Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 5 gun tat1lden sonra ger1 geld1m dem1mosta orc olcam dem1st1m.Forumlarda paticik klan1 kurulacak uyelerle oyn1caz falan dem1st1k.Hala Varm1?.Varsa Bende Kat1lmak ister1m.War1or yada pr1est accam.ihtiyac1n1z olan1 solersen1z ona gore kasar1m(rogue hari. :D )Yard1m Ed1cek Arklar1 Bekl1yorum[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Np:7xxx Banned
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 murtazalar clan kurdu ama onların kı paticik clanı fln degil ayrıca paticik clanı kurucam diyen kimdi ben hic görmedim?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paticik klanı yok. n00bz var. n00bz diye aratırsan bulursun. Bi de murtaza ' nın açtığı başlığı oku. Klan ile ilgili ayrıntılı bilgiyi o veriyor.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kend1s1ne ozel msj att1m.Saolun Yard1m 1c1n[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Np:7xxx Banned
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İmzada en alttaki adres 5. madde. Eğer geçici olarak kullandığınız bilgisayarla ilgi ise dikkate almayınız lütfen.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Öne çıkan mesajlar