MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bişi takıldı aklıma şimdi.. Şimdi cennet varsa oraya gittiğimizde sınırsız herşey yapabiliriz di mi ? Yani ben böyle biliyorum. O zaman şöyle bi istekte bulunamaz mıyız? Yaşadığım dünya gibi bir dünya yaşıyım. Şu rolde bi adam oluyum. Oyle bi hayat yaşıyım. Ama hiç bir zaman melek olduğumu hatırlamıyım. Gerçek yaşam gibi.. Ve biz şimdi öyle bi yaşamda olmuş olabiliriz. Ve sürekli reenkarnasyon gibi bu tip hayatları yaşıyoruz. Ama aslında cennetteyiz. Çünkü cennet de bir süre sonra sıkar. Herşeyin var, eminim sıkar. Sonra eminim bu hayat sana çok çekici gelir ve böyle hayatlar yaşamak istersin ve dilersin. Şimdi diceksiniz eğer öyle olsaydı ben çok zengin-ünlü-yakışıklı-güzel-çekici yaşamak isterdim.. Belki yaşadınız öyle hayatlar, ve hep farklı bişi deniyosunuz. Belki önceki hayatlarınızdan birisinde Jeniffer Lopez'diniz, o hayat bitince boyle bi hayat yaşamak istedin. Veyahut en yakınındaki annendin, babandın. O hayatlar bitince onların çocuğu gibi, yani bir anlamda kendi çocuğun gibi yaşamak istedin. Bir sürü fantazi kurabilirsin. Böyle bi olasılık var mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 insan beyni super bisiy ya baksana neler gelio aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 usta aynı şeyleri hep bende düşünürüm. cenet sonuçta bize verilecek ve istediğimiz gibi yaşıyabileceğimiz bir dünya olduğu için diyorum ki neden olmasın?:-)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya şimdi cennetteysek?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 boşver abi cenneti bütün mankenler cehennemde olcak ozaman herşey sıkmaz, hem acı çekersin hem mutluluk[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi kere cennetde o mankenin aynısını isteyebilirsin ki? O yüzden mutsuz olmassın.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Temmuz 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 istediğin herşeyi elde edersen mutlu olamazsın bence.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tamam işte en son çare bu kalıyo. çünkü hatırlamıyosun cennette olduğunu.. (hihi ben hatırlattım, hihi hain bi matrix koduyum agent martin)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Temmuz 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynısını istersin martincim ama asılları cehennemde :D dimi yani biraz diabloda hero editorla iş becermek gibi kendin kasmıcan liv tylerin başı bunun kıçı gibi bi sipariş imkanı olcak orda zevki olmucak cehennemde yapıcaksın questleri takcaksın soketleri gemleri.uzun uğraşlı ama sıkılmazsın bence[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Tüm gün cenneti konuşarak geçti sonumuz hayır ola diyeeeeek... Ben daha farklı düşünüyorum, cennet ve cehennem de burası evet ama sadece tek bi uh var ve o ruh hem seni yaşıyor hem beni yaşıyor hem de x kişisini hatta kediyi köpeği vs. vs. Farkında veya değil var olan iyi kötü tüm duyguları tadıyoruz. Böylece "ne yaparsan kendine yaparsın" cümlesi de ispatlanmış oluyor. Ha bu da değilse benim isteyeceğim cennet en mutlu olduğum anları sonsuza dek ard arda yaşamak isterim... Çünkü bana orda ne vaadedilirse edilsin, burada sevdiğim insanların olmadığı bir cennet, cennet olamaz... Çalışırız, okuruz, yeriz içeriz, güler ağlarız, günün sonunda bize sevdiklerimizden başka ne kalır ki? [signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 16 Temmuz 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: ozkolous, 16 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki: aynısını istersin martincim ama asılları cehennemde :D dimi yani biraz diabloda hero editorla iş becermek gibi kendin kasmıcan liv tylerin başı bunun kıçı gibi bi sipariş imkanı olcak orda zevki olmucak cehennemde yapıcaksın questleri takcaksın soketleri gemleri.uzun uğraşlı ama sıkılmazsın bence e tamam onu diyom. sende aynlarına sahip olmak için belkide onun sevgilisi gibi yaşadın bi hayatında. hayran olduğun mankenin-mankenlerin.. Ona belki gerçekten sahip oldun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 biraz züğürt tesellisi gibi geldi bu bana ama hadi bakalım :) cennet de cehennem de burda sözüne çok katılıyorum, ama ben ruha da inanmıyorum, sadece beyin var, herşey orda olup bitiyo.