Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye'nin turizmde yukselisi ve bombalar arasinda baglanti olabilir mi?

demirbilek2

Öne çıkan mesajlar

Dunya Turizm Organizasyo'nun (WTO) acikladigi rakamlara gore, Turkiye bu sene turizm'de dunya 8ncisi olmus. Siralama soyle (rakamlar milyardolar gelir):

US - 74.5
Spain - 45.2
France - 40.8
Italy -35.7
Germany - 27.7
Britain - 27.3
China - 25.7
Turkey - 15.9
Austria - 15.4
Australia - 13.0

Bu da 10 sene oncesine gore cok buyuk bir fark.

kaynak:
http://www.turkishweekly.net/news.php?id=15537
Sosyal ağlarda paylaş

Çin'e ne yapmaya gidiyor millet ? hakkatten Türkiye kadar turistik yer mi acaba :)[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
Sosyal ağlarda paylaş

PKK'nın amacı Türkiye yi her dalda mümkün olduğunca zora sokmak.
Turistik yerlerde patlatılan bombaların amacı da kıyımdan ziyade gelen turist sayısını düşürmeye çalışmaktır. Gelen turist sayısını azaltabilirlerse en kolay şekilde Türkiye'yi milyarlarca dolar zarara uğratırlar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye turistlik yer diyosunuz ama bi yabancı olsanız böyle düşünmezsiniz kimi çok seviyo kimide tiksiniyo..öyle insanlar varki
Antalya için söylüyorum..;

Örneğin yabancı bi kızla direk tanışmaya çalışan elemanlar..
Milletine göre fiyat söyleyen kazıkçı tezgahtar
Turistlik yerlerin çoğu çok bakımsız
devlete kalsa hiçbişi olmazdı turizm özel sektörle kalkındı..
önemli olanın vizyon değil ..maddi çıkar olması
Turistlik yerlerin doğudan çok göç alması ve bunun getirdiği bi çok sorun..sölemek istemiyorum kavga çıkar yani

Herneyse..akdeniz illerinin neredeyse bütün ekonomisi turizm'e bağlı
bodrum-kuşadası-antalya gibi yerler turizm olmasa bir hiç olurdu..
geçen sene bomba patlattılar eylüle yakın o zamanlarda normal turistler çekilmiş..zengin turistlerin sayısı artmıştı..turistlik bi kaç yere bomba koydular..bilirsiniz insanlarda çok duyarlı olduğu için ülkesine geri dönmek isteyen,turları iptal eden bi çok kişi oldu..üstüne gelecek turistlerde bu yüzden gelmedi
insanlar çok zarar etti.. başta biz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Çin hakediyo olabilir etnik yapısıyla gerçekten ama ne bileyim bi Türkiyeyi sollayamaz bence. En Nihayetinde Maviyle Yeşil bi arada ya .. ÇimDe yatarken denize giriyosun.. ne bileym değişir tabi turiste göre..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Sosyal ağlarda paylaş

doğru diyosunda bizimkide yabana atılır cinsten olmasa gerek yav .. Ama hakikaten Çin'İn geçmesi şaşırttı beni yani ..[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ispanya da avrupada ki en pahalı ülke
turistler için tam anlamı ile soygun ülkesi
oteller aşırı pahalı
yiyecek içecek vs cok pahalı
ve kalitelide oldugundan genelde üst düzey turistlerin tercih ettigi bir mekan
bu nedenle de okadar gelir elde ediyorlar turizm den

bizim ülkemize ise daha çok alt düzey gelir gruplarını oluşturan turistler geliyor[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 22 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Türkiye turistlik yer diyosunuz ama bi yabancı olsanız böyle düşünmezsiniz kimi çok seviyo kimide tiksiniyo..öyle insanlar varki

biz demiyoruz, dunya turizm orgutu'nun rakamlari diyor ;)

