Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Oyunu oynayanlar en başlarda ne yapıldığını,oyunun güzel olup olmadığını, nasıl oynandığını falan yazabilir mi? (sitede aradım ama bulamadım oynanışı falan) Bir de ayda kaç dolar veriyoruz ?[hline]İşte açıklama !! [Bu mesaj flyblast tarafından 11 May 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Kesinlikle tavsiye ederim :) Oyun o kadar zor digil yeni basliyan biri ufak yardimlarla 1.5 - 2 gunde 30 35 lvl i geceblir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Grafikler çok iyi değil ama oldukça zevkli bir oyun 56k ile rahata oynayabilirsin ayrıca.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bence alma :D[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye [Bu mesaj prodigy tarafından 11 May 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sus be:P[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Aylık masraf ne kadar ? Avaturk' ten sipariş etsem kaç milyon tutuar ?[hline]İşte açıklama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 75 milyon ve aylik 12.99 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 almaaaa gel Daoc'a :)[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 daoc sux =) sb çok daha zevkli aslında yavaş yavaş fearda türk sayısı artıyor yakında öğlenleri türk sayısı daha da fazla olcak gaz verdiklerimiz başlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Daoc inactivateymiş LeadeR nereye geliyor ;) ?[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 abi haziranın başında açıyorum accountu valla sınavlar fln. gelin hepiniz daoca. deep night sende gel hatta[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hazır burda bı thread acikken bu oyunda daoc gibimi? yani ne kadar cok oynarksan okadar iisin olayimi? bide maximum lvlla ugrasmak icin baya kasmak gereken oyunlardanmi?[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ben zaten Daoc düşünüyorum burada sb oynamadığımı da itiraf edeyim bari.Sb kötü geliyor ya ticaret yoksa ortam da yoktur gibime geliyor.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Bildigim kadarıyla level hızlı artıyor bir grupla takılınca ama ticaret yok dediğim gibi bir de grafikler pek iyi değil vs ):[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hm butun daoc acclarimi sattim yeni bi oyuna gecmeyi dusunuyorum ama böyle daoc gibi cok zaman harcayan bi oyun istemiyorum bu sefer!:)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Sb uygundur o zaman oyunu alirsan yazarlık işini de konuşabiliriz. ;-)[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: GEd, 12 May 2003 21:46 tarihinde demiş ki: hm butun daoc acclarimi sattim yeni bi oyuna gecmeyi dusunuyorum ama böyle daoc gibi cok zaman harcayan bi oyun istemiyorum bu sefer!:)[hline]UYKUM VAR! 1.5 gunde lvl 35 olabilirsin.. ki lvl 60'in nereyeyse max lvl oldugunu dusunursek 1 haftada lvl 50 yaparsin kasarsan..[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Biraz pahallı geldi aylığı ya... Diğer oyunlara kaç milyon verioz aylık ?[hline]İşte açıklama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 daoc 10 euro[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hepsi yaklaşık 10$ günde yaklaşık 500 000 biriktirerek oynayabilirsin.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Shadowbane de ne kadar çok oynarsan o kadar iyi olursun diye bi olay yok, zaten karakterini çok hızlı geliştirebilirsin ama ne kadar çok deneyimin olursa pvp gvg de o kadar iyi olursun. Birde asıl olay karakteri geliştirirken puanları doğru dağıtmakta yatıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben bi baştan sorayım: 1-56 K ile oynanır mı ? 2-Güvenli Mi (aylık ücret fln için) 3-Avaturk'den şimdi sipariş etsem ne zaman gelir?[hline]İşte açıklama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 1- Oynanır rahatça 2- Kesinlikle güvenlidir 3- 3 İş gününde mi ne..[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yine endişeleniyorum ya... 1-Şu makinede çalışır mı: P4 1.6 GHz 512 MB SDRAM 64 MB Gf2 Mx 400 56k Modem 40 GB (34.6 GB) HDD gerisi önemli diil sanırım.. 2-Oyunu aldıktan sonra ne yapacAĞIMI teker teker anlatır mısınız ?[hline]İşte açıklama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bu makina ile maximum config ile cok rahat oynarsin.[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar