_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ne güzel oynuyorduk fakat son 4-5 gündür pingler 200 den 450 ye çıktı istanbul - Beşiktaş -Kablonet kullanıyorum.Catskills'teyim.Böle dertleri olan varmı.Lanet telekomun şu c&w hattı aptallaştı ondan gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ben ankara kablo netim ve bende de atlantic 400-420 civarı. europa pingim 85-95 arası değişiyor ve umarım dediğin gibi o hattan kaynaklanıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Çok inceledim c&w den diil.Buradan Newyork'a 92 pingle ulaşıyorum fakat sprint'in içine girince 400ping otomatik ekleniyo yani sorun 622mbitlik sprint hattında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Evet pingler feci atlanticde,gece 3 de falan bile 400 küsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Miningde ping farketmiyor allahtan... Craftman rules diyeceğim aklımdan geçmezdi :P Sevgiler,[hline]Kerem Erkmen Content Manager Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bana yinede geçici bir problemmiş gibi geliyor. Böyle kalacağını hiç zannetmiyorum. Kabloneti,telekomu falan arayan eden oldumu aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ben günde 5 kere arıyorum ama yani nafile.Sülalesine küfür etsen yarrabi şükür dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yaw nie kötümü ki eu dan 110 ping alıom şu an.[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki: osi sucks :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 EU dan 90-100 arası ping alıyorum zaten o sorun değil,sorun atlantic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 lol harbi atl yi bırak abi ben satıom herşeyi aos update code alıcam eu d adewam etcem[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki: osi sucks :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 o kadar gaza gelmeyin bence, yarin eu pingi gider atl eskisi gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yok yannış anlaşıldı ben herşeyi eu ya geçmek için satmıom hersey dedigim bi ewim war onu da aos update code almak için satıom yoksa artan para ile euya gecegim yok.euda yeni başlıcaz[hline]fizban alan yetkilisi olduğu UO/OSI bölümünde demiş ki: osi sucks :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ya olay o değilki.. Biz bilmiyormuyuz euya geçmesini :) Ama yarın aynı şey europa içinde olursa noolucak? Yani bir gecede 400 pingli europa 85, 200lü atlanticte 400 oluverdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: _InFeRnO_, 29 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki: Ben günde 5 kere arıyorum ama yani nafile.Sülalesine küfür etsen yarrabi şükür dicekler. işte inferno nediyor adamalar sana? Hayır sorun yokmu diyorlar yoksa evet birşeyler var üzerinde çalışıyoruz falanmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 o zaman atl de oynamaya devam ediceksin. bi gun yine atl de olursa eu ya geciceksin. 2 shardda da kurulu duzenin olucak. biz butun gun oynasan 10 dan farkli adam goremiycegin kore shardlarinda oynamistik dilini konusmadigimiz adamlarla, 350 ping le oynayalim su oyunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 gerekirse kurulur tabi ama ne oluyor ne bitiyor öğrenmek lazım.. Ben geçicimi değilmi onu merak ediyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Abisi adamların haberi bile yok böle bişi bişiden.Ben sölüyorum aa harbidende orda lag oluyo diyo bana sonra niye katil olur insanlar.Ben şimdi nasıl europa'ya geçim 18x18 ev bi ton para 4 tane bilmem kaçli gm char.Silerim komple account'u daha büyük zevk verir bana herşeyi baştan yapıcağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 azmodai atlantic pingleride aylardır 200dü 400e fırladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: _InFeRnO_, 30 June 2003 01:24 tarihinde demiş ki: Abisi adamların haberi bile yok böle bişi bişiden.Ben sölüyorum aa harbidende orda lag oluyo diyo bana sonra niye katil olur insanlar.Ben şimdi nasıl europa'ya geçim 18x18 ev bi ton para 4 tane bilmem kaçli gm char.Silerim komple account'u daha büyük zevk verir bana herşeyi baştan yapıcağıma. aaa hakkatenmi diyorlar gerçekten :)) Aslan telekom hemen el atar şimdi ona. Öğrendiler işte eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 56 k la ka coıng de oynarı cok mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar