2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2pac inne gibi bir felsefesi olabilir ki? Para kazanayim cevap :senin felsefende yok mu ? Mideme sicak yemek girsin cevap :senin felsefende yok mu ? KArilari gotureyim cevao :erkek adam hengi erekek istemez Beyazlar tasak gecerse oldureyim cvp: zenciler yapılanlar ortada artı sende kendi ırkına yapılan zulumleri görmezden mi gelirdin Siyahlar benim arkadaslarima saldirirsam oldureyim burda ne demek istediğin anlamadım yetersiz Milyon dolarlik evlere sahip olayim Beni kuzu gibi dinleyen hayranlarim olsun... sen anlamsın bu işleri hayat tecrüben yetmez[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Slat, 21 Temmuz 2005 02:41 tarihinde demiş ki: Eheh.. Arkadaş gangsta felsefesinden bahsediyordur.. tupac den bahsediyorum konuya hakimiyet 0 (sıfır)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hoca boşver tupaci bak bunların felsefesi daha güzel NWA - Id Rather Fuck You NWA - One Less Bitch NWA - She Swallowed It Id rather fucckkk withhh youu yeahhh i like the way you scream my namee.. Acaip bi dünya duruşu var tupac gibi[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 dinlerim ayıpsın :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Müzikte felsefe aranmasını garip buluyorum. Şarkılar fazla bir şey veremez. Felsefe isteyen gider kitap okur,araştırır vs. Alakasız girişten sonra (tartışmaya girmeden) sorunun cevabına odaklanalım... Tupac Loyal to the game için "East Coast born West Coast raised" deri. Ama bu sefer kendi için değil rap için derdi. Her ne kadar East-West savaşları neticesinde Rap--> Hiphop a dönüşmüş olsa da, rap doğuda doğmuş ve şu an (ergenlik dönemi diyelim) batıda büyümektedir. "Tupac dinleseydi üzülürdü çok hatta iki göz yaşı gelirdi gözünden" diyenler aslında bu forumdaki 2pac nickli kullanıcı gibilerdir sanıyorum. Açıklıyorum heyecana gerek yok. Sayfayı yukarı kaydırın biraz. ne demiş 2pac nickli arkadaşımız:"eminem mi o rap mı sölüyo" Önce cevap: Evet Eminem o ve evet Rap olarak adlandırılan ağacın dallarında gezinenlerden biri de Eminem: Hatta "o Eminem" prodüktörlüğünü yapıyor bu "Loyal to the Game" isimli albümün (Afeni Shakur'la birlikte). Tabi müzikleri de elden geçirmiş. Albümde Obie Trice, G-Unit vs de var. Ben çok beğendim. Rap dinliyorsanız kaçmaz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sana katılıyorum ama gülmekten ahaha bi kere felsefe kitaptan öğrenilir buna şüpem yoq ama bu felsefe o felsefe değil anlama kıtlığı var her halde biz tupac hayat felsefesinden bahsediyoruz anladın mı iki o mal eminemin rap sölediğini biliyorum ne kadar bu yolda savaş verdiğini de biliyorum amerikada rap albümü cıkarmak isteyen her raper gibi çok çapa hacadığını da biliyorum onun nasıl ünlü olduğunu da sana sölüyorum bil öğren ANNESİNE KÜFÜR EDERK + FİLİMİNDE ANNESİNİN NASIL SEX YAPTIĞINI GÖSTEREREK bu onun nasıl şöhret olduğunu hakkında sana biras bilgi 2-A= oldschool raper olan adamların yanında bu adam zaten sıfır en büyük dezavantajı beyaz olması beyazlar rap söyleyemez yakışmaz . (benim görüşüm) oldumu şimdi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya biri bana bu east coast west coast olayını anlaatsa ya?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şunu da eklemek istiyorum . .. Afeni Shakur nasıl bi kadın olduğunu biliyorsunuz dur kokayin içien 3 defa evlen boşanan kara panter partisi üyesi biri tupac le hiç ilgilenmemiş katili biggienin annesi ile sırf para için MTV video müzik ödülleri gecesinde sarmaş dolaş barışan bir kadına DEAR MAMA adlı şarkı yazan ve hiç bir zaman utanmayan bazı beyaz toy rapciler gibi annesine küfür etmeyen ailesini çok seven sonuna kadar batı yakasını savunan Fakir halkın yanında olan bir insan en iyi belgesel dalında oskara aday olan 2pac belgeselini izleyin beni anlayacaksınız ondan sonra gelin konuşallım tamam mı canlarım[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Anlama kıtlığı? Diğer tarafla "ciddi" bir felsefe tartışmasına girilmiş. Ortaya sunulan önermeler ise her insanın yaşama motifi (yemek yeme ihtiyacı, başını sokacak bir dam ihtiyacı, üreme ihtiyacı gibi) yani bunlar ilk insanlardan beri devam eden "ihtiyaçlar" felsefe değil. (Sizin getirdiğiniz donelere göre konuşuyorum) Son olarak (fazla uzatmayacağım) Eminem'i beğenirsin beğenmezsin kardeşim banane... Para mı veriyo eminem bana sattığı kasetlerden? Orada olay (çoğunluğun aksine) sorulan soruya cevap vermek. (Keza 2.sayfanın sonuna yazmışım ben. Bana gelene kadar doğru dürüst cevap veren yok.) Eleman merak etmiş sormuş Soru:2Pac yasasaydi; "Loyal To The Game" icin ne derdi?? Cevap: "East Coast born West Coast raised" derdi. Adam ayrıca demişki," 2pac bu albumu dinleyebilseydi intihar ederdi fln dediler" evet bunu diyenler Eminem den hoşlanmayanlar. Çünkü albümün yapımcısı, müzikleri, sampleları ayıklıyan Eminem. Ama albüm güzel.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: trapt, 21 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki: ya biri bana bu east coast west coast olayını anlaatsa ya? dostum yukarda vardı bitane NWA (Niggers with Attitude) ona sor o bilir[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 East Coast - West Coast Savaşları Aklınıza takılan bir şeyler olursa uzun uzun anlatırız. Ama pek önemli bir olay değil aslında (Her savaş gibi temelinde para var :D)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o motifleri ben sunmadım onlar beni ilgilendirmez[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tupac topun tekidir bence. changes şarkısında bunu ima etmişti zaten.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Şarkıcı: 2Pac Albüm: 2Pac Greatest Hits (Amaru/Interscope) Şarkı: Changes Yazan: [email protected] [2pac] Hiçbir değişiklik görmüyorum sabah uyanıyorum ve kendime soruyorum Hayat yaşamaya değer mi kendimi vursam mı? Fakir olmaktan bıktım ve daha kötüsü siyahım Karnım acıyor o yüzden kapacak cüzdan arıyorum Polisler zencileri takmıyor Tetiği çekip zenciyi öldürüyor ve kahraman oluyor Çocuklara kokaini sat, kime ne? Devlet yardımından bir tane daha eksik aç ağız Önce uyuşturucuları gemiyle getir ve zencilere dağıttır Onlara silah ver geri çekil ve birbirlerini öldürmelerini izle "Artık savaşma zamanı" dedi Huey Karanlıkta iki el ateş ve Huey ölü Kardeşim için sevgim var ama paylaşmazsak hiçbir yere varamayız Değişiklikler yapmaya başlamalıyız Beni 2 uzak yabancı yerine kardeş gibi görmeyi öğren Ve böyle olmalı Şeytan bir kardeşi bana yakınsa nasıl alabilir? Çocukken oynadığımız zamanlara gitmek isterim Ama işler değişti, ve işte böyle [Köprü] Hadi hadi O artık böyle İşler artık eskisi gibi olamayacak O artık böyle ohh evet [Tekrar] [2pac] Hiçbir değişiklik görmüyorum tek gördüğüm ırkçı suratlar Yersiz nefret ırklara onursuzluk yapıyor Biz alttayız, acaba ne bunu böyle yapıyor Daha iyi bir yer, hadi ölüleri geçelim İnsanların içinden şeytanı çıkar düzgün davranırlar Çünkü bu gece siyah da beyaz da krek içiyor Ve birbirimizi öldürdüğümüzde ancak rahat ediyoruz Gerçekleri konuşmak yetenek ister, birbirimizi iyileştirmek zaman Ve tam zamanı gibi gözükse de Bir siyah Başbakan görmeye hazır değiliz, ahh Bir sır değil gerçeği saklama Hapishaneler tıka basa ve siyahlarla dolu Ama bazı şeyler asla değişmeyecek Sana başka yol göstermeye çalışıyorum ama uyuşturucu işinde kalıyorsun Şimdi bana bir annenin n'apması gerekir söyle Dürüst olmak içindekini cezbetmiyor Kolay yola kaçmalısın "Bugün 1000 dolar kazandım" ama adi yoldan kazandın Çocuğa kokain satarak "Para kazanmalıyım" İşte hey, işte bu işler tam böyle [Köprü] Konuşarak: Değişiklik yapmamız lazım Biz insanlar olarak değişiklik yapmayı düşünme zamanımız geldi Hadi yemek yiyişimizi değiştirelim, yaşayış şeklimizi değiştirelim Ve birbirimize davranış şeklimizi değiştirelim Eski yolun işe yaramadığını göreceksin Hayatta kalmak için yapmamız gerekeni yapmak bize bağlı [2pac] Ve hala bir değişilik göremiyorum, bir zenci rahat edemiyecek mi? Sokaklarda savaş ve Orta Doğu'da savaş Yoksulluğa savaş olacağına uyuşturucuya savaş var Beni polis rahatsız etsin diye Ve ben bir suç işlemedim, işlemek zorunda değilim Ama şimdi sana şarkı yapan zencilerle geri döndüm Seni dövmelerine, sana komplo kurmalarına, Sinir krizine sokmalarına ve seni tokatlamalarına izin verme Ayakta kalmayı öğrenmelisin Seni cep telefonunla gördüklerinde kıskanıyorlar Ama polislere söyle buna dokunamazlar Buna güvenmem koşmaya çalıştıklarında bunu ateşlerim Bu aletimin sesi, bunun güzel olmadığını söylüyorsun Annem bir salak yetiştirmedi Ve ben siyah kaldıkça silahlı olmalıyım Ve hiç bir zaman rahatça oturmamalıyım Çünkü her zaman alacaklarım hakkında üzülmem lazım Yıllar önce kazandığım biraz para Bunca yıldan sonra geliyor Tak-tak-tak-tak-tak işte böyle ahh arkadaşım sen kendinle karıştırma milleti oku neden bahsediyo gör[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Delirium, 21 Temmuz 2005 03:57 tarihinde demiş ki: tupac topun tekidir bence. changes şarkısında bunu ima etmişti zaten. şaka bu di mi? çamur atmak ne kolay[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sen anlamazsın 2pac cim hayat tecruben yetmez.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 off ...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Loyal To The Game icin ne mi derdi? "2Pac in this motherfucker.. G-Unit in this motherfuckin' house.. 50".. aynen bu sozleri soylerdi.. zaten Loyal To The Game sarkisinin son kismini iyice dinlerseniz bunu soyledigini anlarsiniz, Tupac 1996'da oldu, G-Unit 2003'de kuruldu. Bunu dusunun :) Yada Soldier Like Me sarkisini dinleyin.. Basinda bakalim ne diyor? "2005.. Guess who's back?, Guess who's back?".. Bu adamin simdi oldugune 7th day theory'den sonra ben nasil inanayim?[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://www.eminemitalia.it/images_news/cover_tupac_loyal_big.jpg kardeşim albüm bu değilmi benim anlamadığım (affınıza sığınarak)niye tepki versin söler 2pac in değilmi hazır albümdü öldükten sonra piyasaya sürülen albümlerden bi tanesi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya eminem'in de kendine ozgu bir takim cabaları , tarzi var o konu ayrı.. ama eminem i.ne karsıtı, elton john da maglum ztn.. zaten ghetto gospel hem bazı rap cevrelerinden tepki aldı, hem de homoseksueller elton john'a lanet yagdirdilar.. o rap cevrelerinde cok onemli bir rapcinin albumunde bir i.nenin sarkı soylemesi cok kınandı.. sanırım benim arkadaslar da bu goruste.. Elton j (ghetto gospel):"peace to this young warrior" diyor tupac icin... genel olarak sarkı da o kdar kotu deil; yoruma acık valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: 2pac, 21 Temmuz 2005 13:24 tarihinde demiş ki: http://www.eminemitalia.it/images_news/cover_tupac_loyal_big.jpg kardeşim albüm bu değilmi benim anlamadığım (affınıza sığınarak)niye tepki versin söler 2pac in değilmi hazır albümdü öldükten sonra piyasaya sürülen albümlerden bi tanesi bu arada, 2pac dostum bu albumun sadece capella'ları hazırdı, beatler karısıktı ne olacagına fln eminem karar vermis oldu.. duetler de yoktu dogal olaraktan.. eminem 2pac dinleyerek buyudugu icin (kendi ifadesine gore) bu albumu yapmak istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hala loyal to the game'e karsı olan tepkileri merak ediyorsanız su sitenin girisini okuyun: http://www.alleyezonme.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 okey anladımm ama onu dinleyerek büyüdüyse güzel bişey yapmıştır tupac dinlese ağlarlık bi durum olmas her halde[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evet, aslında hem albume hem de ghetto gospel'e yapılan eleştriler fazla acımasız.. sonucta 2pac'ın sesini yeni sözlerle duymak güzel bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar