satrifaction Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 nbl ve quaxis haricince bana hangi serverları önerirsiniz (paralı parasız fark etmez) [Bu mesaj satrifaction tarafından 26 May 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satrifaction Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 peki free server olarak ne öneriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 www.paticik.com/forum/view.php?id=30734 yukardaki linkten bi bak istersen orda liste var[hline]erkek adam ezik!! takim tutmaz - FORZA REAL MADRİD!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bence dırek osiden baslarsan oyundan sıkılabılırsın,bunun nedenı gunduzlerı pınglerden dolayı rahat oynayamaman.Bence oyuna free shardlardan bırınde basla.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 free shardlarda sabahlarida sıkıcı oldugu icin oside basla :P[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Hiç başlama...Yaz gelmiş uo mu oynicaksın.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben oynarım valla. plajda kumların üzerine koyarım laptopu... :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satrifaction Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben uo manyağıyım oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 oyunun yazlığı,kışlığımı varmış :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MDoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bu yılın sonbahar-kış kreasyonu (böle mi yazılıyodu:)) siteleri arasında hangileri var acaba? Hemen bi UOMODA dergisi kapiim.[hline]Çoğu Türk Ultima Oyuncusunun Aksine; Her şey Türkçe, Türkçeyi savunun adamın biri; PK olmalıydı bence (böfff iirenç oldu...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MDoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: satrifaction, 26 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: peki free server olarak ne öneriyosunuz freeservers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 farklı bir şeyler arıyorsan arqas ı tavsiye ederim. ama ben yok klasik takılırım diyorsanda. elan realms tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 osi de başlamıyacaksan unut uo yu....[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_eXXe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bir zamanlar asylum vardı orda epey bi kastıydım bunda 8 ay önce falan ama charları silmişler str yi 300 lere kadar dayayabiliyodun.. bilmiyom şimdi nasıl ama eskiden güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ben pısmanım oside baslamadıgıma.3-4 senemı free shardlarda gecırdım,ama oside baslayınca sankı ılk defa uo oynuyormusum gıbı zorluklar cektım.Kısacası freeshardlarda oynadıgım uo degılmıs,uocukmus.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Free shard lardan osiye geçmek bir ölüm zaten. Bildiğiniz hemen hemen herşey yanlış. Herşey çok farklı çalışıyor... Çok zor oluyor yani. Ben bir ara osi ve free shard olayını aynı anda götürmek zorunda kalmıştım. (osi de oyun oynuyordum, free shard da yöneticilik yapıyodum nebulada). Bu daha da bi rezil oluyor. :) Senin yerinde olsam osi de oynarım. Çünkü gerçek tadı orda alıyorsun. Hele ki iyi bir arkadaş grubun varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 free shardlara uocuk demek bile yetersiz kalıyor :) Ama osininde tek kötü tarafı artık herkezin oyunu aşmış olması ve yeni oyuncuların gerçekten sıkıntı çekmesi.. Oyuna ilk girdiğimde birinden kıyafet istediğimde önüme yağan exceptionalları görünce ve kendi çantamdakilerle kıyaslayınca bunu acı bir şekilde öğrenmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 En azından sevıye var,osiyi bu yuzden cok sevıyorum.Hıc bısey yapamasam bıle gıdıyorum brıt banka,mılletı ızlıyorum. :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 evet kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Simofle, 04 June 2003 02:55 tarihinde demiş ki: En azından sevıye var,osiyi bu yuzden cok sevıyorum.Hıc bısey yapamasam bıle gıdıyorum brıt banka,mılletı ızlıyorum. :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- bos durma ben sana bisiler verim sat yuzde al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 satayım valla olur maddı sıkıntı ıcersındeyım zaten, %90 alırım :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şu bağlantı işi hallolsa da biraz bişeyler yapsak artık :) ne güzel tam dialup'tan 256k cable'a da geçtim. kim tutar beni? bir şu fas kablosu olmasa :([hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 04 June 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 az kaldı 9 una :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Simofle, 04 June 2003 03:33 tarihinde demiş ki: satayım valla olur maddı sıkıntı ıcersındeyım zaten, %90 alırım :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ya satis fiyatinin 10%u yada benim verdigim fiyatin ustunde sattigin her gold sana kalir hangisi daha uygunsa konusalim gel verim sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 tmm sanrey su hatlar duzelsın hallederız :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar