zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Edenbridge vardır güzel, Seraphim, Epica, Lacuna Coil(Eh işte) sayabiliriz.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Zeneca_Undead, 21 Temmuz 2005 15:30 tarihinde demiş ki: sana gothic olarak tavsiyem Blind Guardian ve Therion ikiside süper Blind + Gothic aoufhağo sfhvıosdbgo vjnı YUH Therion + Gothic ipahıajdfıhjadfıadfj Therion'un çogu şarkıları orkestradan alınma/instruman Blind Guardian hakkatten iyidi ama[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Blind Guardia nın Mr.Sandman klibini izlemediysen bişi demiorum
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 blind gothicse ben de japonum[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Lacuna Coil - Swamped dinleyin etkilendiğim bi şarkı
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 öyle bişeydir ki gothic müzik bir kız sormuştu ne tarz dinlersin diye de ona demiştim gotik dinliyorum diye.o da lütfen düzgün konuş demişti. böyle bişeydir işte gothic müzik.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 lacuna coil tristania ve -emin degilim ama moonspell in wolfheart albümü - epica bunlara bak işte bir[signature][hline]i cant do every single thing like god
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bide nightwish in 1 albumu yanılmıyorsam century Child diger albumleri gothic değildir. ama Theatre Of Tragedy - Aegis albumu kesin dinle[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Gotik mi istiosunuz alın size Tiamat www.churchoftiamat.com
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sanırım gothic rock tarzına werilebilecek en popüler örnek HIM gothic metale wericebilecek en popüler örnek ise Moonspell...
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cok guldum okurken[signature][hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Zeneca_Undead, 21 Temmuz 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Sen Blind Guardian la Theriona Gotic deil mi dion daha ne diim bilmeden lafa atlıolar ole mi. pardon abi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Zeneca_Undead, 21 Temmuz 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Sen Blind Guardian la Theriona Gotic deil mi dion daha ne diim bilmeden lafa atlıolar --------------- Sen gothic nedir biliyormusun ? Evet Blind Guardian mükemmel gothic Mirror mirror on the wall Acaip gothic dimi ? Şıkıdım şıkıdım oynayasım geliyor lan sen gelmiş gothic diyorsun Soulforged de gothic dimi ? Helal ya ne diyeyim bugün blind'a gothic dendi yarın Empyrium'a Punk derler[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Öne çıkan mesajlar