hakanyuksel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Selamlar, Ankaraya tasindim, ankarada lineaga i rahat oynayabilecegim kafeleri soyleyebilirmisiniz. Soyle sistemleri falan iyi 1 gb RAM olan temiz bi kafe ariyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla kızılayda bakanlıkların yanında bir kafe var adını tam hatırlayamıyorum ama benim gördüğüm en temiz kafe idi :) adamlar bir sigara içiyorsun dakikasında yeni kül tablası veriyordu makinalarıda güzeldi ismideeee Sanal İnternet Kafe Olması Lazım. yok ben arkadaşlık dostluk ararım sürekli giderim dersen yine kızılayda turknet internet kafe var. hemen bakanlıklardan yokuşu çıkıyorsun oracıkta :)[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Askerdeyken Konur sokakta bir kafeye giderdim . Bütün monitörler LCD , konfigürasyon yeterli idi. Fakat fiyatı da tuzlu idi.[signature][hline] Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanyuksel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tesekkurler, bi bakayim ben onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar