tyler_gs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 eger dinleyip begendiyseniz bi ilk 3 yaparsanız cok makbule gecer!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 umarım yanlış anlamamışımdır bu ilk üç konusunu herhalde şarkı demek istedin(çok zekiiyimdir). Ben albümü dinliyorum şarkı adı bilmem ama şunlar en sevdiklerimden: alcholic poor misguided fool[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ewt aynen onu demek istedim hos senin ki ilk iki oldu ama olsun ok saolasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tie up my hands i begenmistim albumu ilk dinnediimde ben[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 fazla dinlediimi söyleyemem. pek sevmiyorum,arada dinlerim deişiklik amaçlı ztn 3-5 şarkı var bildiğim alcoholic,poor misguided fool,way to fall hoş şarkılar. h2000'e geliolar ama ilgilenmiorum.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hüzünlü hüzünlü tie up my hands dinniyorum şincuk.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124712 buradaki soruyla ilgili bilgisi olanlar var mıdır, alalım sizi bir zahmet=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 İlk kez grubu tatile giderken (2003 Temmuz gibi) duymuştum ama beni çarpan ilk şarkıları MGS 3 bitiş şarkısı "Way of Fall" oldu.Her işlerini yakından takip edeceğim artık. http://www.youtube.com/watch?v=hcAhU2nibqo Dinleyin ve bana hak vermeyin sıkıyorsa... [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:24 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Way to fall onun adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar