Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Milli atlet Elvan Abeylegesse'nin yapılan sağlık kontrolünde sağ böbreğinde 2 adet taş ve karın kasında da 7 mm'lik yırtık tespit edildi. Rekortmen atlet, Akdeniz Oyunları kafilesinden affını istedi. İstanbul'da hafta sonu yapılan Avrupa Kupası 2. Lig yarışmalarında, 3 bin ve 5 bin metrede aldığı birinciliklerle topladığı 24 puanla Türkiye'nin 1. lige çıkmasında büyük katkıda bulunan milli atletin, böbreğindeki ve karın kasındaki problemlere karşın piste çıktığı öğrenildi. Kupa yarışları öncesinde girdiği sağlık kontrolünde sağ böbreğinde 2 adet taş tespit edilen ve karın kasında ise 7 mm'lik yırtık görülen rekortmen atlet, yarın İspanya'nın Almeira kentine hareket edecek Akdeniz Oyunları kafilesinden affını istedi. DÜNYA ŞAMPİYONASI ENDİŞESİ Abeylegesse'nin antrenörü Ertan Hatipoğlu, ENKA Holding Onursal Başkanı Şarık Tara'nın konuyla yakından ilgilendiğini belirterek, ”Böbrekte tespit edilen 2 taştan biri her an düşebilecek pozisyona girmiş. Bu riski göze alamadık. Sorun taşın kırdırılmasıyla çözülecek” dedi. Karın kasının alt kısmındaki yırtığın da özel çalışmalar ve fizik tedaviyle düzeltileceğini belirten Hatifoğlu, “Avrupa Kupası'nda özellikle 5 bin metre yarışının ardından Elvan'ın sancıları oldu. Yaklaşık 10-15 günlük bir tedavi dönemine ihtiyacımız var. Helsinki'de yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi tedirginiz. Tedaviyi bir an önce tamamlayıp çalışmalara tekrar başlamak zorundayız. Elvan, sıkıntıları yüzünden Avrupa Kupası'na bile hafif antrenmanlarla hazırlandı” diye konuştu. Hurriyetim.com.tr[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2 tane dunya capinda sporcumuz var sakatlaninca sanssizlik mi oluyor... Bak ABD ye her dalda onlarca sporcusu var onlar da boyuna sakatlaniyor ama yerine baskalari var[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Elvan için şanssız bir durum tabi. Ama Türkiye'de iyi atletler var. Özellikle uzun mesafede.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Valla Süreyha'nın yaptığı anlamsız hareketlerden sonra atletizmden soğudum. Elvan'a yazık olmuş.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: toggie, 15 Temmuz 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Süreyha'nın Hehe Süreyya :=)) Bence süreyya'nın olayda pek suçu yok. Tek suçlu ilk-okul mezunu, Cahil adam, Sporcu Antrenör ilişkisini bilmeyen , 20 Yıllık yuvasını dağıtıp Sporcusuyla evlenen, Karısının ölümüne sebep olan YÜCEL KOP suçludur![signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Dorsia, 15 Temmuz 2005 02:34 tarihinde demiş ki: 2 tane dunya capinda sporcumuz var sakatlaninca sanssizlik mi oluyor... Bak ABD ye her dalda onlarca sporcusu var onlar da boyuna sakatlaniyor ama yerine baskalari var Halil Mutlu'da da sorun cıkdı,sakatlanmaları sence şansızlık değilmi,şans mı?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam Yayla atarlar beni Yay gibi eğri olsam Elde tutarlar beni Doğruda aç görmedim Eğride Tok Eğri yay elde kalır Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben Elvan i turk olarak saymiyorum valla. Ne isi var zenci turk un yarislarda. Parayla turk yaptik yaristiriyoruz sonra turkiye kazandi diyorlar turkiyenin yetistirdigi bir atlet degilki. Ha sureyya turk de ne oldu oda ayri mal ama yukarda birinin dedigi gibi 2 tane atletin olursa ve yapilan butun yatirimlar bu iki kisinin ustune yapilirsa sakatlaninca boyle kalirsin ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Eee Naim Süleymanoğlu vs. de Türk ama biz yetiştirmedik elin adamı yetiştirdi, o nasıl olacak? Ayrıca Afro-Amerikalılar yüz yıl önce geldiler diye gayet rahat Amerikalı oluyor da Afro-Türk olunca mı yadırganıyorlar?[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Çünkü günümüz Tr'sinde spor akademilerinden düzgün bilinçli antrenörler yetişmiyor. (inşallah biz düzgün oluruz) Sana bi çok örnek veririm Türk olan fkt antenörü yabancı olan. S.Şamil Sam Halil Mutlu Elvan Abeylegesse ...vs.vs Atagün Yalçınkaya..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet antrenoru yabancı olan sporcularımız daha başarılı...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çünkü yabancılar işini yapıyorlar.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yahu hasta misiniz? sporcu dedigin sakatlanir. sanssizlik diyosan gecen gunlerde acemi bi sofor bi ulkenin tum bisiklet takimini yok etti. sampiyonlari oldu, digerleri de aldiklari darbeler nedeniyle spor hayatlarina devam edemeyecekler.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar