Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ping Durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne güzel oynuyorduk fakat son 4-5 gündür pingler 200 den 450 ye çıktı istanbul - Beşiktaş -Kablonet kullanıyorum.Catskills'teyim.Böle dertleri olan varmı.Lanet telekomun şu c&w hattı aptallaştı ondan gibi sanki
Mesaj tarihi:
ben ankara kablo netim ve bende de atlantic 400-420 civarı. europa pingim 85-95 arası değişiyor ve umarım dediğin gibi o hattan kaynaklanıyordur..
Mesaj tarihi:
bana yinede geçici bir problemmiş gibi geliyor. Böyle kalacağını hiç zannetmiyorum. Kabloneti,telekomu falan arayan eden oldumu aranızda?
Mesaj tarihi:
lol harbi atl yi bırak abi ben satıom herşeyi aos update code alıcam eu d adewam etcem[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki:
osi sucks :p

Mesaj tarihi:
yok yannış anlaşıldı ben herşeyi eu ya geçmek için satmıom hersey dedigim bi ewim war onu da aos update code almak için satıom yoksa artan para ile euya gecegim yok.euda yeni başlıcaz[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki:
osi sucks :p

Mesaj tarihi:
ya olay o değilki.. Biz bilmiyormuyuz euya geçmesini :) Ama yarın aynı şey europa içinde olursa noolucak? Yani bir gecede 400 pingli europa 85, 200lü atlanticte 400 oluverdi..
Mesaj tarihi:
said:
_InFeRnO_, 29 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki:
Ben günde 5 kere arıyorum ama yani nafile.Sülalesine küfür etsen yarrabi şükür dicekler.

işte inferno nediyor adamalar sana? Hayır sorun yokmu diyorlar yoksa evet birşeyler var üzerinde çalışıyoruz falanmı.
Mesaj tarihi:
o zaman atl de oynamaya devam ediceksin. bi gun yine atl de olursa eu ya geciceksin. 2 shardda da kurulu duzenin olucak.

biz butun gun oynasan 10 dan farkli adam goremiycegin kore shardlarinda oynamistik dilini konusmadigimiz adamlarla, 350 ping le oynayalim su oyunu diye.
Mesaj tarihi:
Abisi adamların haberi bile yok böle bişi bişiden.Ben sölüyorum aa harbidende orda lag oluyo diyo bana sonra niye katil olur insanlar.Ben şimdi nasıl europa'ya geçim 18x18 ev bi ton para 4 tane bilmem kaçli gm char.Silerim komple account'u daha büyük zevk verir bana herşeyi baştan yapıcağıma.
Mesaj tarihi:
said:
_InFeRnO_, 30 June 2003 01:24 tarihinde demiş ki:
Abisi adamların haberi bile yok böle bişi bişiden.Ben sölüyorum aa harbidende orda lag oluyo diyo bana sonra niye katil olur insanlar.Ben şimdi nasıl europa'ya geçim 18x18 ev bi ton para 4 tane bilmem kaçli gm char.Silerim komple account'u daha büyük zevk verir bana herşeyi baştan yapıcağıma.

aaa hakkatenmi diyorlar gerçekten :)) Aslan telekom hemen el atar şimdi ona. Öğrendiler işte eheheh
  • Yeni Oluştur...