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende sadece beyin ve genlere inanıyorum. Herşeyimiz genlerimizde.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aaaa siz ciddisiniz!! bak cennet cehennem bilmemde burası matrix deildir ya ayrıca benim inmeyeceğim kadar derin kazdıkca kazası geliyo insanın az sora çıkmam lazım eski kız arkadaşıma söz verdim bu meseleye çakılıp ekersem yine,yine büyük bi fırsatı kaçırcam o yüzden kalsın ben günlük cennet yaşamaya devam edeyim carpe diem , carpe memedum gibi flan kolay gelsin size[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Cennette sıkılmak diye birşey olmayacak beyinde tük olumsuz düşünceler silinecek yerine sonsuzluğun rahatlığı gelecek. Cennetteki istekler dünyevi zevklerin ennnnnnnnn aşmışı olacak. Böyle düşünürsek cennet hiçde tahmin ettiğimiz gibi değil[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail [Bu mesaj Boojack tarafından 16 Temmuz 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Orada sıkılmak diye bişi yok diyenlere söyliyim. İlla sıkılmak olmamalı, o bir tahmin. Tamam sıkılmayabilirsin, ama benim sorduğum böyle bir istekte bulunmuş olma olasılığımız var mı şu an? Yani ben sıkılmasam da eğer cennet varsa ve bi şekilde girebilirsem :) (heralde kaçak işçi olarak girerim bu kadar laftan sonra :P ) kesin isterim böyle bi istek. Sıkılmasam da cenntten. Editli charı ben naapiiyim. Eğer hiç bi duygu olmayacaksa zaten, cennetin hiç bir çekiciliği kalmaz ki.. Bal akan ırmakları napiim duygular olmadıktan sonra.. İnsanı insan yapan duygularıdır düşünceleridir.. haksız mıyım?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bence böyle önemli konularda kullanılan kelimelere dikkat etmeniz gerekir.Sonuçta hepimiz sevaplarımıza ve günahlarımıza göre cennet veya cehenneme gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cennette sana istedigin her şeyi istedigin gibi yaşama şansını veren tanrı, bunlardan sıkılabilecegini düşünmemişmidir sence? sıkılmamanı saglayabilir eminim:) sıkılırsanda sölersin...[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 müslüman bir bakış açısıyla: Allah'ı görebildiğin bir yerden, Allah'ın sana seslendiği bir yerden başka bir yere gitmek istemezsin.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bencede sıkılmak dıye bır sey olmayacak bakalım ben oraya gıdebılcekmıyım...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Biraz daha düşünsek ne fikirler gelir aklımıza kimbilir ya. bence hakkında fazla birşey bilmediğimiz bir yer yani kutsal bir yer hakkında yorum yapmamamız gerekir. Zaten bir gün herkez cennette gidicekmiş. bekelyelim görürüz ;)[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hristiyanlar gitmicek mi?ben onları da isterim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Bir gün cennete gidecek olanlar Müslüman olarak son nefesini verenlerdir. Herkez cezasını çektikten sonra cennete gidermiş. tabi bu kaç sene kaç yüz yıl sürer bilmiyorum sonuçta gerçek dünya orası bizim yaşadığımız tamamen bi deneme dünyası o yüzden günlük zevklerine kApılıp öbürkü tarafı unutan insanlarada üzlüyorum.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bildiğim bişey cennette hiç acı yok istesen yırtınsan da yoktur herhalde o yüzden sanmıyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yeni sisteme geçince düşünülebilir.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar