Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Beyler bna acil yardım edin.Ben MyKo oynuyorum.Fakat 30lvl daki görevleri bi türlü çözemedim.Dark Lunar Spy bide Eslant Woman.Eslan Woman'da guarda git dio ama oraya gidince oda royal chief e git diyo.Ama royal chiefde tyon meat istiyo.Bi türlü çözemedim.Bna bu konularda yardım edebilcek olan varmı??
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Luferson a gidiyorsun Captain Fargo dan questi alıyorsun sonra luferson castle dan kapısından dışarı çık solo dön ve dümdüz git sonra mantar tarlası çıkacak önüne :) orada görürsün zaten[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tyon kesmek için bayaa bi level ister.Solo kesmek için tabiki.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Biz çok tyon kestik 4 kişi yine kesriz önemli değilde.Town sna bi sorum olcak.Luferson neresi ben morad ım bide o hangi görev???
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Renosans Reporty görevi humanlarda kendi şehrine git sonra Captain falkwine den görevi al kapıya git sola dön ve dümdüz gideceksin mantar tarlası gibi bi yer var :D ne güzel atlattım[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :)
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eeee mantR TARLASI GİBİ Bİ YER VARR SORA NE YAPCAM
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Orda domuz gibi koca gövdeli hayvanlar var. Tyon onlar, onlarden kesicen, 1 tane tyon meat çıkarman lasım.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: KaKsi, 22 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Orda domuz gibi koca gövdeli hayvanlar var. Tyon onlar, onlarden kesicen, 1 tane tyon meat çıkarman lasım. ahu kaksi öldürdün gülmekten varya ne güzel mesajmış bu[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Aşıkım!...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ya güldürmeyin beni. Zaten diş etim kanıyor. offfff. Bkz: imza[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi ne demek istediğimi anlamıomusunuz ya bizde bilioz tyon ları sora napcaz kime gitcez kimden alcaz allah allah
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Görevi kimden aldın? Görevde yazıyordur... Nerden bakıcam göreve de dersen, karakter penceresinde quest diye bir bölüm var. Ordan görevin üzerine çift tıklarsan bir pencere daha açılır ve orda gereken işlem yazar.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İnn hostile'ın yanında bi tane farmer var. Ona verecen heralde. Biz daha yapmadık o questi. Yani heralde galiba.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yapanlar varsa yanıtlasın. Ben yapmayı çok istedim ama Tyon'a bi fiske vurunca onun bana üflemesi yetiyor. :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Siz tyonu gözünüzde çok büyütmüşsünüz bence o kadar zor değil
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 takım oyunu yaparsan hiç bişey zor değil ki. ha solo keserim diyosan gülü seven dikenine katlanır hesabı kıyacaksın explerine ;)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 zaten bende var tyon meat ne keseyim ya
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Jean_Ali, 22 Temmuz 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Siz tyonu gözünüzde çok büyütmüşsünüz bence o kadar zor değil ewt ii bi partiyle rahat ksiosun ama solo olmuyor. oluyada olmuyor :)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 "Heyt la ben de keserim! " tarzı atladığım olmuştu tyon lara..Tabi evdeki hesap pianaya uymuyor malum.
Öne çıkan mesajlar