Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duping Exploit Rocks Azeroth!

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

ben sadece fikrimi dile getirdim sole bi dusunun
cok kral epic itemler icin 40 kisilik raid gruplari lasim dimi
oradan dusen itemlerin % 99 da bop
eger o esyalarim % 1 i bop olsa % 99 boe olsa ve bunlar dupe yapilabilse ne olurdu asil ozman millet isyan ederdi cunki parasi olan $ bazinda oyunda kral olurdu
ebay seller ozman ebaydan esya satardi cunki herkezin 40 kisilik bi raid grubu olmuyor ne yazikki
oyunun ekonomisi iste ozman cokerdi
dusunsene 5 % a legendary esya almazmisin herkez alir abi
dupe oldugunu bilsen bile alirsin
sizce ( yerlere goklere sigdiralamiyan yok gm leri sukadar aliyo bole seyler yapmazlar dedigimiz firma) blizzard bole bi riske girermi?
d2 de ilk dupe blizzardan ayrilip baska bi firmaya gecen muhendisler tarafindan cikarildi sirf oyun zarar gorsun diye
adamlar bunun farkinda bikere biyerleri yanmish bidaha neden riske girsinler ki?
hic bi oyun firmasi dupe hack bot ivir zivir bunnarin onune gecemez sadece en az sekilde zarar gormeye bakar
o yusdende onlemlerini bastan almaya kalkisir
yani kisaca bop esyalar boe esyalar o yusden war tabi benim fikrim bu baskalari farkli dusunur yada ayni dusunur bilemem

(potion arcanite bar olayinda belki hakli olabilirsin fakat cogu insan bu esyalarin hammaddelerini alip arkadaslarina yaptiriyor)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 20 Temmuz 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
said:
Delidumrul, 20 Temmuz 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
eh be mali insan msn den dupe sezonu acilmish abi bi bakiver diye bir msg atardi. 10 dk da bulurduk yapardik yani..

delidumrul şu topic'teki bütün mesajlarına kıl oldum. madem burası official serverları bağlayan bir topic ve belirli kuralları var. burada cheat vs. vs. tarzı uygulamalara karşıda bir yaptırım olması lazım. sen is "ah olsaydı yapardım, yok şunu yaptım zaten" tarzı "bıdı bıdı" yapıyorsun. herşeyi geçtim, olaya "abuser"ce yaklaşman zaten kişisel olarak beni tiksindirdi.

bunun dışında gold'da dahil herşeyin logunun tutulduğunu düşünüyorum. şu anda link veremeyeceğim ama starwars galaxies'te grafikler verirlerdi, o ay para kimlere akmış. en çok neler satılmış vs. vs.. gibi. adamlar inciğin cinciğin grafiğini yapıyordu yani, wow'da da yapılmıştır sanırım.

rollback olayınıda bekleyip görürüz...

Terbiyeli konush. Sen dushunemeye devam et swg de herseyin logu tutluyormush o zamaninda `dupe`lenen hololar ne olucak peki. Ne oldu ne rollback oldu ne birsey. O yuzden hocoronlari mecburen sornaki patchte ise yaramaz hale getirdiler.O sizin farmer dedidiniz adamlarin patronlarinin yarisi benim msnimde. Bende zamaninda bu isi yaptim iyide para kazandim. O yuzden bos konushmuyorum birsey biliyor soyluyorum. Neyse takilin.
Herifler milyon $ lar goturuyor goturucekler de.
Ha tavsiye isterseniz bol bol ticaret yapin shu aralar iyi para kazanirsiniz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 20 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
said:
said:
eh be mali insan msn den dupe sezonu acilmish abi bi bakiver diye bir msg atardi. 10 dk da bulurduk yapardik yani..

delidumrul şu topic'teki bütün mesajlarına kıl oldum. madem burası official serverları bağlayan bir topic ve belirli kuralları var. burada cheat vs. vs. tarzı uygulamalara karşıda bir yaptırım olması lazım. sen is "ah olsaydı yapardım, yok şunu yaptım zaten" tarzı "bıdı bıdı" yapıyorsun. herşeyi geçtim, olaya "abuser"ce yaklaşman zaten kişisel olarak beni tiksindirdi.

bunun dışında gold'da dahil herşeyin logunun tutulduğunu düşünüyorum. şu anda link veremeyeceğim ama starwars galaxies'te grafikler verirlerdi, o ay para kimlere akmış. en çok neler satılmış vs. vs.. gibi. adamlar inciğin cinciğin grafiğini yapıyordu yani, wow'da da yapılmıştır sanırım.

Terbiyeli konush. Sen dushunemeye devam et swg de herseyin logu tutluyormush o zamaninda `dupe`lenen hololar ne olucak peki. Ne oldu ne rollback oldu ne birsey. O yuzden hocoronlari mecburen sornaki patchte ise yaramaz hale getirdiler.O sizin farmer dedidiniz adamlarin patronlarinin yarisi benim msnimde. Bende zamaninda bu isi yaptim iyide para kazandim. O yuzden bos konushmuyorum birsey biliyor soyluyorum. Neyse takilin.
Herifler milyon $ lar goturuyor goturucekler de.
Ha tavsiye isterseniz bol bol ticaret yapin shu aralar iyi para kazanirsiniz.

ne alaka anlayamadım. banane adam gibi farm yapıp para satan adamlardan. benim için wow sıradan bir oyun, ingame parayı, para ile satın almam... alan alsın banane ama cheat yapmadan.
sen burda cheat yapmaktan bahsediyorsun. buna "abuser"lik denmez mi? gerçekleri söylemek terbiyesizlik yapmak değildir. haddimi aşan bir laf değil yani bu.
birileri cheat yaparak parayı kıracak diye senin buna meyilli olmanı affedemem. onlarda abuser, eğer sende cheat yapmayı düşünüyorsan sende abuser'sin (ki mesajlarından bu sonuca vardım).
ve evet, açıkçası abuser'leri sevmem...

[swg örneğini sana karşı vermemiştim.][signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 20 Temmuz 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
birinin imzası aklıma geldi.

don't argue with an idiot. he will pull you down to his level, and beat you with experience..

+500 diyorum susuyorum bu konuda..

rollback olayinda da blizz öyle böyle player kaybetmez bence otursun kapasin aciklarini eq2yle kapiscam die beta oyunu cikardi piyasaya madem..hadi lage downlara bisi demedik ama bu biraz oha..2 haftada lvl60 kasiliyor saglamina oynarsan hatta ben de o yoldayim suan warriorumla ve demek istedigim sudur ki 3 hafta geriye alirlarsa benim karakterim komple gider dolayisiyla ben de giderim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

tartisirken adabinizi bozmayin lutfen

elbette fikirlerinizi ve duygularinizi dile getirebilecek daha seviyeli kelimeler bulabilirsiniz. kil oldum, got ettim tarzi karsidakini tahrik etmekten baska bir seye yaramaz. bunun yerine rahatsiz oldum diye de tepkinizi dile getirebilirsiniz...[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Krol blade resmi fake arkadaslar.

http://img243.imageshack.us/my.php?image=fakedupepic3sn.jpg

Ebayde asiri derecede artan Gold satisi ve fiyatlarin ucuzlamasi yinede bir dupe olayinin oldugunu bir nebze kanitliyor. Blizzarddan gelen son aciklamada arastirmaya hala devam ettikleri ve henuz dupeleme ile ilgili bir kanita ulasamadiklari yonunde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...