Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel Warrior ?

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

Yeni 1.6 patchinle gelen warrior baya güçlendi deniyo tam olrak bu paket ne getirdi ve getirdikleri pratikte ne işe yaradı ?
Bide diğer charlara getirdiği radikal deiğişliklikleride yazarsanız ii olur çünkü malum charlar birbiriyle dolaylı olarak alakalı olarak nerflenmiş yada bufflanmış oluyo.
Bende 42 mage var bi war açtım mage i 60ladıktan sonra fln onu alt char olrak kasmayı düşünüyorumda.Gerçi mage den sonra biraz zor geliyo war ama en azından değişiklik oluyo.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior'a 1sn cast timeli heal geliyomus. 2 rage e 2k health

ulan bilsem warrior acardim be, adamlar gün gectikce imba oluyorlar. Ayrica stress yok bisey yok, warrior ölünce HEAL FFS OMFG NUB! nasil olsa : :)[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Temmuz 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya warriorun SAĞLAM itemlarla hasarı güzel oluyoda ar si flnda sağlam hp si zaten eşsiz ama heal skilli yok yani burdaki hp yalan oluyo healerların health barının yanına 3x ekleyebiliriz yani onun için warriorda Mortal strike çok önemli anca böle alır herhalde.Bide şu 8sn stun gibi bişey yapan bi çığlığı vardı warriorun adamların kafasında fear yemiş gibi bi kurukafa çıkyo ozmn adamlar fear yemiş gibi uzaklaşmıyo dimi bide attack verince çıkmıyo bu moddan ? Heveslendim warriorada kascam biara :) NE açtım buarada bana en uygun sınıf olarak geldi durduğu yerde stealthı var +% 1 dodge u var aggilitysi biraz daha fazla diğerlerine buda vurma şansını ve criticlı artırıyor azda olsa +% 10 nature ressiste cabası.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

Abi abartmam yani biliyosunuz. WSG de kardeşimin karakteri ile oynuyorum HP em %3 o HP veren zımbırtıya gidiyordum ( malüm pek heal basan priest yok alliancede) tam o odaya girdim rogue geldi stealthsız. 1000+1400+1000 vurdum adam öldü.
( Normal+MS+Execute)

Ben ağlayım mı güleyim mi kaldım öyle. Kardeşimin karakterinde tek kayda değer Arcanite Reaper var o kadar. Gerisini siz düşünün.

Buffluyorlar deli gibi warriorları nedenini anlamadım bende. Şaka gibi bir karakter,[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bide şu 8sn stun gibi bişey yapan bi çığlığı vardı warriorun adamların kafasında fear yemiş gibi bi kurukafa çıkyo ozmn adamlar fear yemiş gibi uzaklaşmıyo dimi bide attack verince çıkmıyo bu moddan ?

Targetlarığın kişi senin önünde kalır. Diğer etrafındaki elemanlar o 8 Sn de hava almaya çıkarlar. Yani onun mantığı " Delikanlıysan tek gel lan " demek.
DMG aldığında bozulur[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 18 Temmuz 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
said:
Bide şu 8sn stun gibi bişey yapan bi çığlığı vardı warriorun adamların kafasında fear yemiş gibi bi kurukafa çıkyo ozmn adamlar fear yemiş gibi uzaklaşmıyo dimi bide attack verince çıkmıyo bu moddan ?

Targetlarığın kişi senin önünde kalır. Diğer etrafındaki elemanlar o 8 Sn de hava almaya çıkarlar. Yani onun mantığı " Delikanlıysan tek gel lan " demek.
DMG aldığında bozulur

Çok iyimiş yaw ama dmg aldığında bozluması kötü ozmn bandage basıp öle dalmalı ama ben videoda seretmiştim adamdalınca bozulmuyodu acaba frost novadaki gibi bozulma şansımı var yani her vurduğunda bozulmuyo olabilirmi ?[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

zaten targeta yapiyorsan gel len 1vs1 ama dur bi bandaj cakim once ben ole gel yok hedefindeki kishi harici yapiyorsan siz koshun ben intercept cakar sizi yakalar ole doferim ustune intercepti de buffladilar bide ordan 5 sn immobilize alirim demek, neyse fazla ictim gene. warrior dofer..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

yeni patch ile gelen en önemli özelliklerden aklıma gelenleri yazayım.

--arms talentında improved harmstring eskiden %10 daha fazla yavaşlatıyordu.şimdi ise %10 yerin %15 şansla kişiyi 5sn boyunca yere zımbalıyor,dmg aldığı zamanda bozulmuyor.ama karşı taraf istediği olayı yapıyor stun gibi değil.

--fury talentinda, şunu almak için şunu almak gerekiyor tarzında olan bir talentın birbiri ile alakası kesildi.ama gene aynı talentlere puan veriyorsunuz.en önemlisi ise bloodthirst isimli son talenti tamamen değişti.eskiden xp veren bir kişiyi öldürdüğünde bir sonraki attağın %100 crit olurdu.şimdi ise instant bir attack+sonraki 5 vuruşun için her vuruşunda +20hp kazanıyorsun.(eh pek iyi gözükmüyor bence)

birde dualwield talenti var.Bu daha önce varmıydı tam hatırlamıyorum.offhand silahının dmg'i normalde %50 azalır.bu talent ile sadece %25 azalıyor.

--protection talentında tek bildiğim son talent değiştirildi.şuan x dmg vuruyor+karşıdaki adamdan bi buff siliyor.

warriorlar gerçekten oynaması çok zevkli olan bir class hatta arkanızda bir healer varsa o zaman uber oluyor bana sorarsanız.(oyun zevki bakımından uber, aman yanlış anlaşılmasın.)
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani şimdişamanlar bittti "nerf warriooorrr" diye mi ağlayacak millet?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 18 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
ne yani şimdişamanlar bittti "nerf warriooorrr" diye mi ağlayacak millet?

aslidna warriorlar adam gibi oynassa 1.1 den beri milltin bagirmasi lazim ama. biz warriorlar (oncelikle ben) adam gibi oynayamiyoruiz
sc deki zerg gibi dushunun bunu. %100 oynandigi zaman kimse yenemez ama asla kimse %100 oynayamaz,[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Kim çıkardı 1.6 nın warrioru güçlendirdiğini? 1.6 gizli bir nerf gibi geldi warriorlara. Damage ihtiyacı olmayan protectionlara damage skilli verildi be shield mastery alındı ve bana en çok koyanı bloodthirst yerine 30 rage e damage koymayan vede lifedrain etmeyen bir büyü geldi. Siz hala warrior güçlendi diyin.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...