Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dofus Online


MysterySpectre

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Dofus online ile bildiğim kadar bir bilgi vericem devamı gelicek merak etmeyin

Dofus Online :
Dofus online anime tarzında belli skilleri lvl ine göre aldığınız vendorların fazla bişey satmadığı :D ve eşyaları siz sitesinden arşatırıp bulmak zorunda olmanız ile eşyayı yapmanız tarzı bişey.Oyuna başlarken karakter yaratımı sunacak sitelerden bakıp skillerine de bakıp charınızı yaratın ( ilk 3 skill i başta alıcaksınız sonrada lvl 3 te 4. yü 6 tada 5. yi alıcaksınız daha devam edemedim :D ) Öğneğin ben Osmados Whip im int e veriyorum ilk başlarda nasıl yürüneceği nasıl saldırı yapılacağı ve nasıl skill kullanılacağı öğretiliyor ama oyunda fazla melee attack yapmıyorsunuz özellikle özel saldırı kullanıyorsunuz.
ondan sonra ilk savaşınız olan archnee ile savaşa giriyorsunuz şimdi hangi karakter olduğunuza bağlı olarak bi uzaktan vurabileceğiniz büyünüz olması şarttır o uzaktan damage veren büyüyü uygulayın kaçın ama benim gibi osmados whip seniz tofu summonlayıp sonra ölmezse the ghostly claw vurun .
bence orda lvl 3 olun şimdi çanta resmi olan tuştan inventory nizi açtıktan sonra oradaki kolye yi kesinlikle giyin ilerde lazım olacak. burayı geçtikten sonra guardian kuşlarımız size büyünün lvlini artırmayı öğretecekler ondan sonra hareket edemediğinizi göreceksiniz bend öyle olmuştu olmazsa aşağıdaki kapıdan geçin olursa sol üst taraftaki turuncu içinde beyaz kare olan tuşla geçin şimdi burda 1 tane archnee ama bunu kesmenize gerek yok eğer öncekinden kolye çıkardıysanız 1 white gobbal ve 1 de rabbit var eğer kendinize güveniyorsanız ilk baştan güçlü olan rabbit e saldırın . içinden bandana düşene kadar öldürün sonra onu giydikten sonra white gobbal danda kemer çıkıcak . sonra burdaki rabbit ile lvl 4,5 veya 5 olun çünkü bi sonraki odadaki canavar güçlü. bi sonraki odada sizi bir mini boowolf bekliyor olacak 60 hp si var tofu nuzu summon layın vede yakınından başlamayın tam karşısındaki kareden başlayın tofu yu summonladıktan sonra the ghostly claw vurup kaçın önceden bu skillinizi lvl 2 yapmışsanız işiniz daha kolay olur bu sayede biraz zaman alır ama lvl iniz 4,5 ise 5 , 5 ise 5,5 olursunuz. ondan sonra sizi bir yere atıcak ordan aşağıdaki kapıdan geçin sonrada sağ aşağıdaki kapıdan girin ordaki gardiyan kuş la konuşun o size sorular sorucak ve meditasyon tekniğini ( yani hp doldurma ) öğreneceksiniz bruda size 3 tane soru soruyor şimdi 3 tane şık var ben bu 3 sorunun sevabının hangi şıklar olduğunu söyleyeceğim size burdan bir kıyak :P

1. Soru : 2. şık
2. Soru : 3. şık
3. Soru : 1. şık

böylece asıl dünyaya atılacaksınız bu seferlik bu kadar aklıma geldikçe devam edicem şimdilik herkese iyi eğlenceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olmuş yaa :) aaa bende oyunu inceliyordum ondan sonra yapıcaktım incelemeyi :P nese birazda ben bilgi vereyim bakalım..

Oyuna başladıktan sonra bir çok şey sizin elinizde. Benden söylemesi oyun sadece savaşmak değil. Para kazanmak için işçilikte yapıyorsunuz. Nasıl işçilikler derseniz, blacksmithlik, farmerlık, cooker lık ne bileyim işte böyle işler ve bu işleri geliştirerek daha iyi işçiler haline geliyorsunuz. Farmerlıktan ilk başta sadece corn toplarken ilerde çok değerli şeyler alıyorsunuz. Blacksmithle ilk önce dandik eşyalar yaparken ilerde muhteşem silahlar yapıyorsunuz :) . Oyunda ki npc ler gerekli itemi satıyorlar ama gm beyler olayı playerlara bırakmış. Ya yaratıktan düşürüp alıyorsunuz veya gerekli malzemeleri toplayıp kendiniz yapıyorsunuz. Bu da oyunu daha çekici yapıyor.

Bir başka özellikse kendi evinizi alabiliyor olmanız. evet yeterli parayı topladıktan sonra kendinize bir ev alabilirsiniz :) . Guild sistemini daha çözemedim nasıl kurulur filan ama kurduğunuzda adınıza bakam kişi guildinizin logosunu görüyor ki buda baya güzel bir şey :)

Savaş sistemini anlatıcak olursak; savaş sistemi klasik final fantasy oyunları gibi yürüyor. Nasıl derseniz , turn base. Herkes bir sıra içine giriyor ve bu sıra içinde teker teker saldırıyorsunuz (FF den çok Dungeons and Dragons aslında eheh :)) Oyunda ap ve mp pointleriniz var. Bunlar başlarken AP (saldırı puanı) : 6, MP (hareket etme puanı) : 3 olarak başlıyorsunuz. İlerde wisdoma (wisdom du sanırım :P) vererek bunları arttıraiblirsiniz. Savaşa girdiğinizde olduğunuz haritadaa direk savaş ekranı çıkıyor ve orada olan bütün kişileri göremez hale geliyorsunuz. Yaratıklar etrafta dolaşıyor ve özelliklerine bakıp seçiyorsunuz ve savaşa dalıyorsunuz. Eğer yaratıklar agresifse onlar size dalıyor direk :) .

İşte böyle bir şey daha ne anlatayım aklıma gelmiyor :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bişey sorucam vede azcık daha anlatıcam şimdi bs lik farmer lık falan var siz örneğin bi tarladan buğday topluyorsunuz sonra ekmek yapma evine gidip onu un yapıyorsunuz sonrada ırına verip ekmek yapınca olay bitiyor ama ben bişey isteyeceğim archnee leg ve moskito kanatları alınır yakında kendime pelerin yapmayı planlıyomda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...