Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eee? şimdi herkez Europa ya gidiyomu? bizde gelelimmi? nedir son durum?[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Gectık bıle :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eheh,tt pingleri bi değiştircek içinizde patlıcak o xshardcılara verdiğiniz komisyonlar[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bard Ruls.....[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Gelin Tram havendayım isim Na'Krull :) spinned leather topluyom :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbid Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kesin bişi söliin geçiozmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yaw bulun banada bir acc abartı bişileri olmasada olur imrendim bende başlamak istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben zaten 2 gün önce bir sw ile başladım[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Herkese iyi geceler, Sanırım sadece bende bir sorun var, Bursa'dan kablo net ile bağlanıyorum Atlantic'te 297 ping alırken Europa'da 452 alıyorum. Size orada iyi oyunlar, geri dönecek olursanız Atlantic'te bekliyor olacağım. Ölümsüz kalın Kumadam of Moonglow - Atlantic Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yalniz degilsin kum... aynisi bende de...istanbul ADSL de de mevcut...atl de 220-240 civari iken europa 450 civari.. tahminen gunn da da ayni sorun olacaktir baglantimizin ayni olusundan (tahmini safak 15) atl deyim ;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 europanın oyuncu kitlesini bizim bazı free shardlara benzettim :) Atlantic rulz diyorum.. pingi 400ü geçmediği sürece burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 atl forever[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benimde eu pingim filan 10 düşmediği sürece ki imkansız atl den başka bi yere adım atıcağımı sanmıyorum /sardok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bu ping durumuyla ilgili bilgisi olan birileri varmı acaba? Hep böyle kalmayacak herhalde.. Yani geçici bir problemmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Düzelicek inşallah sorun C&W hattının sapıtık olmasından kaynaklanıyo.Öbür hattı zaten hiç çalışmıyo. http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Su yaptı herkes bea. ATL deam ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 oyle bi konusuyosunuz ki sanki her shard ayri ayri parali. ben 3 shardda birden oynuyorum, hayatimdan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbid Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Odaklanıp harıl harıl kasacaz hoca ondan:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bsyi gmlemem lazım önce. O artık farzdanda öte oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 walla ben atlde mıne bs tunker gmledım surunuom hıc tawsıye etmem sade 500k para we 1,5-2 mil eden bi ewim war o kadar emeğe..[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki: osi sucks :p .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yok ama benim kendi paperdollumda gm smith i görmem lazım. Yoksa gözüm açık gidicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet zaten asıl sorun ingot :) olsa 2 günü geçmez herhalde gm olması 2,5k ingotla 5den fazla gain aldım.. 82-87,9 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 oha 3 gp mi olm ya piysa iyi düşmüş son zamanlarda[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki: osi sucks :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bana nekadar ingot gerekir 87den gmlemem için? ve ingot satanlar varsa hemen bi görüşelim :) [Bu mesaj Twilight tarafından 30 June 2003 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 cok gerekır hem de bayya coksımdıye akdar ne akdar kullandıysan 1,5 lacarp[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki: osi sucks :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar