Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu yıl sporcularımızın şanssızlığı.

Chasten

Öne çıkan mesajlar

said:
Milli atlet Elvan Abeylegesse'nin yapılan sağlık kontrolünde sağ böbreğinde 2 adet taş ve karın kasında da 7 mm'lik yırtık tespit edildi. Rekortmen atlet, Akdeniz Oyunları kafilesinden affını istedi.

İstanbul'da hafta sonu yapılan Avrupa Kupası 2. Lig yarışmalarında, 3 bin ve 5 bin metrede aldığı birinciliklerle topladığı 24 puanla Türkiye'nin 1. lige çıkmasında büyük katkıda bulunan milli atletin, böbreğindeki ve karın kasındaki problemlere karşın piste çıktığı öğrenildi.

Kupa yarışları öncesinde girdiği sağlık kontrolünde sağ böbreğinde 2 adet taş tespit edilen ve karın kasında ise 7 mm'lik yırtık görülen rekortmen atlet, yarın İspanya'nın Almeira kentine hareket edecek Akdeniz Oyunları kafilesinden affını istedi.

DÜNYA ŞAMPİYONASI ENDİŞESİ

Abeylegesse'nin antrenörü Ertan Hatipoğlu, ENKA Holding Onursal Başkanı Şarık Tara'nın konuyla yakından ilgilendiğini belirterek, ”Böbrekte tespit edilen 2 taştan biri her an düşebilecek pozisyona girmiş. Bu riski göze alamadık. Sorun taşın kırdırılmasıyla çözülecek” dedi.

Karın kasının alt kısmındaki yırtığın da özel çalışmalar ve fizik tedaviyle düzeltileceğini belirten Hatifoğlu, “Avrupa Kupası'nda özellikle 5 bin metre yarışının ardından Elvan'ın sancıları oldu. Yaklaşık 10-15 günlük bir tedavi dönemine ihtiyacımız var. Helsinki'de yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi tedirginiz. Tedaviyi bir an önce tamamlayıp çalışmalara tekrar başlamak zorundayız. Elvan, sıkıntıları yüzünden Avrupa Kupası'na bile hafif antrenmanlarla hazırlandı” diye konuştu.

Hurriyetim.com.tr
[signature][hline]~®âi ~ *
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 15 Temmuz 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Süreyha'nın

Hehe Süreyya :=))

Bence süreyya'nın olayda pek suçu yok.
Tek suçlu ilk-okul mezunu, Cahil adam, Sporcu Antrenör ilişkisini bilmeyen , 20 Yıllık yuvasını dağıtıp Sporcusuyla evlenen, Karısının ölümüne sebep olan YÜCEL KOP suçludur![signature][hline]TW'ın GraLı =)
Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P

Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 15 Temmuz 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
2 tane dunya capinda sporcumuz var sakatlaninca sanssizlik mi oluyor...
Bak ABD ye her dalda onlarca sporcusu var onlar da boyuna sakatlaniyor ama yerine baskalari var

Halil Mutlu'da da sorun cıkdı,sakatlanmaları sence şansızlık değilmi,şans mı?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam
Yayla atarlar beni
Yay gibi eğri olsam
Elde tutarlar beni
Doğruda aç görmedim
Eğride Tok
Eğri yay elde kalır
Menzil alır doğru ok.

~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

ben Elvan i turk olarak saymiyorum valla.
Ne isi var zenci turk un yarislarda.

Parayla turk yaptik yaristiriyoruz sonra turkiye kazandi diyorlar turkiyenin yetistirdigi bir atlet degilki. Ha sureyya turk de ne oldu oda ayri mal ama yukarda birinin dedigi gibi 2 tane atletin olursa ve yapilan butun yatirimlar bu iki kisinin ustune yapilirsa sakatlaninca boyle kalirsin ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü günümüz Tr'sinde spor akademilerinden düzgün bilinçli antrenörler yetişmiyor. (inşallah biz düzgün oluruz)

Sana bi çok örnek veririm Türk olan fkt antenörü yabancı olan.
S.Şamil Sam
Halil Mutlu
Elvan Abeylegesse
...vs.vs
Atagün Yalçınkaya..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Bir Ba$kadır a$k palandöken'de

Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...