benim yurtdisinda tanistigim insanlar tam tersine bayiliyorlar, onlara cok ilginc geliyor hem Istanbul, hem bati sahilleri, hatta Ic anadolu ve doguya gidenlere dahi rastladim cok begenmislerdi. Turkiye'ye gidip de begenmeyen sadece 1 kisi hatirliyorum, o da 20 sene once falan gitmis. Yani binde bir. Cogunlukla cok begeniyorlar ve seviyorlar, bir cogu da bir kez daha gitmek istiyor. Ha Turkiye'yi ve Turk insanini tanimayanlar, bilmeyenler arasinda sevmeyenler, atip tutanlar falan cok, ama onlar da cogunlukla, 'midnight express' tarzi filmlerden, dizilerden etkilenmisler.

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 22 Temmuz 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 22 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
doğru diyosunda bizimkide yabana atılır cinsten olmasa gerek yav .. Ama hakikaten Çin'İn geçmesi şaşırttı beni yani ..

zaten dediğim gibi Türkiye süper, altta kalır bi yanı yok. Tek dezavantajı milletin fakir fukarasını çekmesi.
Zengin turist gelmiyo bize.. o kötü. Yoksa turist sayısıda az değil. İspanyaya giden kesim TR ye gelse bu turist sayısıyla, ilk 3'e 5'e gireriz yani..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten demirbilek'in dediği gibi, filmlerden görüntülerden etkileniyorlar.
İnanılmaz ötesi bri önyargı var yurtdışında Türklere ve Türkiye'ye karşı..

Benim yaşadıklarım arkadaşlarımın yaşadıklarını anlatsam önyargılar yüzünden, 10 sayfa dolar.

Hani aklınızın ucuna gelmeyecek şeyleri yakıştırıyorlar..

Ha ama hoşuma giden de ne biliyo musunuz. Türkiye'ye adım attıktan sonraki o bakışları değişen düşünceleri, şaşkınlıkları.

Orgazm olmuş gibi mutlu oluyorum :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

ya
biz almanya-ve rusya çalışıyoruz

ingiltere-amerika-norweç-isviçre gibi zengin ülkeler bizi fazla tercih etmiyo sorun bu..

rusların çoğu fakir..çok zengin olanları da var
antalyada durum böle
almanlar zaten herşeye pazarlık yapıyolar..neredeyse beleşe vericeksin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

öyle deme türkiyede konaklama dışında pahalı
özellikle tekstil ürünleri
çindeki tatil hiçbişeye değişilmez
bi 100 dolarla hayatını yaşayabilirsin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

100 dolar dedinde aklıma geldi.
Bundan 4-5 sene kadar önce bi arkadaşım Bulgaristan'a gitmişti.
100 dolarla 1 hafta otel de hatunla(hayat kadını) kalmış araba kiralamış yemiş içmiş sıçmış.
100 dolar ya
bende kafayı yedim içtim sıçtım.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 22 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Örneğin yabancı bi kızla direk tanışmaya çalışan elemanlar..
Milletine göre fiyat söyleyen kazıkçı tezgahtar
Turistlik yerlerin çoğu çok bakımsız
devlete kalsa hiçbişi olmazdı turizm özel sektörle kalkındı..
önemli olanın vizyon değil ..maddi çıkar olması
Turistlik yerlerin doğudan çok göç alması ve bunun getirdiği bi çok sorun..sölemek istemiyorum kavga çıkar yani

geçen gün haberlerde bir şey çıktı. adam falan demiyorum. insana benziyordu ama... doğu illerimizden birinden antalyaya göçmüş

dövme yaptırmış koluna. gelen geçen kızlara "gan yu kiz may tatuuuuuuuğğ?" diyor. ve sayamayacagım onlarca rezalet, birkaç dakika içinde kamera önünde yaptıgı...

turistik ayı.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten iyi bir gelir. ben yıllardan yıla daha fazla büyüyeceğine inanıyorum. amerika'nın birinci olmasının sebebini hala anlayabilmiş değilim, acaba adamlar nereden kazanıyor?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...