revhas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 artık en kalabalık serverlar bunlar mı? eclipse e noldu?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bria her zaman en dolu server. onun hemen ardından ahazi geliyo. genelde serverların endolu olduğu saatlerde ikisinde de hemen hemen aynı sayıda oyuncu oluyo. ama serverların orta seviye dolu olduğu saatlerde sadece bria en dolu server. yani her koşulda bria daha iyi :) eclipse, corbantis, farstar ve 1-2 server daha bunlardan sonra geliyolar. karakter yaratma ekranına girersen görüceksin, population tabının altında doluluklar anlık güncelleniyo otomatik olarak[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya o degilde Eclipse çok boş ya. Abi Endor - Yavin4 - Talus - Rori - Lok bu gezegenler bomboş sürekli. Ne var ne yok sadece Dantoonie.Zaten Eclipse'nin çoğunluğunu Amerikanlar oluşturduğu için saat farkını hesaba katarsak Öğlenden sonra dolmaya başlıyor server.Birde bunların yarısı Jedi olunca ( :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o dediğin iehirler her serverda boştur xan.[signature][hline]www.kemirgen.net gözde diye bi arkadaş msn de demişki... sucuklu omlet olmaz , sucuklu yumurta olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Xanatos, 19 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki: ya o degilde Eclipse çok boş ya. Abi Endor - Yavin4 - Talus - Rori - Lok bu gezegenler bomboş sürekli. Ne var ne yok sadece Dantoonie.Zaten Eclipse'nin çoğunluğunu Amerikanlar oluşturduğu için saat farkını hesaba katarsak Öğlenden sonra dolmaya başlıyor server.Birde bunların yarısı Jedi olunca ( :D ) eclipse de genelde öğleden sonra akşam üstü başlamak üzere pvp ler başlar lok ta sp nin orada değilde daha lagsız daha tenha noktaları seçiyorlar pvp için , oralarda adam olur sürekli. fakat Abi Endor - Yavin4 - Talus - Rori den çıt yok hadi rori arada gidiliyor overt olmak için jtlile uçup hemen overt oluyor jedilar ama diğerlerinde pek ses yok gibi .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 baba jedi beşinde koşup sonra herifin kapısında tehtidler savurmaktan bıktım şu wp leri versene bi bana :D Bu arada rebel imp savasları mı oluyo yoksa duel mi?[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) [Bu mesaj Bayrog tarafından 20 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet arkansıs Lokte gene adam oluyor Talus'ta da oluyor Dathomir'de baya var hem DJK lar için hemde Rancor- Nicth avları için. En iyisi Corelia gibi geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Bayrog, 20 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: baba jedi beşinde koşup sonra herifin kapısında tehtidler savurmaktan bıktım şu wp leri versene bi bana :D Bu arada rebel imp savasları mı oluyo yoksa duel mi? duel yapmazlar bunlar 20 30 arlı gruplar toplanıp birbirlerini basarlar 4 5 saat pvp yaparlar imp şehirleri tek tek dolaşıp sen bakıcaksın fakat 225k lık jedi bunlar template tamamlanmış yani ve iyi oynaylar , alabilirsen bu jediları iyi para yaparsın. Padawan avlamaya gidiyorsan avcunu yala derim ben =) adam evinden dışarı çıkmaz xp kaybedicem diye , e haklıda 5 6 saat kasıp 2 sn de ölmek istemiyor kimse. Bu lok ta adam kaynıyor sürekli arada sp civarlarında pvp kopuyor orada kapışıyorlar. Genelde sessiz gözükür lok her guildin halkı tek tük çıkar alışverişe alt larıyla , ana karakterleri townlarda kantinlerde afk durur aksiyon olunca geçerler onun başına.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 briada başladım bende. nick "oasig scavenger".arada bi oyun içi yardım alabilirim friend liste falan eklerseniz :) (friend list diye bişi varmış ben bulamadım onu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar