Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [itemdef i_ak47_susturuculu] id=i_gold type=t_eq_script name=bah bah abh on=@create timer 1800 Attr attr_invis||attr_newbie on=@timer remove return 1 itemi cantasina bounce ettiriyorum ama timeri hep 0 olarak düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 act.timer 1800 olarak ver bounce ettirdiğin yerde[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 onuda yaptım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bounce ettirdiğin yeri yollasana baslıca[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [function kufurbaz] if (0 <2) serv.allclients sysmessage @0810 kufur dedektoru ile jaillendi. src.newitem i_ak47_susturuculu src.act.bounce src.act.timer 1800 else say Yakalandi endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [function kufurbaz] if (0 <2) serv.allclients sysmessage @0810 kufur dedektoru ile jaillendi. src.newitem i_ak47_susturuculu src.act.equip src.act.timer 1800 else say Yakalandi endif [itemdef i_ak47_susturuculu] id=i_gold type=t_eq_ script name=bah bah abh on=@create Attr attr_invis||attr_newbie on=@equip timer 1800 on=@timer remove return 1 bole dene[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben küfür dedektörü yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. spk_player da on=* da if () src.sysmessage /60> dk kaldi. return 1 endif olmasını istiyorum ama equip ettirince buradaki src find id çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yok olmuyor ya birisi yardım etsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [function kufurbaz] if (0 <2) serv.allclients sysmessage @0810 kufur dedektoru ile jaillendi. src.newitem i_sustur src.act.equip src.act.timer 10 else say Yakalandi endif [function timerbulucu] forcontid i_sustur return timer return 1 endfor return 0 [itemdef i_sustur] id=i_gold type=t_eq_script name=bah bah abh on=@create Attr attr_invis||attr_newbie on=@equip timer 10 src.tag.kufurcu 1 on=@timer src.tag.kufurcu 0 remove return 1 on=* if (0 == 1) src.sysmessage @07a4 Kalan sure : sn. return 1 endif Çalışmıyor. Lütfen biri bakabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 böle bişey bana da olmuştu uyuz olmuştum en son on=@equip timer x şeklinde çözdüm gibi geliyor (öyle hatırlıyorum) eğer equip ettirmicem ben diyosan baştan equip ettir sonra bounce ettirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 equip ettirince timer verdim yine olmadı oof of on=@timer triggerinde sorun varmı bi bkar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [itemdef i_sustur] id=i_gold type=t_eq_script name=bah bah abh on=@create Attr attr_invis|attr_newbie|attr_decay on=@equip timer 10 src.tag.kufurcu 1 on=@timer cont.tag.kufurcu 0 remove return 1 bu şekilde çalışması lazım valla şu an eksik bişey göremiyorum ama bilmiyom calısmazsa fazla zorlamamak gerek :) edit: type=t_eq_script birleşik olcak forumda sorun var sanırım yazılmıo [Bu mesaj taz tarafından 21 Temmuz 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 create trigger'inda attr_decay oldugu vakit sorun kalmaz. taz'in verdigi item sorunsuz yok olacaktir.[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 /60> Gaboo Bu ne demek oluyor bi anlatır mısınız rica etsem ??[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden...Vazgeçilmezmiş yelken;Bülbül ötmeyince anladım..Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ki$inin uzerinde bulunan i_xxx item'inin timer'daki suresini 60 saniyeye (dakikaya) bolup hesapla. [signature][hline]Saklisokak [Bu mesaj Makaveli tarafından 22 Temmuz 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Zolt-, 21 Temmuz 2005 19:38 tarihinde demiş ki: /60> Gaboo Bu ne demek oluyor bi anlatır mısınız rica etsem ?? lol.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar