sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arkadaşlar, 10 ağustos gibi fethiyeye gitmek istiyorum, ancak yol biraz gözümde büyüyor, bodruma kadar uçakla gidip ordan fethiyeye otobüsle geçmek istiyorum. aranızda kullanan var mı bilmiyorum, hangi havayolu iyidir, fiyatlar, kalkış saatleri, tarihleri hakkında nerden bilgi bulabilirim? bi de otobüs fiyatlarıyla kıyaslandığında çok mu pahalıya patlar?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 otobüs fiyatlarından daha pahalı ama çok da pahalı abartı bi fiyat değil diye biliyorum hele son zamanlarda iyice ucuzladı uçak biletleri[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 en ucuz havayolu fly leş fln ama sorun deil zaten bodruma 1 saat sürüyor gitmesi bodrumda havayolunda indikten sonra sahil kesimine mesela clup flipper a da 1 saat araba ile gidiliyordu hehe fiyatlar ucuzladı otobüs fiyatları ile aynı nerdeyse ben gitsem gidiş dönüş ucak bileti ayırtırdım hemen erkenden yoksa bilet bulmak zor oluyor dikkat[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 saolun ya, peki fethiye için antalya'ya mı gitsem daha yakın yoksa bodrum mu?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 fethiyede ne var? git bodruma takıl dön ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kelebekler vadisine gideceğim efendim. ayrıca dalaman'a gitmem gerekiyormuş uçakla.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 fethiyede bu dönemde eğlence var da haziran başı ile agustos ortası bitiyo bodrum her daim eglenceli dir antalya temmuz agustos 15 arası süperdir fethiyeye bodrum daha yakın ben yerinde olsam 5-6 gün bodrumda kalıp sonra geçerim[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya durum şöyle, eğlenceye değil de kafa dinlemeye gidiyoruz biraz, kız arkadaşımla, üstelik her yaz bodruma gitmekten sıkıldım ayrıca vaktimiz de kısıtlı 6-7 gün falan anca. fethiye bodruma 272 km dalaman'a ise 52km diye gördüm ben araştırdım biraz, dalaman havaalanıdır olay yani.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kafa dinlemek ve yanlız kalmak vs için fethiye iyidir ölü denize inin kano kiralayın koyun açıgına dogru giderseniz orda uçan balık sürüleri geçiyor arasıra denk gelirseniz izleyin süper :) ama cok acılmayın akıntı vedalga oluyor orda içeriler ise zaten kral hem agaclık hem deniz fln bomba mekan[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aklımda bulunsun bunlar da, saolasın. kayaköy'e gitmek istiyorum bi de, o civardaymış sanırım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kayaköy muhteşem bir yer, o tarafa gidildiğinde mutlaka görülmesi gerekli. Ölüdeniz'den arabayla 20-25 dakika sürüyor ulaşım. fakat bir uyarıda bulunayım arabayla gitmek büyük ızdırap, yollar çok dar, 2 araba karşılaştığında yan yana geçemiyor ( ben 2 kere yaşadım o sorunu ) ve çok bozuk yolları. Fakat köye varıldığında o evleri izlerken büyüleniyorsunuz sanki, gözler dalıyor boşkuğa bir anda. Birde fotoğraf makinesini unutmamak gerekli birçok fotoğraf çekmek gerekecektir. Kelebekler ise sevgiliyle huzurlu bir tatil için harika bir seçim bence, yakın zamanda oradaydım bende, İİ tatiller dilerim[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 orda görüşürüz o zaman :) kayaköye başka ulaşım aracı var di mi minibüs, otobüs vs. arabasız geliyoruz haliyle.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: sir, 18 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki: ya durum şöyle, eğlenceye değil de kafa dinlemeye .. kelebekler vadisi... :tup:[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: sir, 18 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: orda görüşürüz o zaman :) kayaköye başka ulaşım aracı var di mi minibüs, otobüs vs. arabasız geliyoruz haliyle. evet evet var minibüsler var ölüdeniz merkezden kalkıyolar, ama seyrek hareket saatleri olduğunu farkettim çünkü yolda sadece 1 tanesiyle karşılaştık. bir öneri de şu ; iyi bir pazarlık yaparasan motorsiklet kiralayabilirsin, bize 25 poundtan 18'e düşmüştü günlük kirasını.( sadece kiralama ücretini öğrenmek için sormuştuk derken pazarlık yaptık ve kiralamadık araba var onunla gideriz diye) o da güzel bir ulaşım aracı kayaköye gitmek için, hatta kayaköye kadar gitmişken eğer motorsiklet kiralarsan batık kente de inmeni tavsiye ederim, güzel ve uygun balık restaurantları var, kayaköyden 4-5 km. mesafe ile ileride kalıyo..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eheh malesef hiç motorsiklet kullanmadım hayatımda, ama fiyatı iyiymiş gerçekten, etraflıca dolaşılır yani.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eğer zaten bisiklet kullanıyosan buradan kiralayacağın motosikleti ( yamaha BWS 100) kullanmak sorun değil, scooter otomatik şanzıman ufak tefek bişi ;) gerçekten iyi bir ulaşım aracı o bölge için, çünkü dediğim gibi dolmuş seyrek, sıcakta da dolmuş çekilmez bence.. ii tatiller tekrar[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eheh iki kişi sığabiliyosa neden olmasın..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sığıyo iki kişi merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ucakla Bodrum değilde Dalaman daha iyi olmaz mı? Sanki oradan ulaşmak daha kolay olabilir.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kesinlikle Dalaman Tercih edilmeli Fethiye için. Kaç gün bodrum planlanıyorsa ona göre bu karar değişebilir ama bence de Dalaman. Kullandım ve memnun kaldım :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 motorla kelebeklere gidemezsin.hem sıcakta motor cekilmez git git öhöö..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ya tabiki motorla kelebeklere gidemicek, ben kayaköy için söylüyorum zati motorla ulaşımı ;) kelebeklere karadan ulaşım çok meşakatli bir iş, çok yol yürümen gerekecek ayrıca zaten kara ulaşım araçları tepede kalıyo başıboş, onun yerine atla tekneye ölüdenizden 25 dakikada kelebeklerdesin. Valla arabadan taa iyidir motorsikletle gezi, esk. - ölüdeniz arası 1500 km.yol yaptım arabayla toplam 3-4 kere açmışımdır klimayı, mazotun canına okuyo çünkü. bu olayı farkedince de fethiyede hiç açmadım ki mazot yetsin die, camlar açık gezdik...bunun yerine ölüdenizde ulaşım için motorsikletler taa ii bence :)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK [Bu mesaj mitin tarafından 22 Temmuz 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 saklıkent'e de gitmeni tavsiye ederim adalar turu,ölüdeniz turu falan gayet güzel ben de pazar akşamı fethiyeye bilet aldım zaten,1 ay kadar kalıcam yaklaşık akşamları hisarönü,gündüzleri ölüdeniz,ada turları haftasonları da yaylalara çıkmak çok zevkli=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar, başka arkadaşlardan da öğrenmeye çalışıcam aktiviteleri. kelebeklere zaten tekneyle gidecektim :) kara ulaşımı yokmuş oraya.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 saklıkent'e kesin git ama ben her sene gidiyorum,çok zevkli oluyo en sona kadar gitmek=) uzun sürüyo ama çok eğlenceli=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar