GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://www.imdb.com/title/tt0310775/ old boy u izleyip begendiyseniz bu filmide kacirmayin derim.old boydan daha basarili az aksiyonlu ama daha surukleyici bir film. birde ozellikle muhendis adayi iseniz,bir muhendisin nasil potansiyel katil olabilecegini ,universitede ogrendiklerini nasil uyguladigini gorebiliyoruz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ah Oldboy dedin ya, yeterli benim için. Hemen çekiyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet bu da çok güzel, ama oldboy'u daha başarılı buluyorum ben her açıdan.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o adamin zaten her filminde,suru psikolojisine yada kore toplumunun tepkisizligine birer gonderme mevcuttur ..old boyla hangisinin daha iyi cekilmis yada yonetilmis oldugunu tartisabiliriz ancak hangisinin daha cok yanki buldugunu tartisamayiz; cevap cok acik degilmi .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tabi herkes oldboyu daha basarali buluyor, ben oraya eklemeyi unutmusum ,bence bu film oldboydan daha basarili diye.ikiside guzeldir sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 oldboy'un sırf müzikleri bile yeterli ya benim için. hemen açayım dinliyim tekrar..mahheyyoo??iyegerü..hagoştago..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 "nagandaa" e ben bu filmi bulamıyorum dc++ bi türlü . 1-2 kişide oluyor onlarda gelmiyor. uzun yıllar sınra dışarı cıkıp cd almam gerekçek.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hm ayrıca not edim bu serinin ikinci filmi. oldboy 3 hepsi birbirinden ayrı gibi dursada genelde ana tema şiddet ve intikam vs. birincinin adını unuttum Chan-wook Park ownz jo0[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hmm, benim bildiğim, bu film intikam serisinin ilk filmi, oldboy ikincisi ve bu yıl çekilen (umarım hemen gösterime girer!!) sympathy for lady vengeance da üçüncü ve son film.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Daesu, 23 Temmuz 2005 15:20 tarihinde demiş ki: "nagandaa" e ben bu filmi bulamıyorum dc++ bi türlü . 1-2 kişide oluyor onlarda gelmiyor. uzun yıllar sınra dışarı cıkıp cd almam gerekçek. http://asiandvdclub.org/browse.php buraya bak ,ben burdan cektim. ingilizce altyazili dvd. 100-200 kb arasi uploadi vardi dosyanin ben cekerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 dc++ da sole kullanici sayisi 6 bini asmis 7-8 huba baglan ve revconnect clientini kullan ..emulede birebir aslinda bu tarz dosyalar icin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar