Noriendel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadaşlar.. 51 görevininin yerlerini söyler misiniz ben araştırdım ama bulamadım.. El moradda yerlerini biliyorum ama Karusta hatırlayamadım..
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Myko'da ise, baya uğraşacaksın gibi gelior bana, Usko'da isen, sticky olarak yukarda oyun hakkında bilgiler / SSS diye bi başlık var orda tüm görevler anlatılıyor.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Noriendel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Baktım oraya link kırık ayrıca aşağıdaki bilgide pianayı söylemiş. Bana karus lazım :) [Bu mesaj Noriendel tarafından 22 Temmuz 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sen yine de orda yazan koordinatları bir dene, malum oyuncuların çoğunluğu karus olduğu için bir yöntem izlenmiş olabilir. Ama karusta olanlar da var tabi, onlarda bu görevi yaptılar. Oradaki koordinatlar aynı sanırım. Bir dene bakalım.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yok koordinatlar tutmuyo. yerleri sürekli değişiyo ama belli yerler arasında gidip geliyo. google dan knight online sentinel diye arat, oynasana.com un sayfasına gir orda anlatılıyo ;)
Öne çıkan mesajlar