Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Merhaba Ben stafflarin paperdolunun acılmasını istemiyorum yani rutbeye gore bi ustteki altindaknıı acabılecek nasıl bi yol izlemem lazım on=@dclick aldtına nerler girmmem lazım anlatırsanız sevinirim[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 return 1 girmen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya senin dedigin suu on=@dclick return 1 bu degil benim dedigim ben kademeye gore aclımasını istiyorum yani bi plevel 2 3 unkini acamıcak boyle bisey iste...ve bunu nereye eklicem acık bi bilgi lazım bana[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 on=@dclick if ( < ) return 1 endif böyle yap. bunu staffa verdigin eventın altına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İnsallah olur cok tesekkuer ederim istedigim sey buydu iste teskuer ettim[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar