Guybrush_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 geçen gün hürriyet'te bir yazı okudum gerçekten çok komik ve ilginç bir haberdi.haber filmlere konu olacak şekilde komik gerçekten.haber şöyledeydi; iki hırsız çaldıkları arabanın torpido gözünde buldukları spreyi parfum diye sıkarlar ve sprey bayıltıcı çıkar,bayılırlar:).iki hırsızdı araba bayılmış bir şekilde yakalanırlar:).[hline]I'm Guybrush Treepwood, mighty pirate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sinak ilacı felan olsa ne olurdu acaba :) yada daha tehlikeli bişi piskopat olurdu buseferde araba nın sahibini suçlarlardı niye torpido gözüne böyle spreyler koyuyosun diye :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 salakların biri sıkınca bayılıyor diğeri anlamıyormu bunu[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 araba bakalı craven, kapalı alan, adam da beles sprey die sıkıo sonuna kadar abanıp, istersen sen kurtul yani[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bizim insanimizda iyilik yapicam diye olayin b.kunu cikartmak gibi bir huy vardir.. olayin soyle gectigini tahmin ediyorum.. hirsiz a-> hasan.. ulan toprido gozunde ne buldum bak! hirsiz b-> ver lan bakiyim. (elinden sertce kapar) hirsiz b-> ulan yabanci koku haa.. hirsiz b-> memet al lan beles koku! (memete sikar) -fiss fiss- hirsiz b-> lan guzel kokalim (kendi uzerine sikar) -fisss fisss- hirsiz a-> abi ben bi garip oluom.. (yavas yavas uyumaya baslar) hirsiz b-> ulen e.sek oglu e.sek, a. buldun killisini arion.. resmen! ulen beles koku bulmusuz begenmiyo... heriiiff.. ulan banda biseyler oluyo.. (uyur) -horr.. horrr..- hirsiz a-> -horr.. horr..- PS: konusmalarda gecen argo kelimeler icin hepinizden ozur diliyorum. ama olayin asli bu yane.. :-P[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar