Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi serverda uo ya başlayayim?

satrifaction

Öne çıkan mesajlar

Bu yılın sonbahar-kış kreasyonu (böle mi yazılıyodu:)) siteleri arasında hangileri var acaba? Hemen bi UOMODA dergisi kapiim.[hline]Çoğu Türk Ultima Oyuncusunun Aksine;
Her şey Türkçe,

Türkçeyi savunun adamın biri;
PK olmalıydı bence

(böfff iirenç oldu...)
Sosyal ağlarda paylaş

Free shard lardan osiye geçmek bir ölüm zaten. Bildiğiniz hemen hemen herşey yanlış. Herşey çok farklı çalışıyor... Çok zor oluyor yani.

Ben bir ara osi ve free shard olayını aynı anda götürmek zorunda kalmıştım. (osi de oyun oynuyordum, free shard da yöneticilik yapıyodum nebulada). Bu daha da bi rezil oluyor. :)

Senin yerinde olsam osi de oynarım. Çünkü gerçek tadı orda alıyorsun. Hele ki iyi bir arkadaş grubun varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

free shardlara uocuk demek bile yetersiz kalıyor :) Ama osininde tek kötü tarafı artık herkezin oyunu aşmış olması ve yeni oyuncuların gerçekten sıkıntı çekmesi.. Oyuna ilk girdiğimde birinden kıyafet istediğimde önüme yağan exceptionalları görünce ve kendi çantamdakilerle kıyaslayınca bunu acı bir şekilde öğrenmiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 04 June 2003 02:55 tarihinde demiş ki:
En azından sevıye var,osiyi bu yuzden cok sevıyorum.Hıc bısey yapamasam bıle gıdıyorum brıt banka,mılletı ızlıyorum. :)[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

bos durma ben sana bisiler verim sat yuzde al :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu bağlantı işi hallolsa da biraz bişeyler yapsak artık :)

ne güzel tam dialup'tan 256k cable'a da geçtim. kim tutar beni? bir şu fas kablosu olmasa :([hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

[Bu mesaj Sufi tarafından 04 June 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 04 June 2003 03:33 tarihinde demiş ki:
satayım valla olur
maddı sıkıntı ıcersındeyım zaten, %90 alırım :)[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

ya satis fiyatinin 10%u yada benim verdigim fiyatin ustunde sattigin her gold sana kalir hangisi daha uygunsa konusalim gel verim sat :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...