odasında meşgul efendim.Veremem.Kimse girmesin dedi." --"Kız yırtarım ağzını senin.Benkocasıyım salak.Ukalalık etme.Kovarım vallahi seni.Çağır çabuk." --"Beyefendi... Beyefendi.Ay bilmem kinasıl söylesem .Hanımım bir adamla içerde ." --"Ne bir adamla mı içerde?Kimmiş o adam?" --"Vallahi ben tanımıyorum efendim?" --"Kızım koş benim çalışma odama ordan silahımı al.Git ikisinide vur." --"Vurayım mı?Ay öyle şeyi nasıl yaparım efendim beyefendi?" --"Kız beni deli etme tamam mı?Vuracaksın diyorum sana! Bak namussuzum kovarım seni!" --"Elimi kana bulayamam.Vicdanım." --"Başlarım şimdi vicdanından.Ulan bangöz göre göre boynuzlanacak mıyım?Sana 5 milyar --"5milyar mı?" --"Evet" --"Sahi ve! recek misiniz?" --"Evet dedim.Koş çabuk telefonu acık bırak sesleri duyayım." Birden bir sessizlik oluştu.adam telefonu dinliyordu.bir az sonra art arda iki silah sesi işitildi. --"ses bile çıkmadı.iyi başardı.bravo kıza be!geberdi galiba ikisi de.....geliyor...işte ayak sesleri. --"alooo" --"alo kızım vurdun değil mi?" --"alo beyefendi..." --"kızım neden sesin titrek çıkıyor?" --"tamam beyefendi.dediklerinizi yaptım.tabancanızı aldım.kapıyı açtım. ikisini de beyinlerinden vurdum." --"yaşa sonra ne yaptın.?" --"sonra beyefendi tabancayı yüzme havuzuna attım.." --"nee?yüz havuzuna mı?nerede bu yüme havuzu?" --"bizim bahçedeee.." --"ulan bizim bahçede yüzme havuzu yok ki?" --"kızım kızım oranın numarası kaç? alooo alooo aloooo"

****Dört kişilik avcı grubu, tecrübeli avcı Temel'in önderliginde ormanda ilerlemektedirler. Karşılarına küçük bir delik çıkar. Temel: `Yatın yere, tavşan deligi !' Bütün avcılar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavşan çikar. Avcılar hemen vururlar. Tekrar yürümeye başlarlar. Bir süre sonra büyükçe bir delik çıkar karşılarına. Temel : `Yatın yere, tilki deligi !' Yatarlar. Biraz sonra tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola düşerler. Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel : `Yatın yere, ayı ini !' Yere yatarlar ve çıkan ayıyı vururlar. ıyice keyiflanan avcılar yürümeye devam ederler. Kısa bir zamansonra kocaman bir deligin başında dururlar. Acemiler hep birden Temel'e bakar. Temel : `Uşaklar ne çıkacagını bilmiyorum. Ama yatın yere, ne çıkarsa bahtımıza !' ... Ertesi gün gazetelerde : `Dört avcı tren altında can verdi...'

****Bir gün bir kadın yatak odasına bir dolap almış.. bu dolap her otobus geçişinde açılıyormuş.. kadın dolabı aldığı yerı aramış ve derdini annatmış.. adam gelip kadına -Ben dolabın içine gireyim otobus geçince hatanın nerede olduğunu annayaayım demış.. sonra kadının kocası eve erken gelmiş..Kapının önünde adam ayakkabıları görünce karısına sormuş.Karısı daha bişey demeden adam dolabı açmış adam tamırcıye - Orada ne arıyorsun der. tamırcıde - Biliyorum inanmayacaksınız ama ben genede söyleyeyim otobüs bekliyorum..

****Adamın biri otomobiliyle tam tımarhanenin önünden geçerken birden lastiklerden biri fırlamış..Adamcağız arabayı zor zar durdurmuş,gidip lastiği getirmiş ama bijonları bulamamış..Ne yapacağını kara kara düşünürken pencerede onu seyretmekte olan bir deli akıl vermiş;
"-Her lastikten bir bijon sök te öyle tak..Seni tamirciye kadar idare eder"..
Adam şaşkın;
"-Arkadaş bu zekayla senin orada ne işin var"? Deli;
"-Ben deliyim ahbap,aptal değil"..

****Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş, Temel hala yazı tura atıyor. Öğretmen gelip başına dikilmiş: - "Temel hepsini yazı tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?" Temel: - "Hocam bir saat önce bitirdim ama cevaplarımı kontrol ediyorum!"
Mesaj tarihi:
Temel bir gün bir kitap yazmaya karar verir ve hemen Orhan Pamuk'a koşar 'Sevgili üstat, ben bir kitap yazmaya karar verdim ama çok satsın istiyorum ne yapmalıyım ?' der. Pamuk, bak Temel Türkiye'de tutan üç şey vardır. Birincisi seks, ikincisi asalet, sonuncusu da de gizem. Sen kitaba bunları içeren bir başlık koyarsan kitabın en az on bin satar. Temel hemen başlamış kitabi yazmaya, 3 ay sonra geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabın adını sormuş, temel de, 'Kontesi kim s*kti?' demiş. Orhan 'Afferim, çok güzel olmuş, kontes ile asaleti, s*kmekle seksi vurgulamışsın, kim de gizemle ilgili. Ama sana söylemeyi unuttuğum bir şey daha var. Bu baslığa bir de din katabilirsen en çok satanlar listesine tepeden girersin. Temel yine çıkmış ve kitabı değiştirmeye başlamış. 1 ay sonra tekrar geri gelmiş. Orhan Pamuk kitabin adini sorunca Temel: 'Allah Allah, kontesi kim s***i?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, öteki araya girmiş: - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!"[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
said:
CallyLoveLace, 23 Temmuz 2005 17:39 tarihinde demiş ki:

füze gibi göğüsler.Ben elledim,büyük oğlan elledi,ortanca oğlan elledi,küçük oğlan elledi,ha bizim küçük bıcır bile elledi"demiş...

karpuz gibi göt.Ben soktum,büyük oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"

saha vajina.Ben soktum,büyük oğlan soktu,ortanca oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu" oğlana soktu,bizim kıza soktu"demiş..

Millet te topic ten güzel bişeyler fln cıkıcak sanıp okuyoda aptal aptal muabbetlerden cok mu hoslanıyosun bayanlarda gırıyo buraya adam akıllı şeyler yazın..[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Mesaj tarihi:
İki deli bir gün deliler hastanesinden kaçmışlar. Kimse bu delileri bulamamış. Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmiş. Doktorlar hayretle "niye geldiniz?" demişler.. Deliler: - "Yarın kaçacağız da, onun provasını yaptık
------------------------------------------------------------
Günün birinde İstanbul’da sarışının biri hayattan o kadar bezmiş ki kendini boğazın soğuk sularına bırakarak hayatına son vermeye karar vermiş.

Boğaziçi köprüsünden geçerken arabasını durdurmuş, bariyerlere çıkmış ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka ağlarken yanına genç ve yakışıklı bir genç gelmiş.

Genç ona acımış ve sarışının ellerini tutup "Bak, yasaman için çok neden var.Yarın sabah gemim Amerika'ya gitmek üzere demir alacak. Eğer istersen, seni de çaktırmadan gemiye alıp saklayabilirim. Sana hem yemek getiririm hem de sana çok iyi bakarım." demiş.

Sarışın bakmış kaybedecek bir şey yok; belki de Amerika'ya gidip yeni bir başlangıç yaparım umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiş. O akşam denizci genç onu gemiye almış ve filikalardan birine saklamış.Her gece sarışına üç sandviç ve bir meyve getiriyormuş, sonra da sabaha kadar sevişiyorlarmış.

Bir kaç gün sonra, kaptan rutin kontrolleri sırasında sarışına rastlamış.Orada ne aradığını sormuş. Sarışın da "Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaştım. O bana her gün yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi sağlıyor. Ben de onun benimle sevişmesine izin veriyorum." demiş.

Kaptan,
"Seninle seviştiği kesin küçük hanım da .... Bu Kadıköy-Beşiktaş vapuru".
-----------------------------------------------------------
Adam kitabevinden içeri girdi, tezgahta duran gence sordu:
- Sizde "Kadınlara Karşı Zafer Kazanan Erkek" romanı var mı?
Tezgahtar eliyle az ötesini işaret etti:
- Var efendim, orada masal kitapları bölümünde bulabilirsiniz.[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 23 Temmuz 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
eski fıkralar ya bunlar

abi yenı varsa yazda gülelim bıraz :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
Bır gun Trabzon ıkı koy maç yapacakmıs ama obur koy cok tırsıyomus dıger koyden bırı demıs kı Hamı yı getırelım oburu demıskı anlarlar ama boswer Hamı hoca dıye yutururuz demıs ıyı pekı Hamı ı gelmıs sonra cıkısta sormuslar kac kac bıttı 2-1 Hami gol atmadımı demısler o da tek golumuzu attı demısler dıger gollerı kım attı demısler Rivaldo hocayla Roberto CARLOS hoca..

[Bu mesaj CallyLoveLace tarafından 23 Temmuz 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
cenin, 23 Temmuz 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
tetris olayı manyak :D

tetris bomba... laz olmanın verdiği Zeka işte..[signature][hline]Köylüler Rullaz..
  • Yeni Oluştur...