Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomotiv Öğretmenliği ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

ya puanım düşük geldi böyle olmasıda normaldi sınavda 1 saat kaybetmiştim felan
her neyse Otomotiv öğretmenliği, Metal öğretmenliklerine yetiyor puanım
hatta Marmara üni. Metal öğretmenliğini de yazabiliyorum
bu 2 bölümden mezun oldum diyelim iş sahası felan nasıl
aslında şu andaki buraları yazmaktaki tek amacım askerlikten yırtmak çünki bu yılbaşı yoklama gelcek
ne işe yapar burdan mezun olanlar varmı bilginiz ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

çok yakın bi arkadaşım 2002 yılında mezun oldu otomotivden, fakat işin kötü yönü atamaları çıkmıyo onların. o yıldan beri türkiye'de toplam 4 tane otomotiv öğretmeni ihtiyacı oldu, yani o kadar mezun içerisinden 4 kişi göreve atandı. Arkdaşımda bir otomotiv bayisinde servis müdürü olarak görev yapıyo şimdi, sen de öyle yapabilirsin ama çok mezun var o bölümden açıkta kalan herkes doğal olarak böyle iş sahalarına yöneliyo, şansın ne kadar olur onu bilemem.
Metal için bi bilgim yok bu yüzden bişi söyleyemiyorum bu bölim için ;)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bende bu bölümü düşünüyom ciddi ciddi,ama puanları 2 sene öncesine göre 20 ile 50 puan arasında düşmüş,bunun nedeninin anlayamadım,acaba atamaların çıkmaması yüzündenmi??
Benim bu bölümü istememdeki amaç zaten öğretmen olmak falan değil,okuldan sonra master yapmayı düşünüyorum.Ondan sonrada ya oto fabr. işe girerim belkide oto modifiye merkezi açabilirim:D,bence kendini iyi yetiştirirsen mezun olduktan sonra bu bölümde iyi iş olanakları var,tabi birazda maddiyata bakıyo...Dersler makine müh. deki derslere çok benziyomuş.
Şimdiden ilerde açacağım modifiye dükkanına ortak arıyom:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...