Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahazi ve Bria

revhas

Öne çıkan mesajlar

bria her zaman en dolu server. onun hemen ardından ahazi geliyo. genelde serverların endolu olduğu saatlerde ikisinde de hemen hemen aynı sayıda oyuncu oluyo. ama serverların orta seviye dolu olduğu saatlerde sadece bria en dolu server. yani her koşulda bria daha iyi :)

eclipse, corbantis, farstar ve 1-2 server daha bunlardan sonra geliyolar. karakter yaratma ekranına girersen görüceksin, population tabının altında doluluklar anlık güncelleniyo otomatik olarak[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

ya o degilde Eclipse çok boş ya.

Abi Endor - Yavin4 - Talus - Rori - Lok bu gezegenler bomboş sürekli.

Ne var ne yok sadece Dantoonie.Zaten Eclipse'nin çoğunluğunu Amerikanlar oluşturduğu için saat farkını hesaba katarsak Öğlenden sonra dolmaya başlıyor server.Birde bunların yarısı Jedi olunca ( :D )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanatos, 19 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
ya o degilde Eclipse çok boş ya.

Abi Endor - Yavin4 - Talus - Rori - Lok bu gezegenler bomboş sürekli.

Ne var ne yok sadece Dantoonie.Zaten Eclipse'nin çoğunluğunu Amerikanlar oluşturduğu için saat farkını hesaba katarsak Öğlenden sonra dolmaya başlıyor server.Birde bunların yarısı Jedi olunca ( :D )

eclipse de genelde öğleden sonra akşam üstü başlamak üzere pvp ler başlar lok ta

sp nin orada değilde daha lagsız daha tenha noktaları seçiyorlar pvp için , oralarda adam olur sürekli.

fakat
Abi Endor - Yavin4 - Talus - Rori den çıt yok
hadi rori arada gidiliyor overt olmak için jtlile uçup hemen overt oluyor jedilar ama diğerlerinde pek ses yok gibi .[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

baba jedi beşinde koşup sonra herifin kapısında tehtidler savurmaktan bıktım şu wp leri versene bi bana :D
Bu arada rebel imp savasları mı oluyo yoksa duel mi?[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 20 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bayrog, 20 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
baba jedi beşinde koşup sonra herifin kapısında tehtidler savurmaktan bıktım şu wp leri versene bi bana :D
Bu arada rebel imp savasları mı oluyo yoksa duel mi?

duel yapmazlar
bunlar 20 30 arlı gruplar toplanıp birbirlerini basarlar
4 5 saat pvp yaparlar
imp şehirleri tek tek dolaşıp sen bakıcaksın
fakat 225k lık jedi bunlar template tamamlanmış yani ve iyi oynaylar , alabilirsen bu jediları iyi para yaparsın.

Padawan avlamaya gidiyorsan avcunu yala derim ben =) adam evinden dışarı çıkmaz xp kaybedicem diye , e haklıda 5 6 saat kasıp 2 sn de ölmek istemiyor kimse.

Bu lok ta adam kaynıyor sürekli arada sp civarlarında pvp kopuyor orada kapışıyorlar. Genelde sessiz gözükür lok her guildin halkı tek tük çıkar alışverişe alt larıyla , ana karakterleri townlarda kantinlerde afk durur aksiyon olunca geçerler onun başına.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...